Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : Το νέο ΕΣΠΑ ατμομηχανή της οικονομίας

Ανεύθυνη, λαϊκίστικη και πολλές φορές «επικίνδυνη» πολιτικά για τη χώρα η αντιπολιτευτική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Το «Κ» συνομίλησε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για το έργο που έχει αναλάβει, αλλά και για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά. Όπως δηλώνει, στόχος του είναι να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ

Εγκαταλείπουν άρον -άρον την Ελλάδα οι οικονομικοί μετανάστες: Μειώνονται πληθυσμός, καταθέσεις και ασφαλισμένοι

Το δρόμο της μεγάλης φυγής δεν ακολουθούν μόνο οι Ελληνες νέοι που εγκαταλείπουν τη χώρα αναζητώντας μια θέση εργασίας σε Ανατολή και Δύση. Εισιτήριο άνευ επιστροφής εκδίδουν μαζικά και οι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι μένοντας χωρίς δουλειά, προτιμούν τη λύση του επαναπατρισμού παρά την αβεβαιότητα της

Τουρκία: Προωθούν τον Νταβούτογλου στην πρωθυπουργία...

Την υποψηφιότητα του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για την πρωθυπουργία στην Τουρκία στηρίζει σθεναρά τo κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak.
Η εκτελεστική επιτροπή του AKP αναμένεται να συνεδριάσει την

Για τσικουδιές στα μπαράκια...

Με μπλε t-shirt και μαύρα γυαλιά ηλίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και χωρίς μπλούζα, αλλά με καπέλο, ο υιός του, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι δυο τους, ήπιαν  τσικουδιές σε μπαράκι της Κρήτης, μετά το

Huffington Post: Πρώτος στη λίστα με τους «σούπερ» δημάρχους ο Μπουτάρης

«Ο Μπουτάρης ίσως να μην μοιάζει με τον παραδοσιακό πολιτικό» γράφει η Huffington Post στο άρθρο της με τίτλο «Συνάντησε τους δημάρχους από όλο τον κόσμο μεταμορφώνοντας τις πόλεις τους» αλλά «αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις με το θράσος ενός έμπειρου πολιτικού».
Ο Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των