Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αγρότης τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν μαζί με συναδέλφους του έσπασε τον αστυνομικό κλοιό στο τελωνείο των Ευζώνων

Ένας αγρότης τραυματίστηκε στο κεφάλι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν μαζί με συναδέλφους του έσπασε τον αστυνομικό κλοιό στο τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ και έκλεισαν το τελωνείο.

Αναστόπουλος: Είμαστε Άρης και πάμε για την πρόκριση

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Arena fm":

Δημοσκόπηση Prorata: Σαφές προβάδισμα σε ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ -Στην 3η θέση η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Με την τροπή που έχει πάρει η διαπραγμάτευση και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό των πρόωρων εκλογών, μια νέα δημοσκόπηση καταγράφει το σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata που δημοσιεύεται σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σε επίπεδο δυνητικής εκλογικής επιρροής, προκύπτουν τα εξής:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-Όταν ο Ολάντ, στην αρχή της Προεδρικής του θητείας ανέβαζε τον φορολογικό συντελεστή, για εισοδήματα πάνω από 1 εκ ευρώ στο 75%, για τον Τσιπρα, ήταν ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ.
-Όταν, ο Ολάντ περνούσε, με Προεδρικό διάταγμα, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, επειδή δεν μπορούσε να το περάσει από την βουλή και την ίδια περίοδο, εκατομμύρια απεργοί στους δρόμους διαδήλωναν, απειλώντας ακόμη και την διεξαγωγή