Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

0 ΑΣΕΠ: Ερχονται 5 προκηρύξεις - 2.424 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Αυτήν τη στιγμή οι προκηρύξεις βρίσκονται για επεξεργασία στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται από τις αρχές φθινοπώρου να σταλούν σταδιακά για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο

Στα 4.206 τα νέα κρούσματα κορονοϊού - 16 νεκροί και 258 διασωληνωμένοι - H γεωγραφική κατανομή

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα τελευταία στοιχεία σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Βάσεις 2021: Πότε ανακοινώνονται -Τι δείχνουν οι τελευταίες εκτιμήσεις για κάθε πεδίο και 453 τμήματα

Λίγες ημέρες αγωνίας απομένουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών και τους δικούς τους, καθώς οι Βάσεις 2021 αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Συνεδριάζει υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ΚΥΣΕΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει αύριο στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Φώφη Γεννηματά για Αφγανιστάν: Δίκαιη κατανομή των προσφύγων, προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών

Δίκαιη κατανομή των Αφγανών προσφύγων στις χώρες της ΕΕ και προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών ζητάει η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλέξης Τσίπρας για Αφγανιστάν: Να συγκληθεί εκτάκτως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

 Αντί να παραμένει άφωνη, η ΕΕ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες με την έκτακτη σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση αντιμετώπισης της κρίσης στο Αφγανιστάν, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναβλήθηκε η έναρξη της Super League

 

Η «σέντρα» του νέου πρωταθλήματος της Super League αναβλήθηκε, καθώς, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, δεν επιτεύχθηκε απαρτία στην α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.