Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου:

Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Open» και τη δημοσιογράφο

Κύμα ακρίβειας πλήττει ευάλωτους και μεσαία τάξη - Σε ποια προϊόντα βλέπουμε αυξήσεις

Σε κλοιό ανατιμήσεων βρίσκονται τα νοικοκυριά, που μετά από τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους λόγω πανδημίας και ύφεσης, βλέπουν βασικά αγαθά και υπηρεσίες να έχουν πάρει την ανιούσα.

ΚΙΝΑΛ για Στυλιανίδη: Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς από την Κύπρο

Ως έλλειψη στελεχών στη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να αναζητούνται εκ μεταγραφής στελέχη από την Κύπρο, χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ τον διορισμό του Χρήστου Στυλιανίδη, ως υπουργού Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η «μεταγραφή από την Κύπρο» του κ. Στυλιανίδη επιβεβαιώνει την ένδεια στελεχών της ΝΔ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη, κάνοντας λόγο για «μεταγραφή» και «ένδεια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας».

Βράζει η ΝΔ με την επιλογή Στυλιανίδη- Μείζον θέμα με την απονομή της ιθαγένειας

Όπως υποστηρίζουν κορυφαίοι πολιτικοί και νομικοί, ο τρόπος που αποδίδεται η ιθαγένεια στον Χρήστο Στυλιανίδη, αποτελεί παραποίηση του θεσμού.

Αχτσιόγλου: Εκρηκτικές αυξήσεις τιμών υπό την αδράνεια της κυβέρνησης

Ως «χαστούκι» για τους πολίτες χαρακτήρισε η Έφη Αχτσίογλου την αύξηση στις τιμές των προϊόντων, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση έχει ευθύνη και θα έπρεπε να έχει ήδη δράσει».