Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αλέξης Τσίπρας: Ιστορική ντροπή, οι ναζί δεν μπορεί να έχουν τον λόγο στη Βουλή

Για «πρόκληση» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μετά την παρουσία και ομιλία του ομογενούς και μέλους του ναζιστικού Τάγματος του Αζόφ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Δυσαρέσκεια Σαμαρά για το Τάγμα Αζόφ: «Μεγάλο λάθος αυτό που έγινε»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την εμφάνισή του μέλους του τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Πρωτομαγιά 2022: Επίσημο! Η ημέρα που μεταφέρεται η αργία

Τέλος στα... σενάρια από σήμερα, καθώς το Υπ. Εργασίας μετάφερε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2022 για τη Δευτέρα 2 Μαΐου, καθώς έπεφτε Κυριακή.

Ζελένσκι: Ομιλία μέλους του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, μέσα στην ελληνική Βουλή

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας θέλησε να δώσει τον λόγο σε δύο στρατιώτες που πολεμούν τη Ρωσία.

LIVE – Η ομιλία Ζελένσκι στο ελληνικό Κοινοβούλιο

Στο ελληνικό Κοινοβούλιο μιλάει ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο πόλεμος στη χώρα του μαίνεται και ο Ζελένσκι, ο οποίος έχει απευθύνει ομιλίες σε πολλά Κοινοβούλια στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία και την

Ζαχάροβα για απελάσεις Ρώσων διπλωματών: Πλήρως υπεύθυνη η Αθήνα για την εχθρική κίνηση, θα απαντήσουμε

 

Για μία «άνευ προηγουμένου κίνηση» στις ρωσοελληνικές σχέσεις κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Δημοτικά Συμβούλια-Οικονομικές Επιτροπές: Ράπισμα ΣτΕ κατά Νόμων Θεοδωρικάκου

 

Η μεταφορά αρμοδιοτήτων από τα Δημοτικά Συμβούλια στις Οικονομικές Επιτροπές και στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και η συγκρότηση των Επιτροπών αυτών με

Θεαματική ανατροπή - Reuters: Υπέρ της πώλησης F16 στην Τουρκία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έτοιμη να πουλήσει μαχητικά αεροσκάφη στην Τουρκία είναι η Αμερική. Όπως αποκάλυψε το Reuters, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε επιστολή προς το Κογκρέσο - το οποίο δεν υποστήριξε ρητά τη συμφωνία - αναφέρει ότι η αμερικανική κυβέρνηση

Πρόγραμμα εργασίας ΟΑΕΔ για 3.400 ανέργους

Διευρύνεται ο αριθμός των ωφελούμενων του προγράμματος επιδότησης της εργασίας του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 3.400 ανέργων, πρώην εργαζομένων σε

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Και δεύτερος νεκρός από τη φωτιά

Κατέληξε ο ένας από τους τραυματίες της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στη Β’ Πνευμονολογική πτέρυγα του νοσοκομείου “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη.

Κοινωνικός Τουρισμός 2021-2022: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε διακοπές

Έως τις 31 Ιουλίου 2022 συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 σε περισσότερα από 1.800 τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.