Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Δημήτρης Σακελλάρης : Σε περιόδους κρίσεων, πέρα από την ανασφάλεια, θεριεύουν ο ατομικισμός, ο φανατισμός και η τυφλή οργή

Για ένα σύστημα εξουσίας που θέλει να παραμείνει στο απυρόβλητο, ο διχασμός ως όπλο είναι απαραίτητο σε αυτές τις συνθήκες.

Κορονοϊός: Πέθανε 14χρονη στο νοσοκομείο της Λαμίας

Το κοριτσάκι διακομιστηκε το πρωί στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Η 14χρονη διασωληνώθηκε αλλά δεν πρόλαβε να πάει στη ΜΕΘ αφού έπαθε ανακοπή.

Τα εγκώμια του Πάπα Φραγκίσκου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την εκτίμησή του προς "τη δύσκολη διαδρομή που οδήγησε στη Συμφωνία των Πρεσπών" εξέφρασε ο Ποντίφικας κατά την ομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Γιώργος Παπανδρέου: Συμμετοχή στις εκλογές για να ξαναγίνει η παράταξη κυβερνητική δύναμη

Προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γ. Παπανδρέου στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" στη Θεσσαλονίκη.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η αστυνομική ταυτότητα θα "περάσει" στο κινητό τηλέφωνο

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε πως το δίπλωμα οδήγησης, το βιβλιάριο υγείας και η ταυτότητα θα περάσει" στο κινητό τηλέφωνο.

Χάρης Τσιόκας : Διεργασίες, διακυβεύματα και στοχεύσεις – Συμμέτοχος ή παρατηρητής η κοινωνία;

Η χώρα για την τρέχουσα περίοδο, και την αντιμετώπιση της πολύπλευρα διευρυνόμενης πλέον κρίσης διαχειρίζεται ,πέραν των άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και το σημαντικό πρόγραμμα ανάκαμψης.

Νίκος Ανδρουλάκης: Η υποψηφιότητά μου δεν στηρίζεται από συμφέροντα, δύναμή μου ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ

«Η υποψηφιότητά μου δεν στηρίζεται από συμφέροντα, δεν με βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια συνεχώς στα κανάλια, τα tweets μου δεν γίνονταν θέμα συνεχώς στα δελτία»,