Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ανταλλαγές παιδικών ρούχων και παιχνιδιών στη ΧΑΝΘ

Ανταλλαγές παιδικών ρούχων και παιχνιδιών διοργανώνει η ΧΑΝΘ, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις
12:00. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει φέρνοντας ρούχα και παιχνίδια που δεν του είναι απαραίτητα, προσφέροντας χαρά σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Μέρος των ρούχων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση θα

Προβλήματα ρευστότητας στα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Προβλήματα ρευστότητας, που σχετίζονται με την ύφεση, την καθυστερημένη αποπληρωμή οφειλών από τα τουριστικά πρακτορεία, αλλά και το ειδικό τέλος ακινήτων, αντιμετωπίζουν πλέον αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική, κατορθώνοντας, ωστόσο, στην πλειοψηφία τους να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων.

Εγκρίθηκε από το Δ.Ν.Τ. η εκταμίευση της 6ης δόσης

Το πράσινο φως για την εκταμίευση της έκτης δόσης του πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα έδωσε πριν από λίγο, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου το Δ.Ν.Τ..

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποχώρηση του Βραζιλιάνου εκπροσώπου του ΔΝΤ, από την αίθουσα της

Ποινικές ευθύνες του διευθυντή της μαιευτικής του ΠΑΓΝΗ «βλέπει» το ΣΔΟΕ

Στα χέρια της εισαγγελέως Ηρακλείου, Σταυρούλας Στεφανάκου, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο φάκελος με τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενήργησε το ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του καθηγητή, ιατρού και διευθυντή της μαιευτικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). O εν λόγω ιατρός κατηγορείται για εκτεταμένη παράνομη δραστηριότητα, εκτός του νοσοκομείου σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο εξωσωματικής, γονιμοποίησης, με μεγάλες οικονομικές απολαβές, που δεν δήλωνε

Συνυπαίτιος σε τροχαίο ο πεζός υπό την επήρεια αλκοόλ


Συνυπαίτιος του δυστυχήματος είναι ο πεζός που τραυματίζεται θανάσιμα σε τροχαίο, εφόσον έχει κάνει χρήση οινοπνεύματος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. Αυτό έκρινε ο Αρειος Πάγος με την υπ' αριθμ. 1014/2011 απόφασή του, αναιρώντας πάντως εφετειακή απόφαση υπέρ του οδηγού του αυτοκινήτου που τραυμάτισε θανάσιμα πεζό.

Η μυρωδιά του σώματος προδίδει την προσωπικότητά μας


Η μυρωδιά του σώματος προδίδει την προσωπικότητά μας

Η πρώτη μελέτη που δείχνει πώς τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σχετίζονται με τη μυρωδιά του σώματος είδε το φως της δημοσιότητας.

Η έρευνα έγινε στην Πολωνία, με επικεφαλής την ερευνήτρια Αγκνιέσκα Σοροκόβσκα από το πανεπιστήμιο του Wroclaw.

Γιατί βρίζει ένα παιδί; Τι φταίει και τι πρέπει να κάνεις;


Γιατί βρίζει ένα παιδί; Τι φταίει και τι πρέπει να κάνεις;

Κάθε φορά που ακους καινουρια λεξούλα από το στοματάκι του νιώθεις χαρά και περηφάνεια! Είσαι σίγουρη; Τι γίνεται όταν στο λεξιλόγιο του εμφανίζονται βρισιές που σε φέρνουν σε αμηχανία; Γιατί βρίζει; Τι φταίει και τι πρέπει να κάνεις;

Η Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Νίκη Ζαρκάδα απαντά

Γιατί βρίζει ένα παιδί;

Η ανομβρία συνεχίζεται, ο Δούναβης σχεδόν στερεύει


Τουριστικό ποταμόπλοιο στο Βελιγράδι της Σερβίας. Όπως φαίνεται τα δρομολόγια δεν θα ξαναρχίσουν σύντομα

Η ανομβρία που συνεχίζεται από το Νοέμβριο έχει μειώσει τη στάθμη του Δούναβη σχεδόν μέχρι το ιστορικό χαμηλό του 2003 και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές μέσω του σημαντικότερου πλωτού δίαυλου στην Ευρώπη.

Από τη Γερμανία μέχρι τη Βουλγαρία, τα μεγάλα ποταμόπλοια έχουν σταματήσει να κινούνται σε πολλά σημεία και οι φορτηγίδες κυκλοφορούν με μειωμένο φορτίο ώστε να περιοριστεί το εκτόπισμα.

Γαλλία: Ελβετός κωμικός αναπαρέστησε απόπειρα αυτοπυρπόλησης μπροστά στο Χρηματιστήριο



Ο Ελβετός κωμικός Πασκάλ Μπονγκάρ έβγαλε τα ρούχα του και έβαλε φωτιά στη βενζίνη που είχε ρίξει γύρω του σήμερα το πρωί μπροστά από το Χρηματιστήριο του Παρισιού, φωνάζοντας "Σταματήστε τη Νέα Υόρκη, σταματήστε το Σίτι, σταματήστε το Παρίσι, σταματήστε τα Χρηματιστήρια!", σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τα ψέμματα των Σκοπιανών.Άρθρο-ανάλυση



Είναι γνωστές οι επίμονες προσπάθειες των Σκοπίων να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα και ειδικότερα στην Ελλάδα, τα Ελληνικά ιστορικά ονόματα «Μακεδονία» και «μακεδόνας» για τον κρατικό και εθνικό τους προσδιορισμό. 

Ο αδιάντροπος αυτός σφετερισμός της ταυτότητας των Μακεδόνων, που είναι και ταυτότητα των Ελλήνων, καθώς και της ελληνικότητας του Ονόματος, της Γλώσσας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός, δεν μας ξενίζει ιδιαίτερα γιατί ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια.

Δημοκρατική Αριστερά: Μαύρη σελίδα η δολοφονία Γρηγορόπουλου



Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε ότι η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποτελεί «μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας». 

«Είναι καθήκον της Πολιτείας να διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθούν αντίστοιχα τραγικά γεγονότα και να αποτρέψει περιστατικά ωμής κρατικής βίας. Τα ατομικά δικαιώματα και η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωτίστως ζητήματα δημοκρατίας», τονίζει η ανακοίνωση.

Αντιδράσεις κομμάτων για την απόφαση της Χάγης επί της προσφυγής της ΠΓΔΜ



Με διαφορετικές προσεγγίσεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα υποδέχθηκαν τα κόμματα τη σημερινή απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΓΔΜ εναντίον της χώρας μας για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008. 

    

ΝΔ: Αντικείμενο πολλαπλών αναγνώσεων η απόφαση της Χάγης


ΝΔ: Αντικείμενο πολλαπλών αναγνώσεων η απόφαση της Χάγης
Αντικείμενο πολλαπλών αναγνώσεωςν και περισσότερων ερμηνειών, αλλά και διαστρεβλώσεων χαρακτήρισε ο τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που ελήφθη μετά την προσφυγή των Σκοπίων.
Έχουν εκδηλωθεί ήδη οι πρώτες προσπάθειες της κυβέρνησης των Σκοπίων να χρησιμοποιήσει την απόφαση αυτή ως «πρώτη ύλη» για μια νέα επίθεση προπαγάνδας σε βάρος της Ελλάδος , η οποία -είναι βέβαιο- ότι θα πέσει στο κενό και θα εκθέσει, για μια ακόμη φορά , σε διεθνές επίπεδο, τους «αρχιτέκτονες» της ακραίας και αδιάλλακτης πολιτικής , που ακολουθούν οι συγκεκριμένοι εθνικιστικοί κύκλοι της FYROM, με επικεφαλής τον κ. Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε ο Π. Παναγιωτόπουλος.

Λ.Παπαδήμος: Έτοιμοι να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις για το όνομα



Την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης. «Η χώρα μας δηλώνει την ετοιμότητά της για συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας erga omnes υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών» υπογράμμισε ο Λουκάς Παπαδήμος.

12 λόγοι που δεν έχουμε βρει εξωγήινους


12 λόγοι που δεν έχουμε βρει εξωγήινους (3)
“Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της σύγχρονης επιστήμης είναι εάν είμαστε μόνοι ή όχι στο σύμπαν.”
Η υπηρεσία SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) προσπερνάει τους επιστημονικούς κλάδους και φτάνει στην καρδιά αυτών των φιλοσοφικών ερωτημάτων, όπως γιατί είμαστε εδώ και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Στο νέφος της Θεσσαλονίκης και στη μεταφορά μαθητών εστιάζει η συνεδρίαση της Περιφέρειας

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Διαβάστε τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα συζητηθεί η επερώτηση της Παράταξης «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ» με θέμα: «Εφαρμογή προβλεπόμενων μέτρων για το επεισόδιο

Συνεχίζονται σήμερα τα "Ζητήματα Ιατρικής"

"Ανοσολογικό Σύστημα: Εχθρός ή φίλος" είναι ο τίτλος της σημερινής, τρίτης ομιλίας της σειράς "Ζητήματα Ιατρικής", που διοργανώνει για την πανεπιστημιακή κοινότητα...
αλλά και το ευρύ κοινό η Επιτροπή Πολιτιστικής Πολιτικής του Α.Π.Θ. η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, στο Αμφιθέατρο Ι του ΚΕ.ΔΕ.Α.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι

Παρέμβαση 12 βουλευτών για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ζυμώσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την "επόμενη ημέρα" του Κινήματος. Δώδεκα βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Χ. Καστανίδης, υπογράφουν κείμενο με το οποίο ζητούν μία νέα ιδρυτική διακήρυξη της κεντροαριστεράς. Μεταξύ άλλων σημειώνουν: "Η Κεντροαριστερά.

Τα έξι SOS της καρδιάς




Η καρδιά μας είναι ένα από τα βασικότερα αλλά και τα πιο απρόβλεπτα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Δείτε, ποιες ώρες της ημέρας ή δραστηριότητες επιβαρύνουν σημαντικά την καρδιά και λάβετε τα μέτρα σας.

Ξυνίδης για Χρυσοχοϊδη: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ



Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας για όσα είπε χθες ο κ. Χρυσοχοϊδης.


Με μια πικρόχολη παρέμβαση στο προσωπικό του blog ο κ.Ξυνίδης αντιμετωπίζει με ειρωνεία και απαξίωση όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Διαβάστε το:

Αγαπητοί μου σύντροφοι
Επειδή δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ. 

Χάγη: Δεκτή η προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας



Με ψήφους 15 υπέρ και μία κατά το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας για την υπόθεση της εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, λόγω της αντίρρησης που προέβαλε η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. 

Δέν το ήξερες..



Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.


Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου, στην Ανταρκτική το 1983.


Η πιο ψηλή κατασκευή Lego στον κόσμο έχει ύψος 23,66 μέτρα και βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας.

«Ο Σαμαράς κοιτάζει μόνο την καρέκλα του»


Βόμβες εξαπέλυσε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Τρικάλων, Σωτήρης Χατζηγάκης, από το βήμα της βουλής , εναντίον του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά , αλλά και εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είπε χαρακτηριστικά πως οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων, νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους και όχι για την χώρα, την ίδια στιγμή που ο λαός στενάζει. Ειρωνεύτηκε μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως ο αρχηγός της ΝΔ με το επιτελείο του, βρήκαν το φάρμακο για την παγκόσμια χρημοτοπιστωτική κρίση, ενώ υποστήριξε πως η ΝΔ ακολούθησε αλλοπρόσαλη πολιτική το

Ο Πετσάλνικος πήρε επιτέλους πρωτοβουλία για να ελεχθούν οι λογαριασμοί στην Ελβετία


ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Μετά το σάλο που ξέσπασε απο τις καταγγελίες του ομογενή ελβετού βουλευτή Ζησιάδη ο πρόεδρος της Βουλής προτείνει πρωτοβουλία για εξουσιοδότηση ωστε να ελεγχθούν οι λογαριασμοί. “Εμείς οι βουλευτές να.

Έπεσαν τα ποσοστά του Πούτιν, αλλα παραμένει πρώτος


Ποσοστό περίπου 50% έναντι 64% το 2007, συγκεντρώνει το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία», με καταμετρημένο το 75% των ψήφων. Οι εκλογές της Κυριακής που ήταν ουσιαστικά ένα τεστ στη δημοφιλία του Πούτιν, λόγω της υποψηφιότητας του στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, απέδειξαν ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός έχει

«ΠΡΟΠΕΤΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ» ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Σκληρή απάντηση έδωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε την Κυριακή ότι ο «κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη γιατί έχει διαρρήξει τις

Γ. Παπανδρέου: Υπάρχουν καλύτερες και ασφαλέστερες προοπτικές για τον ελληνικό λαό



"Υπάρχουν καλύτερες και ασφαλέστερες προοπτικές για τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία μετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου" δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο CNN. 

Κληθείς να σχολιάσει τις απόψεις όσων υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα ήταν σε καλύτερη μοίρα αν εγκατέλειπε το ευρώ, υποτιμούσε το νόμισμά της και κήρυσσε πτώχευση, υπογραμμίζει ότι «υπάρχουν πολλές άλλες παράπλευρες ζημίες, που θα ήταν καταστροφικές, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρώπη». 

Σαν Σήμερα...


5 Δεκεμβριου

Γεγονότα

1360: Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στη Γαλλία νόμισμα με την ονομασία φράγκο. Θα παραμείνει στην κυκλοφορία μέχρι την είσοδο του ευρώ το 2002.
1830: Η Φανταστική Συμφωνία του Εκτόρ Μπερλιόζ κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.

Οι μυστικές προσπάθειες των Ναζί να φτιάξουν χρυσό, από χώμα και πέτρες!


 
Την πεποίθηση των επικεφαλής των Ναζί ότι μπορούσαν να μετατρέψουν την άμμο και το χώμα σε χρυσό, περιγράφει ο γερμανός συγγραφέας Helmut Werner, στο βιβλίο του "Οι Αλχημιστές του Χίτλερ: οι μυστικές προσπάθειες κατασκευής χρυσού στο Νταχάου." ("Hltler’s Alchemists: The Secret Attempts to Manufacture Gold in Dachau.")

  Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο βιβλίο εμφανίζεται ο Χάινριχ Χίμλερ, επικεφαλής της δύναμης των SS του Χίτλερ, να έχει πειστεί ότι όλα πολύτιμα μέταλλα μπορούσαν να παραχθούν με τον τρόπο αυτόν!

Ο αποκεφαλισμός της Αγίας Βαρβάρας από τον πατέρα της!


  
Η Αγία Βαρβάρα έζησε στις αρχές του 4ου αιώνα στη Συρία και καταγόταν από πολύ πλούσια οικογένεια, με τον πατέρα της να είναι φανατικός ειδωλολάτρης. Ως κοπέλα διακρινόταν για την ομορφιά και την καλοσύνη της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δέχεται δεκάδες προξενιά, τα οποία όμως απέρριπτε. 
   Ο πατέρας της ανήσυχος από το γεγονός αυτό αλλά και θορυβημένος από φήμες που κυκλοφορούσαν ότι η Βαρβάρα συμπαθούσε τον Χριστιανισμό, αποφασίζει να της απαγορεύσει την έξοδο από τον πύργο όπου ζούσαν!

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο «επιπλέει» στο ποτάμι!


perierga.gr - Ένα πολυτελές ξενοδοχείο "επιπλέει" στο ποτάμι!
Τα πλωτά ξενοδοχεία έχουν αρχίσει τον τελευταίο καιρό να προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την άγρια φύση ενός ποταμού ή την απεραντοσύνη του ωκεανού. Ξεχάστε τα πολυόροφα 5άστερα ξενοδοχεία των 352 (και βάλε…) δωματίων, τους «άχρωμους» ουρανοξύστες που υπόσχονται παραδοσιακές μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο (ή Κυριακή) βράδυ(!), τα spa με δωρεάν (τρόπος του λέγειν!) μεσοθεραπείες, σοκολατοθεραπείες, υδροθεραπείες…

Διόραση: μια κρυφή δύναμη του μυαλού


Μηνύματα «ξεπηδούν» μέσα από κρυφά κανάλια του μυαλού, εικόνες που ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους και μας προϊδεάζουν για το μέλλον. 
 
 
Τι κρύβεται μέσα στον άνθρωπο; Ποιες δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου μένουν κρυφές από τους επιστήμονες; Κι όμως, μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των ανθρωπίνων δυνατοτήτων έχει γίνει γνωστό και αυτό μετά από χρόνιες και εξαιρετικά κοπιαστικές έρευνες

Το πιο μισητό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!


Ένα πασίγνωστο τραγούδι που θεωρείται κλασσικό άκουσμα των Χριστουγέννων και ακούγεται από όλα τα ραδιόφωνα, ύστερα από μία βουλγάρικη έρευνα ανακηρύχθηκε το πιο μισητό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!



Πρόκειται για το ….«κλασσικό» τραγούδι του βρετανικού συγκροτήματος “Wham” των Τζορτζ Μάικλ και Άντριου Ρίτζελεϊ που ακούστηκε για πρώτη φορά το 1984 και αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Οι πιο όμορφες πόλεις του κόσμου


Οι πιο όμορφες πόλεις του κόσμου (1)
Ορισμένες πόλεις είναι τόσο “αβάσταχτα” όμορφες, που είναι να απορείς πως οι ντόπιοι μπορούν να δουλέψουν καθόλου. Παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας επιλογές.
Η ομορφιά δεν είναι μία λέξη που συνήθως σχετίζουμε με τις πόλεις. Ισχυρές, σίγουρα. Ακόμα και γεμάτες γκλάμουρ, εντυπωσιακές, θορυβώδεις και σπουδαίες, αλλά όχι απαραίτητα όμορφες.

Πήγαν για τρέλες στο δάσος, τους το «χάλασε» ο… πρόσκοπος


Τρέλες στο δάσος
Ο Γουέιν και η Ντέμπορα είχαν όπως φαίνεται βαρεθεί το αραιά επαναλαμβανόμενο και ακόμη πιο αραιά ευφάνταστο σεξ με τους συζύγους τους.
Έτσι, μετά από ένα διάστημα μηνών στο οποίο γνωρίστηκαν διαδικτυακά και έλεγξαν ο ένας την ειλικρίνεια του άλλου, συμφώνησαν να πάνε κάπου απόμερα να βρουν κάτι από τις «συγκινήσεις» της νεαρής τους ηλικίας. Μαζί με αρκετά «αξεσουάρ» που προσθέτει η εμπειρία των ώριμων εραστών.