Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

«Σε εταιρεία βουλευτή της Ν.Δ. σχεδόν 200.000 ευρώ μέσα σε επτά μήνες»

Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Νατάσα Γκαρά,

Συμμετοχή Τσίπρα σε συναντήσεις Ευρωσοσιαλιστών σε Βρυξέλλες και Βερολίνο

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες, Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να λάβει μέρος στην προπαρασκευαστική Σύνοδο της Ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών-PES εν όψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την μετάλλαξη Δέλτα στην Κρήτη

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού στην Κρήτη.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Η αντιμεταρρύθμιση στην επικουρική ασφάλιση αναιρεί τον χαρακτήρα του δημόσιου κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος και τον διανεμητικό του χαρακτήρα.

Η αντιμεταρρύθμιση στην επικουρική ασφάλιση αναιρεί τον χαρακτήρα του δημόσιου κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος και τον διανεμητικό του χαρακτήρα. 

Ηλίας Μόσιαλος: Η μετάλλαξη «Δέλτα» στην Ελλάδα και οι ανεμβολίαστοι


Μεγάλη προσοχή για τη μετάλλαξη «Δέλτα» που θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες συστήνουν οι επιστήμονες παγκοσμίως. Τι λέει ο Ηλίας Μόσιαλος για την Ελλάδα και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά των αμβλώσεων μαζί με τους Πολωνούς


Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τα τρία "κλειδιά" για τη νέα επικουρική σύνταξη - Ποιοι εντάσσονται και ποιοι μένουν εκτός

Τεκτονικές αλλαγές φέρνει στην επικούρηση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί από την Βουλή το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Μιχάλης Καρχιμάκης : 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Οι πολιτικοί είναι ζωντανοί όσο ζουν οι ιδέες τους. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ζωντανός, γιατί οι ιδέες του ζουν και σήμερα, 25 χρόνια από την αποδημία του.