Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Οικονομική ασφυξία για τη ΣΕΚΑΠ από μπλόκο του Τελωνείου Ξάνθης

Αποτέλεσμα εικόνων για sekapΜπροστά σε ακόμα μία δύσκολη εξέλιξη βρίσκεται η ΣΕΚΑΠ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το Τελωνείο Ξάνθης αποφάσισε να μπλοκάρει τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, σε συνέχεια της

Μπαίνουν στις 120 δόσεις χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές σε ταμεία - Ολη η ρύθμιση

Σε ρύθμιση 120 δόσεων των οφειλών τους προς τα ταμεία θα ενταχθούν τις επόμενες ημέρες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που χρωστούν κάτω από 50.000 ευρώ.
Την ρύθμιση αναμένεται να υπογράψει σύντομα, η υπουργός

Κώστας Λαλιώτης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα για τα περί «διαύλου με Μαξίμου»! «Τετριμμένα σενάρια ευφάνταστων δημοσιογράφων»

Η απάντηση του Λαλιώτη για τον έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχείαΓια «σενάρια που δεν έχουν ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» κάνει λόγο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», που τον εμφανίζει να έχει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ;


Η κατασκευή των κόμβων ήταν έργο προτεραιότητας από το 2004, όταν ολοκληρώθηκαν οι κόμβοι στο ανατολικό τμήμα της περιφερειακής για τις ανάγκες των Ολυμπιακών αγώνων.
Δυστυχώς τα επόμενα χρόνια υπήρξε η απόλυτη αδράνεια και μόνο

Την Κυριακή η μεγάλη λοταρία με 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς

tin-kuriaki-i-megali-lotaria-me-1000-eurw-se-10000-tuxerousΔέκα εκατομμύρια ευρώ θα διανεμηθούν την Κυριακή (παραμονή των Χριστουγέννων) από τη λοταρία του υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.

«Απασφάλισε» ο Βενιζέλος: Μας λένε αποτυχημένους οι «επιτυχημένοι» που γλείφουν εκεί που έφτυναν και έκαναν λαθρεμπόριο ελπίδων

Ε. Βενιζέλος: Έχει ψηφιστεί τέταρτο μνημόνιο με σκληρές περικοπές και πλεονάσματα«Ήδη έχει ψηφιστεί το τέταρτο μνημόνιο με σκληρές περικοπές και υψηλά πλεονάσματα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ.
Ο κ. Βενιζέλος τάχθηκε υπέρ της υιοθέτησης μίας

Στα 35 ευρώ και επίσημα το ΕΚΑΣ

Στα 35 ευρώ και επίσημα το ΕΚΑΣΤα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης,

Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 και την παράταση

Αποτέλεσμα εικόνων για τελη κυκλοφοριαςΛίγες μέρες έμειναν για τα τέλη κυκλοφορίας και την πληρωμή τους. Από το υπουργείο Οικονομικών περιμένουν να δουν την εξέλιξη των πληρωμών και στο τέλος του μήνα θα αποφασιστεί αν θα δοθεί παράταση.
Η τελευταία μέρα για την πληρωμή των τελών

Ρώσοι, Κινέζοι και Τούρκοι περιμένουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, για να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνων για αγορα κατοικιας
Μεσίτες αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα, όπου οι τιμές σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπως η Πορτογαλία ή η Ισπανία δεν έχουν ανακάμψει, και τα πουλάνε σε διεθνείς επενδυτές. Εκτιμούν δε ότι μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα βρούνε ευκαιρίες σε ακίνητα. 

Οι συμβολαιογράφοι χαιρετίζουν την τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς

undefined
Την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να υπερψηφίσει την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς χαιρετίζει η συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.