Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αυστηρό μήνυμα Κουβέλη προς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τους «58»

Την προστασία της δημόσιας εικόνας της ΔΗΜΑΡ, εν όψει των προεκλογικών εκδηλώσεων, ζήτησε από την Εκτελεστική Επιτροπή και τα μέλη του κόμματος ο πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να αποτραπούν ενέργειες που υπονομεύουν τη συλλογικότητα.
Ειδικότερα σε συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής του

Ο Κωνσταντινόπουλος, το γιουχάρισμα στον Βουδούρη και ο Άδωνις στον... ΣΥΡΙΖΑ!

Αντιπαράθεση ξέσπασε στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, που είχε θέμα το νομοσχέδιο για το ΠΕΔΥ, με κεντρικό πρόσωπο -ξανά- τον Οδυσσέα Βουδούρη.
Συγκεκριμένα ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ η οποία άρχισε όταν έλαβε τον λόγο ο βουλευτής του

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τις δημοτικές- περιφερειακές εκλογές

Τις θέσεις του ΚΚΕ, για τη μάχη των Ευρωεκλογών και τις Περιφερειακές- Δημοτικές εκλογές παρουσίασε σε εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ανακοινώνοντας τα ονόματα των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών.
Ο Περισσός ρίχνεται στη μάχη των εκλογών με το σύνθημα

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς κόβει την πίτα του

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη του και τους φίλους του ποδηλάτου στην κοπή της πίτας του συλλόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ.

Θετική η κυβέρνηση για νέο δάνειο, αλλά χωρίς μέτρα


Θετικά φέρεται να αντιμετωπίζει η ελληνική πλευρά τη συζήτηση για ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στην περίπτωση που δεν υπάρχουν σ” αυτό δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, ο οποίος αναφερόμενος στα

Οι 14 δήμοι στους οποίους θα ανοίξου τις πύλες τους τα ΚΕΠ Υγείας

Tη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν και να αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους θα δίνουν τα νέα... ΚΕΠ Υγείας που θα δημιουργηθούν σε 14 δήμους της χώρας, 13 της Αττικής και ενός της Θεσσαλονίκης.
Στο δίκτυο των ΚΕΠ Υγείας θα ενταχθούν οι εξής δήμοι:

Ελεύθερος ο Φιλιππίδης...

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διοικητής του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης καθώς το τουρκικό δικαστήριο που εξέταζε την έκδοσή του,έκρινε
μη νόμιμο το ένταλμα σύλληψής του. Η απόφαση παγώνει κάθε διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα ενώ αναμένεται η

Ο Αστέριος Ροντούλης επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία

«Ο Πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά».
Αυτό δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βενιζέλος: Nα αναγνωρίσουν οι δανειστές τις θυσίες του ελληνικού λαού

Σύντομα θα λυθεί το ζήτημα που δεν αφήνει την τρόικα να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από το Μαξίμου, αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Αθανάσιος Τσαυτάρης ; Νέο θεσμικό πλαίσιο για τους Οίνους ΠΟΠ και ΠΓΕ



Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης για τους οίνους Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) και τους οίνους χωρίς γεωγραφική ένδειξη που μπορούν να φέρουν στην ετικέτα

Κώστας Σιωνίδης: Ανακοινώνει κάθοδο για το Δήμο Παιονίας

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Παιονίας ανακοινώνει κι επίσημα, ο νυν αντιδήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.
Η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ, στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, ενώπιον φίλων και συνεργατών του.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Σιωνίδης τέθηκε επικεφαλής της παράταξης της πλειοψηφίας στο Δήμο Παιονίας, μετά την αποχώρηση απ` αυτήν του νυν

Έρευνα: 15% θα ψήφιζε την «Κίνηση των 58»

Το 15% των πολιτών δηλώνει πως θα ψήφιζε την«Κίνηση των 58» αν συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ ή με τη ΔΗΜΑΡ, όπως αναφέρει δημοσκόπηση της εταιρίας tothepoint.gr που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στα «Νέα».
Το 53,1% των ερωτηθέντων δήλωσε πως ξέρει για την κίνηση αυτή, με το 15% αυτών, να δηλώνει ότι θα αποτελούσε την επιλογή

Κοντά στη «Νέα Μέρα» ο Πολύδωρας

Πολύ κοντά με τη «Νέα Μέρα»του Χρήστου Ζώη βρίσκεται ο Βύρων Πολύδωρας που διαγράφηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα από τη ΝΔ επειδή δεν ψήφισε τον φόρο ακινήτων.
Επί της ουσίας οι δύο τους πρόκειται να συμπορευθούν σε έναν σχηματισμό στα δεξιά της ΝΔ, κίνηση που δεν βλέπουν σίγουρα με

Oδ. Βουδούρης: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο

«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο» δήλωσε στο vima fm ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του Αριστερού Ρεύματος και του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Το ψηφοδέλτιο μου είναι ανεξάρτητο» τόνισε ο κ. Βουδούρης.
Την υποψηφιότητα Βουδούρη επέκρινε σκληρά ο κ. Λαφαζάνης,

Για «τεράστια επιτεύγματα» έκανε λόγο ο Ευ. Βενιζέλος

«Παρουσιάζουμε τεράστια επιτεύγματα, τα οποία πρέπει να οδηγήσουν σε μια αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και στη δρομολόγηση της οριστικής εξόδου από αυτή τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της

Die Linke: Φορολογήστε τους πλούσιους

Διαφωνεί το κόμμα της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ενδεχόμενο ενός τρίτου πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα. Προτείνει ως λύση την επιβολή εφάπαξ κεφαλαιακού φόρου στους πλούσιους Έλληνες.
Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο χορήγησης τρίτου πακέτου στην

Η επιστροφή του Δημήτρη Ρέππα και του Παύλου Γερουλάνου στα κοινά του ΠΑΣΟΚ

Τελικά από όλες τις προσκλήσεις, σε παλιά και έμπειρα στελέχη, μόνο ο Δημήτρης Ρέππας απάντησε θετικά. Ο πολύπειρος πολιτικός, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είναι εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής είπε το ναι και θα συμμετάσχει στα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ ενόψει αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών . 

Νέο χαράτσι στα ΙΧ

Αναστάτωση επικρατεί στις εφορίες, καθώς όσοι ιδιοκτήτες ή έμποροι ΙΧ έχουν πουλήσει τα οχήματά τους στο εξωτερικό και έχουν κατατεθειμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους καλούνται να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την οριστική διαγραφή λόγω εξαγωγής, σύμφωνα με την Ημερησία.

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ...

Υποσχέσεις ότι δηλαδή οι εμπορικές τράπεζες τους θα διακρατούσαν τα ελληνικά ομόλογα έδιναν το Μάιο του 2010 η Γερμανία,  η Γαλλία και η Ολλανδία βοηθώντας  στο να αποτραπούν τα χειρότερα για την Ελλάδα, όπως φαίνεται στο εμπιστευτικό έγγραφο με τις αποφάσεις του ΔΣ του ΔΝΤ μετά το Καστελόριζο για την έγκριση της βοήθειας.

Στο Κιλκίς Υποψήφια Δήμαρχος για το ΣΥΡΙΖΑ «ΑλλάΖΩ» με Ιωάννα Ρούσσου

Με την Ιωάννα Ρούσσου επικεφαλής θα κατέβει στις εκλογές για τον Δήμο Κιλκίς η νέα δημοτική κίνηση «ΑλλάΖΩ».
Η κ. Ρούσσου αναδείχθηκε επικεφαλής χωρίς «αντίπαλο» αφού ο έτερος υποψήφιος γνωστοποίησε μ` επιστολή του προς τη γενική συνέλευση των μελών της Κίνησης ότι παραιτείται της διεκδίκησης για προσωπικούς κι οικογενειακούς λόγους, δηλώνοντας

Πρβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την Υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
ΚΕΙΜΕΝΟ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  2014
Με αφορμή τις  αυτοδιοικητικές  εκλογές  τον Μάιο είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξει ένας ευρύς και δομημένος  διάλογος από το ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας  πάνω σε συγκεκριμένες πολιτικούς και  αυτοδιοικητικούς  άξονες.
Οι άξονες αυτοί πρέπει να περιλαμβάνουν  τις  εξής παραμέτρους.