Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

100 Χρόνια Σουρωτή 1916-2016

Στο σκαμνί για απάτη ο εργολάβος καθαριότητας του ΑΠΘ – Εμφάνιζε «μαϊμού» εργαζόμενους

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOCΣτο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνει εισαγγελέας να καθίσει εργολάβος στις καθαριότητες του ΑΠΘ, κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος του ιδρύματος.

Τι ειπώθηκε στην ημίωρη συνάντηση Τσίπρα - Ομπάμα στη Βαρσοβία

Τι ειπώθηκε στην ημίωρη συνάντηση Τσίπρα - Ομπάμα στη Βαρσοβία Στην περίπου 30λεπτη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο ήταν παρόντες επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Ε. Βενιζέλος για εκλογικό νόμο: This is a coup

Ε. Βενιζέλος για εκλογικό νόμο: This is a coup
Η επιδίωξη της κυβέρνησης με τον εκλογικό νόμο που κατέθεσε δεν έχει αφηρημένα θεσμικά χαρακτηριστικά, αλλά κίνητρα συγκυριακά και τυχοδιωκτικά τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ , με τίτλο "This is a coup"(σ.σ Αυτό είναι πραξικόπημα), ο

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά η Μπακογιάννη για τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ

Την παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ σε σχέση με το σχέδιο Β, ζητά η βουλευτής της ΝΔΝτόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή στην εφημερίδα "Η Αξία" και τονίζει ότι:
"Οι αποκαλύψεις τις οποίες κάνει ο Γκάλμπρεϊθ στο βιβλίο του

Είχε "ρημάξει" καταστήματα, αυτοκίνητα και γραφεία στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκαν πολλές περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα και καταστήματα στις Σέρρες. Συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Η συνολική λεία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 3.800 ευρώ.

Γιατρός της Θεσσαλονίκης ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Γιατρός της Θεσσαλονίκης ασελγούσε στην ανήλικη κόρη τουΣυνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, 39χρονος γιατρός για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Ο γιατρός ασελγούσε στην κόρη του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτω των 10 ετών.

Μύκονος και Σαντορίνη φθηνότερες από πέρυσι- Οι τιμές των ξενοδοχείων σε 19 ελληνικούς προορισμούς

Φωτογραφία: pixabay.comΜε την τουριστική σεζόν να βρίσκεται χρονικά σχεδόν στη μέση της, η διαμονή στα ελληνικά ξενοδοχεία απασχολεί όλο και περισσότερους από αυτούς που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν άμεσα ανά την Ελλάδα.

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – Νίκου Παππά

Αφού πρώτα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τη  για απροκάλυπτη στήριξη των διαπλεκομένων συμφερόντων, με αιχμή τη θέση που διατυπώνουν στην πορεία υλοποίησης του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες,εν συνεχεία το κόμμα της