Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Έκανε διάρρηξη, καθάρισε το σπίτι και άφησε και το λογαριασμό (Video)

Η εισβολέας έβγαλε έξω τα σκουπίδια, έβαλε ηλεκτρική σκούπα, συγύρισε το σαλόνι και έπλυνε τα ποτήρια
Μία περίεργη διάρρηξη, στην οποία ο εισβολέας δεν καθάρισε μόνο τα δακτυλικά του αποτυπώματα αλλά και... ολόκληρο το σπίτι, ερευνά η αμερικανική αστυνομία.


Πιο συγκεκριμένα, μία γυναίκα εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Οχάιο, καθάρισε το σπίτι (τα πάνω – πάνω, δεν έκανε και πολύ σχολαστική δουλειά) και άφησε ένα λογαριασμό 75 δολαρίων. 

Το σποτ της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012...

Αυτό είναι το σποτ της Εθνικής Ελλάδος για το Euro του 2012 με πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Σάντος!






Μετέτρεψε αεροπλάνο της Ολυμπιακής σε... σπίτι! (video)

Τι δουλειά έχει ένα Boeing 727 της Ολυμπιακής μέσα στο δάσος του Όρεγκον στις ΗΠΑ;


Ένας Αμερικανός, ο Μπρους Κάμπελ, αγόρασε το αεροσκάφος, το μετέφερε στο δάσος και το μετατρέπει σιγά σιγά στο σπίτι των ονείρων του!




Ο Κάμπελ προχωρά σταδιακά στην μετατροπή του αεροπλάνου σε κατοικία, ενώ κέντρισε το ενδιαφέρον του CNN το οποίο ετοίμασε ένα ρεπορτάζ γύρω από το πρωτότυπο σπίτι.

Το κομμάτι που μας λείπει συναντά το μεγάλο Ο! Μοναδικό βίντεο

Το κομμάτι που μας λείπει συναντά το μεγάλο Ο! Μοναδικό βίντεο : Είναι μια φανταστική ιστορία που διαπραγματεύεται τη μοναξιά και την ανάγκη που έχουμε να ανήκουμε κάπου.
Μια ανάγκη που σχετίζεται με το να βρουμε το άλλο
Είναι μια φανταστική ιστορία που διαπραγματεύεται τη μοναξιά και την ανάγκη που έχουμε να ανήκουμε κάπου.


Μια ανάγκη που σχετίζεται με το να βρουμε το άλλο μας μισό, αυτό που μας συμπληρώνει, για να μοιραστούμε τα πάντα στη ζωή μαζί του.


Η ιστορία λοιπόν αυτή μιλά για την εναγώνια αναζήτηση αυτής της αδελφής ψυχής, που θα έρθει ως «από μηχανής θεός», να κλείσει το μέσα μας κενό, να δώσει νόημα στη ζωή μας.

Τα δέντρα θυμούνται!!Μυστηριώδης ριπή ακτινοβολίας έπληξε τη Γη τον 8ο αιώνα μ.Χ.


Το μυστηριώδες συμβάν άφησε ίχνη στους δακτύλιους ανάπτυξης των δέντρων -εικόνα αρχείου
Μια ριπή φορτισμένων σωματιδίων υψηλής ενέργειας έπληξε τη Γη κάποια στιγμή τη διετία 774-775 μ.Χ, αποκαλύπτει έρευνα στους δακτύλιους αιωνόβιων δέντρων. Όμως, οι πιθανές εξηγήσεις που εξέτασαν οι ερευνητές δείχνουν να καταρρίπτονται, αφήνοντας το μυστήριο αναπάντητο.


Η αποκάλυψη έρχεται από την ομάδα του Δρ Φούσα Μιγιάκε στο Πανεπιστήμιο της Ναγκόγια, η οποία εξέτασε τους κορμούς ιαπωνικών κέδρων και μέτρησε σε κάθε δακτύλιο ανάπτυξης τα επίπεδα του άνθρακα-14.

Πώς να κόψεις τις νυχτερινές λιγούρες


Πάλι χάλασα τη δίαιτα!
Μήπως οι νυχτερινές εξορμήσεις στο ψυγείο σου έγιναν συνήθεια; Μήπως εκεί που ξεκινάς μια δίαιτα, οι νυχτερινές λιγούρες σε βγάζουν εκτός προγράμματος;
Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως αυτές οι νυχτερινές εξορμήσεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον ύπνο, την αποτοξίνωση , τις ορμόνες και την ενέργειά σου. Ακολούθησε τις παρακάτω διατροφικές συμβουλές και ξέχνα την κουζίνα μετά τις 7 το απόγευμα.

Σαν Σήμερα 1 Ιουνίου


1070: Σε μία σπηλιά στο γαλλικό χωριό Ροκφόρ παρασκευάζεται για πρώτη φορά το ομώνυμο τυρί.


1456: Οι Τούρκοι κυριεύουν την Αθήνα.


1717: Ανοίγει η πρώτη μασονική στοά στο Λονδίνο.


1798: Πεθαίνει ο Τζιάκομο Καζανόβα, ιταλός καρδιοκατακτητής και συγγραφέας. [γεν. 2/4/1725]


1850: Το πρώτο αποσμητικό σώματος λανσάρεται στις ΗΠΑ.

Τι μισθούς παίρνουν οι υπάλληλοι του Facebook;


Πρόκειται για μια από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές εταιρείες στον πλανήτη. Λογικό επομένως το Facebook του πολυεκατομμυριούχου Mark Zuckerberg να διαθέτει αρκετά υψηλούς μισθούς στους εργαζόμενους.


Για πρώτη φορά η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσά με τους μισθούς που δίνει, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εκπαιδευόμενος software engineer εισπράττει... 74.700 δολάρια το χρόνο!

Δοκιμές με δραχμές στα ΑΤΜ της HSBC


Δοκιμές με δραχμές πραγματοποιεί στα μηχανήματα ανάληψης που διατηρεί στην Ελλάδα η βρετανική τράπεζα HSBC, ώστε να είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν με χαρτονομίσματα διαφορετικού μεγέθους και υφής, σε περίπτωση επαναφοράς του παλιού νομίσματος.

Τι είναι το άγχος

Το άγχος ή στρες τα τελευταία χρόνια επηρεάζει σημαντικά τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πια έχει γίνει τρόπος ζωής και συνήθεια. Έχει αποδειχθεί σε σχετικές έρευνες ότι το στρες σχετίζεται με την εμφάνιση διαφόρων ψυχικών και ψυχοσωματικών διαταραχών. Το στρες είναι μια πολυσύνθετη έννοια και είναι πολύ δύσκολο να καθοριστεί ένας σαφής και συγκεκριμένος

Ο Π. Καμένος περιοδεύει σήμερα στο νομό μας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος, θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου στο νομό μας, στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποεί αυτές τις μέρες στη Β. Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμένος θα μεταβεί στην Αξιούπολη, όπου θα παραστεί στα εγκαίνια των πρώτων σ` επίπεδο νομού γραφείων του

Τα άστρα Ιουνίου



Τα φεγγάρια του μήνα
•    Πανσέληνος / σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (4/6/2012, ώρα Ελλάδος 14.13, στην 14ο του Τοξότη)
Θετική για τους Λέοντες, Κριούς, Υδροχόους και Ζυγούς που γεννηθήκατε στις 2-6/4, 4-8/8, 5-9/10, 2-6/2)
«Δύσκολη»- προκλητική για τους μεταβλητούς που γεννηθήκατε στις 2-6/6, 4-8/9, 4-8/12, 2-6/3 και τους παρορμητικούς της

Γαλλική προειδοποίηση: «Αναμφίβολα θα τεθεί θέμα εξόδου...»

Σκληραίνει τη στάση της η νεοεκλεγείσα γαλλική κυβέρνηση, από ό,τι προδίδουν οι δηλώσεις Μοσκοβισί. Είναι ενδεικτικό ότι ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών (φωτογραφία) μόλις στις 22 Μαϊου, και σε συνέντευ«Αναμφίβολα θα τεθεί θέμα εξόδου» της Ελλάδας από την ευρωζώνη εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά το πρόγραμμα λιτότητας που έχει συμφωνήσει προειδοποιεί ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί ο οποίος προέβη σε αυτή τη δήλωση κληθείς να σχολιάσει όσα περί κατάργησης του Μνημονίου ανακοίνωσε την Παρασκευή κατά την ανακοίνωση του οικονομικού του προγράμματος, ο

H ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Η Κίνα ζητά από βασικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας, να καταρτίσουν σχέδια για την διαχείριση των πιθανών οικονομικών κινδύνων που θα προκληθούν από μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το

Σόρος: Η Ε.Ε. έχει τρεις μήνες για να σώσει το ευρώ

 








Σόρος: Η Ε.Ε. έχει τρεις μήνες για να σώσει το ευρώ
Η Ευρώπη έχει τρεις μήνες για να σώσει το ευρώ, υποστήριξε ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με κείμενο ομιλίας του που έγινε το Σάββατο και δημοσιεύθηκε την Κυριακή στον επίσημο ιστότοπό του.

Tα μυστικά της μακροζωίας


Tα μυστικά της μακροζωίας
Άλυτος γρίφος παραμένει ο συνδυασμός παραγόντων που οδηγούν στη μακροζωία, με τους επιστήμονες να συνεχίζουν τις προσπάθειες να «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που οδηγεί στη ζωή πάνω από τα 100 έτη.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

Προς λύση βαίνει το θέμα με τα φάρμακα ασφαλισμένων με σοβαρές παθήσεις, μετά τη συμφωνία που έκανε ο υπουργός Υγείας Χρήστος Κίττας με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων, να γίνονται οι πληρωμές από τον ΕΟΠΥΥ μετά από την παράδοση κάθε παραγγελίας, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση.