Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Έστειλαν εξώδικο στον Χρήστο Πάχτα

Εξώδικη διαμαρτυρία επιδόθηκε χθες, Παρασκευή 22 Μαρτίου, στον Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστο Πάχτα
για «ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς» εναντίον του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.
«Εξώδικη διαμαρτυρία
Του:
Τόλη Παπαγεωργίου του Μιχαήλ, κατοίκου Ιερισσού, προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” και νομίμου εκπροσώπου του.

Άρης: Γιορτάζουμε τα 99 χρόνια στο Παλέ!


Τα 99 χρόνια ιστορίας του συμπληρώνει τη Δευτέρα (25/03) ο Άρης και θα το γιορτάσει στο

Αλεξάνδρειο, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έχουν, σύμφωνα με το onsports.gr, επικίνδυνη αποστολή να φέρουν εις πέρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ωστόσο, στην

ομιλίας Ν. Ανδρουλάκη Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο 35ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΓΣΕΕ


 

Για την υπογραφή του Μνημονίου
«Η υπογραφή του μνημονίου ουσιαστικά αποτέλεσε έναν ιστορικό συμβιβασμό. Έναν ιστορικό συμβιβασμό της Κεντροαριστεράς της ευθύνης, προκειμένου να μη σταματήσει η οικονομική ζωή της χώρας.»

Κατασχέσεις για οφειλές πάνω από 50.000 ευρώ


Μνημόνιο – φωτιά για τα ληξιπρόθεσμα χρέη από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ετοίμασε η τρόικα εν όψει της τελικής αξιολόγησης για την εκταμίευση της δόσης του Απριλίου.

Σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου Μνημονίου, οι δανειστές αποδέχονται την κατ’ εξαίρεση ενιαία ρύθμιση για φόρους και εισφορές με 48 δόσεις και πάντως, όχι πέραν του Δεκεμβρίου του

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Νετανιάχου

tilefoniki-epikoinonia-samara-netaniaxoyΤηλεφωνική επικοινωνία είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον ομόλογό του Ισραήλ, στον απόηχο της χθεσινής «συγγνώμης» του Μπενιαμίν Νετανιάχου προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και των δημοσίευμάτων για αλλαγές στο ενεργειακό status quo της ανατολικής Μεσογείου, μετά την επαναπροσέγγιση Ισραήλ - Τουρκίας.

Ερντογάν: με το βλέμμα στην Προεδρία, η ειρήνη με τους Κούρδους...


Μετά την κατάπαυση του πυρός από το PKK, που εξήγγειλε την Πέμπτη από το νησί-φυλακή του Ιμραλί ο ηγέτης του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ξεκινά μια μακρά και δύσκολη διαδικασία για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης στο  κουρδικό ζήτημα της Τουρκίας, σημειώνει η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Στα 29 χρόνια που κρατά ο «βρόμικος πόλεμος», έχουν υπάρξει

Τζόγος στο χρηματιστήριο...



Βρέθηκαν τα λεφτά του δήμου Θεσσαλονίκης...
Αποκάλυψη- βόμβα κάνει σήμερα η εφημερίδα "Μακεδονία". Η επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, σε πόρισμα της αποκαλύπτει ότι από τον λογαριασμό μίας υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης διακινήθηκαν 12 εκ. ευρώ, που παίχθηκαν στο Χρηματιστήριο!

Το πόρισμα που ολοκληρώθηκε μόλις ένα μήνα μετά την απόφαση

ΦΩΤΟ: O νέος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη

Στα σύννεφα πετάει η Σοφία Αλιμπέρτη, κάτι που φάνηκε στην νυχτερινή έξοδο
που πραγματοποίησε έπειτα από πολύ καιρό στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η παρουσιάστρια, διασκέδασε μέχρι πρωίας ενώ η αιτία του διάπλατου χαμόγελού της σύμφωνα με την "real life" είναι ο Μάνος Κουτσοφιός που έχει κλέψει την καρδιά της!
Η Σοφία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα ζει τον απόλυτο

'' ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ''...

Φως στο βάθος του τούνελ, βλέπει η Επίτροπος για θέματα Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βίβιαν Ρέντινγκ, για την περίπτωση της Ελλάδας «Υποφέρετε. Λυπάμαι. Δεν το αξίζατε. Όμως είναι γεγονός και πρέπει να το περάσουμε μαζί για να βγείτε από την κρίση», δήλωσε στη διάρκεια της συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Μάλιστα σημείωσε ότι ήδη διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός

OI HΠΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαιώνοντας  τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με την κ. Νούλαντ και απαντώντας σε ερώτηση κατά

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Στα γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου μετέβη σήμερα αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, για την ολοκλήρωση της πώλησης των υποκαταστημάτων Λαϊκής και Κύπρου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΚΤ βρίσκονται επίσης οι Διοικήσεις της Λαϊκής και της Τράπεζας Κύπρου για την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Οπως