Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Κιλκίς: 87χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή

Νεκρή εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, μία 87χρονη για την οποία ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης.

«Πολυτέλεια» για τον Άκη Σκέρτσο ένα ενισχυμένο ΕΣΥ

Δηλώσεις-πρόκληση από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού την ώρα που καθημερινά καταγράφονται ρεκόρ κρουσμάτων και η πληρότητα των νοσοκομείων φθάνει σχεδόν στο 100%. Οργισμένη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ που του ζητά να ανακαλέσει.

Νέο αρνητικό ρεκόρ με 6.808 κρούσματα, άνοδος στις διασωληνώσεις

Ακάθεκτη συνεχίζει την εξάπλωσή της η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, χωρίς τίποτα να δείχνει ικανό να μπορεί να ανακόψει την πορεία της.

Rapid test: Τα 172 κεντρικά σημεία στη χώρα που θα γίνονται δωρεάν rapid test την Παρασκευή

Σε 172 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται αύριο, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test στους πολίτες.

Οριστικό: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες του νέου «Εξοικονομώ» -Τα κριτήρια, οι επιδοτήσεις, οι παρεμβάσεις

Θέμα ημερών αποτελεί πλέον η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ».

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου Σέρρες

 

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου Σέρρες

Αλέξης Τσίπρας σε Ιερώνυμο: "Η Εκκλησία προτείνει αυτό που δεν τολμά η κυβέρνηση να εφαρμόσει"

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο την αγωνία του για την πορεία της πανδημίας και τον ενημέρωσε για την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : "Φιάσκο η εμπλοκή ιδιωτών στην απονομή των εκκρεμών συντάξεων – Συνεχής εμπαιγμός των συνταξιούχων"

«Την ώρα που συνεχίζεται το δράμα των χιλιάδων συνταξιούχων που περιμένουν με αγωνία να λάβουν επιτέλους τη σύνταξη τους, με τις εκκρεμείς συντάξεις να ξεπερνούν συνολικά τις 360.000, αποκαλύπτεται καθημερινά η ευθύνη της κυβέρνησης και το φιάσκο των επιλογών της.