Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ομολόγησε ο πιλότος: Εγώ σκότωσα την Καρολάιν

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον 33χρονο σύζυγό της να μη μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις σε βασικά σημεία της κατάθεσής του επιβεβαιώθηκαν.

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την Προπαρασκευαστική Σύνοδο του PES

Στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο Αλέξης Τσίπρας ως παρατηρητής.

Κορονοϊός: 519 νέα κρούσματα - 16 νεκροί, 321 οι διασωληνωμένοι - Η γεωγραφική κατανομή

Τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης.

Κυριάκος Πιερρακάκης: "Το Ταμείο Ανάκαμψης θα μας βοηθήσει στην ψηφιοποίηση όλου του κράτους"

Ο κ. Πιερρακάκης επεσήμανε ότι στο πλαίσιο θα καλυφθούν και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες, όπως οι τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και των χρηματοοικονομικών.

Μιχάλης Κατρίνης : "Για ποια ανάπτυξη μιλάμε;- Στοιχεία και δείκτες που εκθέτουν την κυβέρνηση και τη χώρα"

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι το αφήγημα της κυβέρνησης περί ανάπτυξης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τι λένε οι ειδικοί για τη δεύτερη δόση του AstraZeneca

Η αναταραχή και ο προβληματισμός σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca συνεχίζεται στην Ελλάδα, ύστερα από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, να διακοπεί η χορήγησή του στους πολίτες κάτω των 60 ετών.

Εφορία: Το μισό ΑΕΠ της χώρας χρωστούν 8.517 μεγαλοοφειλέτες

Το μισό ΑΕΠ της χώρας ή 87,3 δισ. ευρώ χρωστούν συνολικά 8.517 μεγαλοοφειλέτες προς την εφορία, όπως προκύπτει από στοιχεία της ΑΑΔΕ τα οποία επεξεργάστηκε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς».

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»,

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Ο κ. Χατζηδάκης έκανε αλχημεία με το νομοσχέδιο - Αντεργατικός ο κορμός του

"Ο κ. Χατζηδάκης έφερε ένα νομοσχέδιο, που ο βασικός του κορμός είναι αντεργατικός, είναι αυτός που καταλήγει στα δικαιώματα και τις εργασιακές σχέσεις και προκειμένου επικοινωνιακά να το υποστηρίξει επέλεξε να προσθέσει στο

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 25.000 ανέργους - Ποιοι θα είναι δικαιούχοι

Νέα «όπλα» βγάζει από την φαρέτρα του ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, η οποία λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης βαίνει αυξανόμενη.