Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ακρίβεια: Ζαλίζουν οι λογαριασμοί ρεύματος σε εστίαση, φούρνους, ζαχαροπλαστεία

Ζαλίζουν οι λογαριασμοί ρεύματος που λαμβάνουν αυτές τις μέρες επαγγελματίες τις εστίασης, βιοτεχνίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κατηγορίες καταστημάτων που πλήττονται άμεσα, είναι κυρίως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια που έχουν υψηλές καταναλώσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν εξηγήσεις για όσα έγιναν στο Πέραμα

Να διασφαλίσουν ότι η Αστυνομία δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο Πέραμα.

Θα εξαλείψουν τα mRNA εμβόλια τον καρκίνο;

Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν ο σημερινός αρνητής ενός εμβολίου της Pfizer ή της Moderna θα ζητά ο ίδιος από το γιατρό του να του χορηγήσει ένα εμβόλιο mRNA.

Την Κυριακή στις κάλπες η ΝΔ: Η προσέλευση των γαλάζιων και το διακύβευμα

Κρίσιμο τεστ στη ΝΔ από το φετινό Συνέδριο και τις αυριανές εκλογές, καθώς από την ανθρωπογεωγραφία που θα προκύψει, θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το εύρος των κεντροδεξιών και δεξιών επιρροών εντός του κόμματος.

Αλέξης Τσίπρας: Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέα προοδευτική κυβέρνηση

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά την ομιλία του Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο ΑΠΘ - Μολότοφ, δακρυγόνα και καμένα αυτοκίνητα

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από το ΑΠΘ, με τον δρόμο να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Προσαγωγές και καμένα αυτοκίνητα.