Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα 1.259 νέα κρούσματα - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο "κόκκινο"

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.259 νέα κρούσματα κορονοϊού το απόγευμα της Τρίτης. Από τα 1.193 εγχώρια κρούσματα, τα 112 συνδέονται με γνωστές συρροές (οι 51 προέρχονται από το ΚΥΤ Χίου).

ΣΥΡΙΖΑ για κορονοϊό: Άμεσα μέτρα τώρα για την ασφάλεια της κοινωνίας

Άμεσα μέτρα για την ασφάλεια της κοινωνίας ζητάει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση για 1.259 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Θετική στον κορονοϊό η Νίκη Κεραμέως

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού μετά από εμφάνιση συμπτωμάτων στον σύζυγό της και βγήκε θετικό. Η ίδια δεν έχει συμπτώματα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Twitter.

Κορονοϊός: Σοκ με 1.259 νέα κρούσματα - 12 νεκροί σε ένα 24ωρο - 102 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Σοκ με τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού, που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 1.259 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, για πρώτη φορά δηλαδή "σπάει" το όριο των 1.000 ημερήσιων κρουσμάτων.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Να πληρωθούν οι συνταξιούχοι τα αναδρομικά που δικαιούνται

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κάλεσε τον Γιάννη Βρούτση να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα των αναδρομικών.

Ανασχηματισμός: Δομικές αλλαγές σε ουδέτερο χρόνο

Μετά τις γιορτές, ακόμη και τον Μάρτιο τοποθετείται ο χρονικός ορίζοντας για έναν ανασχηματισμό στην κυβέρνηση. Η επιχειρηματολογία για το "πάγωμα" θέλει τον Πρωθυπουργό να προτιμά να αναδιαρθρώσει την κυβέρνησή του σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο. 

Κορονοϊός: Νέα έκτακτα μέτρα στις Σέρρες - 19 τα κρούσματα στο γηροκομείο

Την εφαρμογή νέων έκτακτων μέτρων με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αποφάσισε ο δήμος Σερρών κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων.