Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Προκόπης Παυλόπουλος: Σφοδρή κριτική για τις παρακολουθήσεις - "Οι φορείς της εξουσίας να αναλάβουν στο ακέραιο την πολιτική ευθύνη"

Παρέμβαση από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την υπόθεση των υποκλοπών.

Γιώργος Πινακίδης: Έωλη νομικά η κυβέρνηση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η παρακολούθηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για λόγους εθνικής ασφάλειας ήταν νόμιμη. 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πρεμιέρα σήμερα 16/8 για τις αιτήσεις δήλωσης προτίμησης

Αρχίζουν από σήμερα, Τρίτη (16/8) οι αιτήσεις για τη δήλωση προτίμησης για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών το διδακτικό έτος 2022-2023. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022.

Αλέξης Παπαχελάς: Οι άμεσες εκλογές είναι μια λύση

Στο θέμα των υποκλοπών και στα όσα ακολούθησαν αναφέρεται με άρθρο του στην Καθημερινή, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος κάνει λόγο για πρόωρες εκλογές.

Υποκλοπές: Στα ερωτήματα επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ετοιμάζει θεσμική πρόταση διακυβέρνησης

Διαμορφώνεται η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την δημοκρατική ανάταξη των θεσμών από το think tank που πλαισιώνει τον Αλέξη Τσίπρα

Πανεπιστήμια: Σε ποιες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται τα ελληνικά Ιδρύματα

Με το Χάρβαρντ στην πρώτη θέση για 20η διαδοχική χρονιά, τα αμερικανικά πανεπιστήμια εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης της Σανγκάης, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής : Σχέδια για «τρίτο» πρόσωπο πρωθυπουργό, «ώστε να μην έρθει ο Τσίπρας»

Παρά τη θερινή ραστώνη και την απουσία όλων σχεδόν των μεγαλοπαραγόντων της χώρας από το κλεινόν άστυ, στο παρασκήνιο εντείνονται οι διεργασίες για την «επόμενη μέρα» των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Η «ένοχη αμηχανία» του Μαξίμου και η «λευκή απεργία» των υπουργών

Με κινούμενη άμμο μοιάζει η κατάσταση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, καθώς το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ανατρέπει όλες τις έως τώρα σταθερές στη Νέα Δημοκρατία, ίσως και ευρύτερα στο πολιτικό σύστημα.