Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ομόφωνη απόφαση για Πολάκη: Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα και με διευρυμένη σύνθεση, για τον Παύλο Πολάκη.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Παρουσίαση του προγράμματος για πρώτη κατοικία και κόκκινα δάνεια

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος παρουσιάζει την Τετάρτη (3/1) ο Αλέξης Τσίπρας.

Bαγγέλης Βενιζέλος: Να διαχωρίσει τη θέση του ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο από τον Πολάκη, αλλά κι από τον Πολακισμό

Ως μια μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την υπόθεση Πολάκη, ώστε να διαχωρίσει τη θέση του όχι μόνο από τον βουλευτή Χανίων, αλλά και από τον Πολακισμό, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ανησυχία σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και «αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»: Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς… Πολάκη

Βέβαιη θεωρείται η παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν πρότασης του Αλέξη Τσίπρα, από το Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδριάζει το απόγευμα σήμερα με διευρυμένη σύνθεση.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Ημέρα αποφάσεων για τον Πολάκη - Συνεδριάζει στις 17:00 το εκτελεστικό γραφείο

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Παύλο Πολάκη μετά την επίμαχη ανάρτηση και την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σερβία και Κόσοβο ένα βήμα πιο κοντά σε ιστορική συμφωνία

Θετικό πρόσημο είχε η κρίσιμη συνάντηση στις Βρυξέλλες και ο διάλογος Βελιγραδίου - Πρίστινας για το Κόσοβο. Κοινή πρόθεση για εξομάλυνση των σχέσεων, αλλά "χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη".

Νέος ΕΝΦΙΑ: Όλες οι αλλαγές στον φόρο ακινήτων που θα πληρώσουμε το 2023

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, περί τα τέλη Απριλίου, προγραμματίζεται να φτάσουν τα «ραβασάκια» του φετινού ΕΝΦΙΑ σε περισσότερους από 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ και συντάξεις Απριλίου: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ

Μια σειρά από επιδόματα και παροχές θα καταβάλει σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 ο ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.