Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ευθυμίου: Επίσπευση αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ


Την επίσπευση των διαδικασιών για την αλλαγή ηγεσίας, αλλά και αυτοκριτική ζήτησε μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζεται ο κ. Πέτρος Ευθυμίου. Τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο Ευάγγελος Β

ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στο διεθνές οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012» και σχολιάζοντας την ομιλία του Μάικλ Μίλκεν, προέδρου. του ομώνυμου Ινστιτούτου. «Στην εποχή του για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και κατέκτησε την Περσία.

Τι λένε Διαμαντοπούλου και Μπουτάρης για το πολιτικό σύστημα;

Εκδήλωση για το πολιτικό σύστημα με θέμα "Πόλη, πολίτες, πολιτική: Κρίσεις και Κρίση" διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Ομιλητές στην εκδήλωση 
που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305-307) θα είναι:

Βενιζέλος: Ως το βράδυ της Κυριακής πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας


Βενιζέλος: Ως το βράδυ της Κυριακής πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
 
  

"Από σήμερα ως το βράδυ της Κυριακής πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας, όλα κρίνονται τώρα", υπογράμμισε στην ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το καλύτερο αφεντικό: Τους έδωσε $15 εκατ. μπόνους για «ευχαριστώ»


Τους έδωσε μπόνους 15 εκατ. δολάρια για "ευχαριστώ" (1)
Εργοδότης της Μελβούρνης ξάφνιασε το προσωπικό του, όταν τους πρόσφερε ένα δώρο συνολικής αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να τους ευχαριστήσει “για τη σκληρή εργασία τους και την αφοσίωσή τους”.
Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι 1.800 εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Grenda όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν και ένα δώρο που κυμαινόταν από 8.500 έως 30.000 δολάρια ο καθένας τους, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.

Παπανδρέου: «Να είστε υπερήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι εδώ...» .


Παπανδρέου: «Να είστε υπερήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι εδώ...»
 

  

Σε υψηλούς τόνους άρχισε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου να δηλωνει «Έλεος με όσους απαξιώνουν την κρίση του ελληνικού λαού» και επισημαίνοντας ότι «προβάλλω και υπερασπίζομαι την Ελλάδα στην υφήλιο». Ο κ. Παπανδρέου αφού ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε χαρακτήρισε τους Έλληνες διεφθαρμένους δηλώνοντας ότι «Η διαφθορά δεν είναι στο στο DNA των Ελλήνων» συμπλήρωσε λέγοντας ότι «Θα πρέπει να είστε περήφανοι που φέραμε την Ελλάδα μέχρι

Ανταρσία βλέπει ο Μίμης



«Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα ατύχημα ακόμα και στη Βουλή. Βλέπω ότι υπάρχει μια νευρικότητα γενικευμένη. Μια ανταρσία των βουλευτών. Γιατί υπάρχει αυτή η ανταρσία; Διότι βλέπουν ότι οι πάνω δεν ανταποκρίθηκαν. Τι είναι η πολιτική κρίση: οι κάτω δεν μπορούν να ζήσουν όπως ζούσαν χθες και οι πάνω δεν μπορούν να διαχειριστούν την ηγεσία όπως χθες. Αυτό σημαίνει γενικευμένη κρίση. Υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα κυβερνησιμότητας». Αυτά δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, αναφορικά με τη στάση των βουλευτών για τα νέα μέτρα.

«Κόκκινες» επιταγές και αιτήσεις κατάσχεσης για τον Πέτρο Κωστόπουλο


«Κόκκινες» επιταγές και αιτήσεις κατάσχεσης για τον Πέτρο Κωστόπουλο
  

Άρχισαν τα όργανα στην ΙΜΑΚΟ. Και συγκεκριμένα, άρχισαν να σκάνε οι επιταγές και (ως επακόλουθο) οι αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων και του Πέτρου Κωστόπουλου και της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Α&G PAPER» προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια επιταγή η οποία δεν πληρώθηκε στο νόμιμο χρονικό διάστημα των 8 ημερών από την εμφάνισή της και ζητάει συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης

 Νέο πρόεδρο μέχρι τέλος του μήνα ζήτησε ο Βενιζέλος

Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου ζήτησε ο Ευ. Βενιζέλος από τον Γ. Παπανδρέου, σε συζήτηση που ολοκληρώθηκε πριν
από λίγο.  Ο κ. Βενιζέλος ζητεί την εκλογή νέου προέδρου από τις 18 έως τις 28 Φεβρουαρίου, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία του PSI και η ψήφιση των μέτρων.

Ηχηρή παρέμβαση Ιερώνυμου για την κρίση

«Σκληρή» επιστολή στον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, απέστειλε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σχετικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στην ελληνική κοινωνία.


Αναλυτικά η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου


"Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,

Πάγκαλος κατά ηγεσίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Αριστεράς


 
Επιθέσεις κατά πάντων επεφύλασσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, σε άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή, εξακόντισε βολές κατά των κομμάτων της Αριστεράς, κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για «άγριο πρόβλημα ηγεσίας» στο ΠΑΣΟΚ!

Ερώτηση του Γιώργου Φραγγίδη προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο


g

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι ακριτικές περιοχές της χώρας μας δοκιμάζονται από δριμύ, παρατεταμένο ψύχος. Ζούμε έναν από τους πιο ψυχρούς χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών.Από τη Φλώρινα ως το Νευροκόπι , και από την πατρίδα μου, το Κιλκίς ως την Κοζάνη νοικοκυριά και επιχειρήσεις βιώνουν μια σκληρή καθημερινότητα εξαιτίας της αδυναμίας να ανταποκριθούν στην υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Είναι γνωστό ότι για να συγκρατηθούν οι τιμές, δεν εφαρμόστηκε για φέτος η εξομοίωση της φορολόγησης μεταξύ του πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης. Παρόλα αυτά η σημερινή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ξεπερνά το ένα ευρώ. 

Η κρίση "χτύπησε" την HSBC! Κλείνει γραφείο στη Θεσσαλονίκη;

Θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες παγκοσμίως. Και όμως, όπως φαίνεται η κρίση επηρέασε και την HSBC, καθώς φέρεται να προχωρά σε συρρίκνωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, ενώ φημολογείται "λουκέτο" σε γραφείο της Θεσσαλονίκηs
Το θέμα αποκαλύπτει το capital.gr, αναφέροντας ότι αύριο ξεκινούν κρίσιμες διαβουλεύσεις μεταξύ της ΟΤΟΕ, του

Στο πλευρό του Βενιζέλου τάσσεται και η Β. Παπανδρέου - Τα "καρφιά" για τον πρόεδρο

"Θετική" χαρακτήρισε τη συμμαχία Λοβέρδου – Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ η Βάσω Παπανδρέου, η οποία τόνισε ότι "θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα κομμάτια του. Θα

περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα. Με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά".

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δ.Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή


Κεντρική Μακεδονία Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δ.Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 όλα τα σχολεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά τα σχολεία στην Έδεσσα την Παρασκευή 3/2


Κεντρική Μακεδονία Κλειστά τα σχολεία στην Έδεσσα την Παρασκευή 3/2

Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 3 Φεβρουαρίου 2012, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Ανοιχτοί οι δρόμοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το επαρχιακό και παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας. Σε κάποιες, ωστόσο, περιοχές απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ν. Σαλαγιάννης: Πήγαμε από δίλημμα σε δίλημμα και από βυθό σε βυθό



Τα δύο τελευταία χρόνια πήγαμε από δίλημμα σε δίλημμα και από βυθό σε βυθό είπε στο ΣΚΑΪ ο Νίκος Σαλαγιάννης βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα διλήμματα δεν τα βάζουν μόνο οι πολιτικοί. 

Αναρωτήθηκε αν υπάρχει συγκροτημένη πρόταση, σημειώνοντας ότι περιμένει να δει το συνολικό πακέτο που θα υπογράψει ο πρωθυπουργός με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. 

Νάιτζελ Φάρατζ: Λόγος υπεράσπισης των "απεγνωσμένων" Ελλήνων


Νάιτζελ Φάρατζ: Λόγος υπεράσπισης των "απεγνωσμένων" Ελλήνων : Ο Βρετανός ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ, μας έχει συνηθίσει σε δυναμικότατες παρεμβάσεις πύρινου λόγου οι οποίες συχνά αναφέρονται και στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά η αφορμή υπήρξε
Ο Βρετανός ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ, μας έχει συνηθίσει σε δυναμικότατες παρεμβάσεις πύρινου λόγου οι οποίες συχνά αναφέρονται και στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά η αφορμή υπήρξε η πρόταση των Γερμανών για εποπτεία, η οποία προκάλεσε αντίδραση από πολλούς Ευρωπαίους και Έλληνες πολιτικούς. Κανείς, όμως, δεν μίλησε τόσο ωμά όσο ο Βρετανός ευρωβουλευτής, ο οποίος κατηγόρησε την ΕΕ ότι συμπεριφέρεται στην Ελλάδα σαν να είναι αποικία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι καμία χρεοκοπημένη εταιρεία αλλά έθνος με ψυχή και ιστορία, το οποίο μάλιστα ανακάλυψε τη Δημοκρατία.

Όλη η αλήθεια για τις ταχύτητες στο Internet! 24Mbps το μεγάλο ψέμα..



Κατά πάσα πιθανότητα, διαβάζετε αυτές τις γραμμές επειδή έχετε μεν ονομαστική σύνδεση 24 Mbps, αλλά το modem σας συνδέεται σε χαμηλότερη ταχύτητα.
Υπάρχει ακόμα η περίπτωση να σας προβληματίζει το γεγονός ότι κατεβάζετε...
με χαμηλότερη ταχύτητα από 2400-2500 Kbyte / sec – όσο θα περίμενε δηλαδή κανείς από μια «24άρα» σύνδεση.

Καψής:«Φθάσαμε επισήμως στα όρια της χρεοκοπίας»


Καψής:«Φθάσαμε επισήμως στα όρια της χρεοκοπίας»
Είναι ώρα για λήψη σημαντικών αποφάσεων επανέλαβε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, αφού σημειώνοντας ότι «σαν χώρα έχουμε φτάσει στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας».
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» υποστήριξε πως το ζήτημα των μειώσεων στους μισθούς και οι επικουρικές είναι τα αγκάθια στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Σαν Σήμερα...


2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Γεγονότα

871: Ο βυζαντινός στόλος υπό τον Νικήτα Ωορύφα εκδιώκει τους Άραβες από τη νότια Ιταλία.

1828: Ιδρύεται η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα, μετέπειτα Εθνική Τράπεζα, και καθιερώνεται ο Φοίνικας ως εθνικό νόμισμα.

1922: Ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις κυκλοφορεί στο Παρίσι σε 1.000 αντίτυπα και προκαλεί αντιδράσεις.

Αλλάζουν Λύκειο και πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Την πρόταση για τις αλλαγές σε όλες τις τάξεις του Λυκείου και στο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση παρουσίασε σήμερα η επιστημονική ομάδα του υπουργείου Παιδείας, κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της Άννας Διαμαντοπούλου.

Kέρδισε όλο το χωριό στο ΛΟΤΤΟ εκτός από τον Μητσοτάκη!


Kέρδισε όλο το χωριό στο ΛΟΤΤΟ εκτός από τον Μητσοτάκη!

 
  

Θυμάστε την ιστορία με ενα μικρό άγνωστο αγροτικό χωριό της Ισπανίας, ονόματι Σοντέτο, με περίπου 70 νοικοκυριά που  κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, 950 εκατομμύρια δολάρια;

O Γιώργος «βλέπει» Βενιζέλο και μετά πάει... στην Κ.Ο .


O Γιώργος «βλέπει» Βενιζέλο και μετά πάει... στην Κ.Ο

 
  

Hμέρα κρίσιμων εξελίξεων για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η σημερινή καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις αρχικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις 11.00 το πρωί και πιθανότητα με τον Ανδρέα Λοβέρδο ενώ στις 15.30 το μεσημέρι θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

"Εφυγε" ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Γλαβίνας

Πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 74 ετών, ο πρώην βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Γλαβίνας. Υπήρξε
επί σειρά ετών δήμαρχος Σοχού Θεσσαλονίκης και από το 1981 μέχρι το 1996 βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Η κηδεία του θα γίνει στον Σοχό.

Η άλλη πλευρά του Λας Βέγκας!


Perierga.gr - Η άλλη πλευρά του Λας Βέγκας!
Το Λας Βέγκας είναι γνωστό παγκοσμίως σαν η πόλη του τζόγου και της πολυτέλειας. Έχει ωστόσο και μια πλευρά που λίγοι ξέρουν.
Κάτω από τα κτήρια της πόλης υπάρχει ένας λαβύρινθος υπόγειων τούνελ που αποτελούν σπίτι για περισσότερα από 1000 άτομα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι άστεγοι, έχουν χάσει τις δουλειές τους και μη έχοντας άλλη επιλογή έχουν καταφύγει στα τούνελ και τα έχουν μετατρέψει σε κατοικίες.

Γενναία ελεφαντίνα σώζει το μικρό της από κροκόδειλο


Perierga.gr - Ελέφαντας εναντίων κορκοδείλου
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τη στιγμή που μια μαμά-ελεφαντίνα αντιμετωπίζει τα κοφτερά δόντια ενός πολύ επίμονου κροκόδειλου, που έχει βάλει «στο μάτι» το μικρό της.
Η μαμά και το μικρό της έπιναν αμέριμνα νερό από το ποταμό Luangwa στο Εθνικό Πάρκο της Ζάμπια όταν τους επιτέθηκε το αιμοβόρικο ερπετό, αρπάζοντας την προβοσκίδα της ελεφαντίνας.

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ


Tον Μάιο του 1926 ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος απαγόρευσε στις γυναίκες να φοράνε κοντές φούστες. Συγκεκριμένα, το πολιτικό γραφείο του προέδρου της κυβερνήσεως, Πάγκαλου, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία απαγόρευσε στα κορίτσια άνω των 12 ετών και στις γυναίκες ,να φοράνε φούστες των οποίων το κάτω άκρο ,απείχε από το έδαφος περισσότερο από    

30 εκατοστά. Η απαγορευτική διάταξη έγραφε: «Κατόπιν διαταγής του Προέδρου της Κυβερνήσεως, καταρτίζεται και υποβάλλεται εις το υπουργείον Εσωτερικών προς έγκρισιν αστυνομική διάταξις δι ης απαγορεύονται αι κονταί φούσται των γυναικών.

Ένα μυστηριώδες εύρημα στον βυθό της Βαλτικής!


Ήταν καλοκαίρι του 2011 όταν μια ομάδα Σουηδών "κυνηγών ναυαγίων, είχε ανακοινώσει τον εντοπισμό ενός παράξενου κυκλικού αντικειμένου στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας (στη φωτογραφία).
 Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τώρα πως έχουν "οπτικές ενδείξεις" και για ύπαρξη δεύτερου αντικειμένου "που μοιάζει με δίσκο", σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από το αρχικό.

Ένα βήμα πιο κοντά στο «διάβασμα» της ανθρώπινης σκέψης


Τα τελευταία χρόνια επιστήμονες προτείνουν διάφορες μεθόδους για να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη

Επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν μια πρωτότυπη μέθοδο για την αναδόμηση των λέξεων, βασιζόμενοι στα κύματα το εγκεφάλου ασθενών που σκέφτονται αυτές τις λέξεις. 

Η τεχνική που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση PLOS Biology, βασίζεται στην συγκέντρωση ηλεκτρικών σημάτων από τον εγκέφαλο ασθενών. 

Διαμαντοπούλου: Θετική η συμπόρευση Βενιζέλου-Λοβέρδου



«Θετικό γεγονός» χαρακτήρισε τη συμπόρευση των Ε.Βενιζέλου και Α. Λοβέρδου η Άννα Διαμαντοπούλου.
«Η συνεννόηση είναι θετικό γεγονός όπου και αν επιτυγχάνεται, πόσω μάλλον στο εσωτερικό των κομμάτων», τόνισε η κ. Διαμαντοπούλου.
Ερωτηθείσα για τις απαιτήσεις του Πόουλ Τόμσεν που εμμένει σε μείωση του βασικού μισθού, η κ. Διαμαντοπούλου επισήμανε ότι η συμφωνία των κοινωνικών εταίρων έχει διαθέτει ισχύ οδηγίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΡΟΣ.


Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν “διαρθρωτικές αλλαγές” για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.