Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Τσίπρας για Νικολαΐδη: «Το πιο δυνατό όπλο του Αλέξανδρου, ήταν η καρδιά του»

Με έναν επικήδειο γεμάτο συγκίνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας είπε το δικό του, ξεχωριστό αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας κάλυψαν τα έξοδα της κηδείας του Α. Νικολαϊδη - Σίμος Δανιηλίδης: Έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα την αδιαφορία της Πολιτείας

Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετά σήμερα η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) τον Ολυμπιονίκη, μεγάλο αθλητή

Γιάννης Μαγκριώτης ; Η απάντηση στο παράδοξο των δημοσκοπήσεων

Οι πολίτες διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, ειδικά στην οικονομία και την διαχείριση των κρίσεων πανδημίας και ακρίβειας, δείχνουν όμως σχετική προτίμηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ.

Φώφη Γεννηματά: Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό της - Οι εκδηλώσεις μνήμης του ΠΑΣΟΚ

Στις 25 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η αείμνηστη Φώφη Γεννήματα έχασε τη ζωή της, μετά από τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο. Οι εκδηλώσεις μνήμης που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ.

Στην Αθήνα στις 21 - 23 Οκτωβρίου το 6ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων

Έως τις 16 Οκτωβρίου ανοιχτές οι προεγγραφές για παρακολούθηση του 6ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Ολυμπιονίκη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.