Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

«Βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ αποχωρεί από όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή! Πλην αυτής για το κόμμα Κασιδιάρη

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε από το Ζάππειο πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή, εκτός από εκείνη που αφορά στην τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο Μέγαρο


Δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Κρήτη ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ: 9,5% μπροστά από τη ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Τον ΣΥΡΙΖΑ (30,5%) στηρίζει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία (21%) η Κρήτη, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Πίνακες Εκπαιδευτικών: Πάνε τυπογραφείο οι Προκηρύξεις - Αιτήσεις ΕΔΩ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μεγαλύτερου εκπαιδευτικούς site στην Ελλάδα, του alfavita.gr, οι προκηρύξεις των εκπαιδευτικών που αφορούν το άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης αναμένεται να πάνε εκτός απροόπτου την Παρασκευή στο Τυπογραφείο!

Στέλιος Αγγελούδης : Ανακοινώνει Πρωτοβουλία για τον δήμο Θεσσαλονίκης - «Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχει χρώμα»

Την πρόθεση του να ανακοινώσει Πρωτοβουλία για τον δήμο Θεσσαλονίκης κάνει γνωστή ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ, Στέλιος Αγγελούδης.

Απογευματινά χειρουργεία: Πόσα θα πληρώνουν οι ασθενείς και πότε ξεκινούν στο ΕΣΥ - Ο «χάρτης» των αμοιβών

Πιθανώς κοντά στον Μάρτιο αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ τα οποία θα γίνονται μεν στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά θα πληρώνονται με χρήματα από τους ασθενείς.

Από τη ΝΔ γλυκοκοιτάζουν ξανά το ΠΑΣΟΚ

Το Μαξίμου συνεχίζει μεν επισήμως στη γραμμή περί αυτοδυναμίας στις εκλογές, κρατά όμως και μία καβάτζα καλού κακού και σε κάθε περίπτωση θέλει να κόψει εταίρους από το ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης, την Τρίτη, του Τσίπρα στο Ζάππειο

Ο Αλέξης Τσίπρας θα προβεί αύριο Τρίτη, στις 13:00 σε δηλώσεις στην Αίθουσα 5 του Ζαππείου για τον σχεδιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της προεκλογικής περιόδου.