Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Γκάμπριελ, Λέτα, Βάλστρομ στη "Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή" του Δικτύου της Άννας Διαμαντοπούλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Άννας ΔιαμαντοπούλουΣε μια περίοδο. που η ανάγκη διεθνών συνεργασιών είναι περισσότερο πολύτιμη από κάθε άλλη φορά, το ΔΙΚΤΥΟ της Άννας Διαμαντοπούλου προχωρά στην ενίσχυση της διεθνούς διάστασης της δραστηριότητάς του.

Γιώργος Γεωργαντάς : Γραφειοκρατία - Πώς θα δοθεί τέλος στο "κυνήγι" των εγγράφων

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος ΓεωργαντάςΤέλος στη γραφειοκρατία, αλλά και στη ταλαιπωρία και στο χάσιμο χρόνου κι ενέργειας για τους πολίτες, οι οποίοι μέχρι σήμερα υποχρεώνονται να προσκομίζουν έγγραφα που τους ζητούνται από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όπως τα τραπεζικά ιδρύματα, με τους οποίους συναλλάσσονται επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα»H αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην υπάρχει η λέξη συμμαχία. Θα προτιμούσα τη λέξη "συσπείρωση". Και είμαι πιο θετικός στον προσδιορισμό "πράσινη", αντί του προοδευτική. Επίσης δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με την εγγραφή νέων μελών και ότι δεν τα βρίσκουν με τα παλιά μέλη. 

Ασφαλιστικό: Πώς διαμορφώνονται οι συνολικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών

Τρεις κλίμακες ασφαλιστικών εισφορών για επικουρική σύνταξη και εφάπαξ προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για περίπου 220.000 επιστήμονες- γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους – και επαγγελματίες, όπως αρτοποιοί και πρατηριούχοι υγρών καυσίμων.

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα απολογηθεί αλλά θα προετοιμαστεί για τη δεύτερη φορά - Τι είπε για το όνομα

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα απολογηθεί αλλά θα προετοιμαστεί για τη δεύτερη φορά - Τι είπε για το όνομα - ΒΙΝΤΕΟΩς μία ιστορική και συμβολική συνεδρίαση, χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τη σημερινή της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως το κόμμα «δεν θα απολογηθεί, αλλά θα μάθει από τα λάθη και τις παραλείψεις της πρώτης φοράς Αριστερά». 

Κλιματική αλλαγή: Ποιες περιοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν με ερημοποίηση - SOS για τις δασικές πυρκαγιές

Αποτέλεσμα εικόνας για Κλιματική αλλαγή: Ποιες περιοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν με ερημοποίηση - SOS για τις δασικές πυρκαγιέSOS εκπέμπουν οι επιστήμονες για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγήςστη χώρα μας, επισημαίνοντας πως υπάρχουν περιοχές που κινδυνεύουν με ερημοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία θα αυξηθούν και οι δασικές πυρκαγιές.

Δουλειές στα χωράφια σε χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες – Το σχέδιο της κυβέρνησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Δουλειές στα χωράφια σε χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες – Το σχέδιο της κυβέρνησηςΤο σχέδιο της κυβέρνησης για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων νόμιμων μεταναστώνμέσω του αγροτικού τομέα δημοσιεύει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Παράθυρο» Μακρόν για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων σε Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία

Αποτέλεσμα εικόνας για «Παράθυρο» Μακρόν για έναρξηO Γάλλος πρόεδρος, που είχε βάλει βέτο το περασμένο φθινόπωρο στην ένταξη Σκοπίων και Τιράνων στην ΕΕ, δήλωσε τώρα ότι θα στηρίξει την έναρξη των διαπραγματεύσεων αυτών εφόσον είναι θετική η έκθεση της Κομισιόν τον ερχόμενο μήνα για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.

Κιλκίς: Συνελήφθη 45χρονος που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στο αυτοκίνητο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιλκίς: Συνελήφθη 45χρονος που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στο αυτοκίνητοΣε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν 40 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας θα προτείνει το νέο όνομα

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας θα προτείνει το νέο όνομαΗ ομιλία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μια σειρά από ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά στο δρόμο προς το Συνέδριο του Μαΐου. Άλλωστε, όλες οι τάσεις και ομαδοποιήσεις του κόμματος περιμένουν την τοποθέτηση του αρχηγού του κόμματος προκειμένου να