Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

"Ναι" σε συνάντηση με τον Δραγασάκη λένε οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Θετικοί σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εμφανίζονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως προέκυψε από τη σημερινή

Από βδομάδα η παράταση για μετάταξη αγροτών

Η νομοθετική ρύθμιση για την παράταση ένταξης αγροτών στο κανονικό καθεστώς ή μετάταξη από το κανονικό στο ειδικό αναμένεται να τακτοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Βόμβες Φίλη :Σφορδή κριτική στο Πρωθυπουργό για τη διαπραγμάτευση και τους ΑΝΕΛ - Ζητά άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ

"Βόμβες" έριξε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης το Σάββατο, καθώς άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση συνολικά για τον Πάνο Καμμένο και την αξιολόγηση.

Στον Αναπτυξιακό και ο τεχνικός εξοπλισμός στάβλων

Θερμοκήπιο, στάβλο, μεταποιητική μονάδα στήνει ο νέος Αναπτυξιακός με αιτήσεις ως τις 28 Απριλίου 2017.Τεχνικό εξοπλισμό όπως εγκαταστάσεις θέρμανσης, εξαερισμό, συστήματα καθαρισμού υγρών αποβλήτων καλύπτει πλέον για σταβλικές εγκαταστάσεις και θερμοκήπια ο αναπτυξιακός νόμος, σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση, με τις αιτήσεις να λήγουν στις 28 Απριλίου.

Γεννηματά για Τσίπρα: Δεν θα τον σώσει ο κυνισμός του

Φώφη Γεννηματά: Να γίνει διακομματική επιτροπή για τα ΜΜΕΟ ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται συνεχώς και ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μας επιτίθεται, αναφέρε η Φ. Γεννηματά, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κατανοούμε την ανησυχία και την αγωνία του. Αυτή όμως θα είναι η

Σουλτς: Η ελληνική οικονομία θα σταθεί στα πόδια της όταν γίνουν ξανά επενδύσεις

Φωτογραφία: APΣτην εφημερίδα Bild μίλησε ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία, Μάρτιν Σουλτς τονίζοντας ότι η ελληνική οικονομία θα σταθεί μόνο στα πόδια όταν θα γίνουν ξανά επενδύσεις στη χώρα.

ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιτίθεται στους δανειστές για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν μέτρα

Φωτογραφία: SOOCΟ Αλέξης Τσίπρας έχει το μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, μετά από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.Παράλληλα, η ΝΔ σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στους «κακούς δανειστές» και την αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα.

Τσίπρας: Το ΔΝΤ παίζει παιχνίδια -Εκκληση σε Μέρκελ να μαζέψει τον Σόιμπλε

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΚαταπέλτης για τον Β. Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε όσους παίζουν παιχνίδια «για Ευρωζώνη δύο ταχυτήτων, για

Διαγραφή Χρέους 496.000 € Από Κτηνοτρόφο

Την ώρα που η κοινωνία συμπιέζεται καθημερινά από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει και η ελληνική δικαιοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές της έρχονται κάποιες στιγμές που όλοι οι εμπλεκόμενοι καταφέρνουν το ακατόρθωτο.
Να δώσουν ελπίδα σε ανθρώπους που ήταν καταδικασμένοι να μπουν στο περιθώριο. Κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωση που

Πεταλωτής: Η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης δημιουργεί ασφυξία

Φωτογραφία: SOOCΣτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόπωπος, Γιώργος Πεταλωτής εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας της για «διγλωσσία» και «αλλοπρόσαλλη πολιτική».Ωστόσο, ο κ. Πεταλωτής εκτίμησε ότι τελικά θα κλείσει η αξιολόγηση, αλλά οι όροι της θα «βαραίνουν συνεχώς».

Μπουτάρης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος -Να φύγω να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα!

Αποφασισμένος να δώσει τη «μάχη» για τρίτη φορά και να παραμείνει στη θέση του δημάρχου μετά το 2019, εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δηλώνει «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν

Στον πάγκο της Εθνικής Mπάσκετ ο Δημήτρης Ιτούδης!

Ο αποκλεισμός της Εθνικής από το προολυμπιακό τουρνουά, πέρυσι το καλοκαίρι, σήμανε και το τέλος της παρουσίας του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της.Από τότε η ΕΟΚ βρισκόταν στην αναζήτηση του νέου προπονητή της "γαλανόλευκης", με τον