Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΤΣΙΚΑ : Για ένα «κοινό σπίτι» αριστερών και δημοκρατών πολιτών

1.
H δήλωση του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών του Ιουλίου 2019, ότι εκλαμβάνει το εκλογικό αποτέλεσμα του 32% ως εντολή για διεύρυνση και μετασχηματισμό, υπήρξε καθοριστική.

Συνέδρια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ: Διαμορφώνεται το νέο σκηνικό με το οποίο η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες

Το νέο σκηνικό, με το οποίο τα δυο μεγάλα κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και το τρίτο κόμμα που κρατά τη δυναμική του μετά την εκλογή νέας ηγεσίας, διαμορφώνεται τον επόμενο ενάμισι μήνα.

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε δύο άτομα για τον ξυλοδαρμό του Γ. Μπουτάρη

Ένοχους για επικίνδυνη σωματική βλάβη έκρινε δυο άνδρες, ηλικίας 40 και 24 χρονών, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την επίθεση σε βάρος του τέως δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη πριν τέσσερα χρόνια.

Θλίψη στις Σέρρες: Πέθανε η δημοσιογράφος, Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος, Μαρία Γιακουμή από τις Σέρρες βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και όλους όσοι την γνώριζαν.

Πότε θα ανοίξουν οι πίνακες της Γενικής Εκπαίδευσης και Πότε της Ειδικής Αγωγής - Τι προλαβαίνουν να κάνουν οι νέοι εκπαιδευτικοί

Ενώ υπάρχουν όλες οι ενδείξεις με βάση τις ανακοινώσεις ότι οι πίνακες της Ειδικής Αγωγής θα ανοίξουν στις 20 Απριλίου σύμφωνα με τις δηλώσεις και του προέδρου του ΑΣΕΠ ώστε να καταθέσουν τα χαρτιά τους οι εκπαιδευτικοί για τις προσλήψεις

Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Μαίνεται η πυρκαγιά - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί σε δύσβατη δασική περιοχή στη Μόλα Καλύβα, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Απόφαση - σταθμός για τη ρήτρα αναπροσαρμογής: Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε ξενοδοχείο που δεν την πλήρωσε

Δικαιώθηκε ο ιδιοκτήτης μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος είχε καταθέσει προσωρινή διαταγή, ώστε να μη δοθεί εντολή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος επειδή δεν πληρώθηκε τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Επίδομα βενζίνης: Αίτηση μέσω Taxisnet - Ποια στοιχεία θα χρειαστείτε

Τα επόμενα 24ωρα θα εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση για το επίδομα βενζίνης, τα κριτήρια, τους δικαιούχους αλλά και τη διαδικασία χορήγησης του κουπονιού. Αμέσως μετά, θα ανοίξει η πλατφόρμα για αιτήσεις.

Εκλογές στη Γαλλία: Νίκη Μακρόν με 52% έναντι 48% της Λεπέν στον β΄ γύρο προβλέπει νέα δημοσκόπηση

Εξαιρετικά αμφίρροπος αναμένεται ο β’ γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Όλα τα ονόματα που ακούγονται για τα ψηφοδέλτια

Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ξεκινήσει η χαρτογράφηση των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών. Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να μη ζητά κάθε ημέρα εκλογές και να… εγκαλείται γι’ αυτό από πολιτικούς του

Του Χάρη Τσιόκα : Συνέδριο σύνθεσης και υπέρβασης για την πολιτική αλλαγή με Προοδευτική πλειοψηφία

Ωρα για προ­ο­δευ­τι­κή διέ­ξο­δο

Δια­κύ­βευ­μα της επό­με­νης πε­ριό­δου κα­θί­στα­ται η συμβολή για την προ­ο­δευ­τι­κή διέ­ξο­δο.