Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Κλειστές Προσφυγικές δομές: συμφωνεί με την κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ – διαφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ25


Οι συνεχόμενες φωτιές στον προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια συνεχίζουν να πυροδοτούν και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Ιερώνυμος για Μόρια: Ο Χριστός ήταν ο πρώτος πρόσφυγας

 

Τη βαθύτατη λύπη της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα γεγονότα στη Μόρια, αλλά και την «έντονη ανησυχία της για όλα όσα αυτή η τραγική κατάσταση υποκρύπτει για την ίδια την εθνική μας ακεραιότητα και για την ειρηνική ζωή στην Πατρίδα μας», εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

ΔΕΘ: Κλείνει το Σάββατο το κέντρο της Θεσσαλονίκης

 


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τα επόμενα 24ωρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει της διεξαγωγής του «Thessaloniki Helexpo Forum» και των συγκεντρώσεων και κινητοποιήσεων που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν.

Αλέξης Τσίπρας: "Μυστική διπλωματία ο Μητσοτάκης - Δεν λέει αλήθεια στον λαό"


Ανάρτηση στα social media έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκές εφημερίδες. "Δεν είναι πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός ενημερώνεται από τον διεθνή Τύπο".

Γεννηματά: ''Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί επικίνδυνη μυστική διπλωματία''


Η Φώφη Γεννηματά επιμένει στην κριτική της απέναντι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κατηγορία πως «ακολουθεί μυστική διπλωματία»

Τα χαρτιά που πρέπει να μαζέψετε για το "Εξοικονομώ"


Στον Γ’ Κύκλο του "Εξοικονομώ", ο οποίος ονομάζεται πλέον "Εξοικονομώ – Αυτονομώ" περιλαμβάνονται αρκετές νέες παρεμβάσεις οι οποίες εκτός από την εξοικονόμηση αφορούν και στην παραγωγή ενέργειας.

Κιλκίς: Ξεκινούν οι συνδέσεις καταναλωτών φυσικού αερίου


Στην ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Κιλκίς προχωρά η ΔΕΔΑ, παρέχοντας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την οικονομικότερη και φιλικότερη, προς το περιβάλλον, μορφή ενέργειας.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : "Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την πυρκαγιά στη Μόρια


Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι ΜΚΟ είχαν προειδοποιήσει για την κατάσταση που επικρατεί και είχαν επισημάνει την ανάγκη για λήψη μέτρων ελέγχου και πρόληψης σε σχέση με την πανδημία στις δομές. 

«Όχι» κι επισήμως από τον δήμο Μυτιλήνης στα σχέδια Μηταράκη μετά τη Μόρια


Αρνητική απάντηση εισέπραξε η κυβέρνηση για εγκατάσταση προσφύγων ξανά μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας ή σε δύο κλειστά στρατόπεδα του νησιού, από την δημοτική αρχή Μυτιλήνης.

Χειροπέδες σε άνδρες που καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε Χαλκιδική και Κιλκίς


Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Μακεδονία, για εμπλοκή ατόμων σε δύο διαφορετικές υποθέσεις ναρκωτικών.