Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Νέα δημοσκόπηση: Aυτή είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ποια προβλήματα απασχολούν τους πολίτες

Διψήφια παραμείνει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 18 έως τις 24 Μαΐου από τη Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Εμβόλιο AstraZeneca: Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΦ για περιστατικά θρομβώσεων

Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα των περιστατικών θρομβώσεων σε συνδυασμό με θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο VAXZEVRIA της Εταιρείας AstraZeneca εξέδωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Λουτσέσκου

Μετά την σημερινή απογευματινή συζήτηση που είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και ο Ουρουγουανός τεχνικός, Πάμπλο Γκαρσία ανακοινώθηκε η

Ψήφος αποδήμων: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο

Απορρίφθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά την «άρση των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Περικοπή 50% σε 5.500 συντάξεις χηρείας

«Ο e-ΕΦΚΑ, δίχως την παραμικρή προειδοποίηση, πραγματοποίησε περικοπή 50% σε 5.500 συντάξεις χηρείας», κατήγγειλε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές φιάσκο».

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσαβούσογλου στην Αθήνα

Στις 31 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αθήνα.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Θα μας πει κανείς τελικά τι συνδέει τον Φουρθιώτη με το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη;

Ερωτήματα για τη σχέση Φουρθιώτη - κυβέρνησης Μητσοτάκη θέτει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Δεύτερη δόση AstraZeneca: Οι πιθανότητες για παρενέργειες

Τι ισχύει με τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca και τη δεύτερη δόση. Τα ποσοστά έδωσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Δημόπουλος.

Πρόγραμμα SURE: Η Ε.Ε. "μοιράζει" 14,1 δισ. ευρώ σε 12 κράτη - μέλη - Πόσα θα λάβει η Ελλάδα

Το ποσό των 14,1 δισ. ευρώ θα διαθέσει μέσω του προγράμματος SURE η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε 12 κράτη-μέλη της ΕΕ. Από το ποσό αυτό η Ελλάδα θα πάρει 2,54 δισ. ευρώ. Επισημαίνεται ότι είναι η έβδομη δόση χρηματοδοτικής στήριξης που λαμβάνει η χώρα.