Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη ήττα Κασσελάκη στις δύο κάλπες - Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις δύο κάλπες και αναμένεται η τρίτη. Συνολικά ψήφισαν 286: 210 στην κάλπη και 76 τηλεφωνικά. Από όσους ψήφισαν, είναι 163 υπέρ και 120 κατά.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Έκλεισαν οι κάλπες για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη – Αβέβαιη η έκβαση, υπό πίεση η ηγεσία

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς κρίνεται σήμερα η πρόταση μομφής στο πρόσωπό του η οποία κατατέθηκε χθες από την ομάδα των 87 και στηρίχθηκε από τον Παύλο Πολάκη και τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που συντάσσονται μαζί του.

Δημοσκόπηση της GPO : Δεν θέλουν Κασσελάκη για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ - Ποιός προηγείται για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ?

Η εσωκοµµατική εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ και οι καθηµερινές αναταράξεις στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα και αποτελούν τα δύο βασικά ερευνητικά πεδία στα οποία εστιάζει η πρώτη έρευνα της GPO για τη νέα σεζόν.

Γερουλάνος: «Ανήμπορος να δώσει λύσεις μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης»

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολίασε τις εξαγγελλίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Χωρίς μέτρο - έκπληξη οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Με μία δέσμη 45 μέτρων την οποία ανακοίνωσε από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να... κερδίσει εντυπώσεις επικοινωνιακά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επανεκκίνηση της

Κασσελάκη – Πρώτη νίκη για 87 και Πολάκη – Μεγάλο το βράδυ

Υπέρ της διεξαγωγής μυστικής ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής τάχθηκε η πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι σημαίνει για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εσωκομματική αντιπολίτευση - Την Κυριακή το πρωί η ψηφοφορία.