Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Συμμαχία Νικολόπουλου- Λοβέρδου;

Ξεκίνησε ήδη να διαδίδει ότι ελέγχει πολλούς από τους ανεξάρτητους βουλευτές και πάει να φτιάξει ομάδα.

Ο λόγος για τον διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος απελευθερωμένος πλέον από το κόμμα του, σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του. Λέει μάλιστα πως ελέγχει 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άλλους 6 ανεξάρτητους.
Μάλιστα η κίνηση του Νίκου Νικολόπουλου να κάνει

ΚΕΔΕ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Την αναλυτική καταγραφή των αναγκών σε προσωπικό, στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, και στη συνέχεια τη δημοσιοποίηση και προκήρυξη των κενών θέσεων, ώστε να πληρωθούν άμεσα, πρότεινε στο έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο πρόεδρός της Κ. Ασκούνης, ως λύση στην κατάσταση που έχει πυροδοτήσει στους ΟΤΑ η διαθεσιμότητα και κινητικότητα των

Δεν φεύγει από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου...




Άμεσα διέψευσε η Άννα Διαμαντοπούλου το ενδεχόμενο να πάει στη ΔΗΜΑΡ, με αφορμή τις... φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ΠΑΣΟΚ.

"Ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο δεν υπάρχει", φέρεται να λέει η κυρία Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να πάρει τον δρόμο για

ΔΕ.Ν Κ.ΑΤ.ΑΛ.ΑΒΑ.Ι.Ν.Ω ΤΙΠ.ΟΤΑ...


Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω εδώ και καιρό -ή σχεδόν πάντα- τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και κινείται ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Χωρίς καμία εξήγηση, τον είδαμε την περασμένη χρονιά να φιλιέται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο  και
να αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και...

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ...

Μετά την δημιουργία από τον Α. Λοβέρδο νέας πολιτικής κίνησης ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τον διάγραψε από την ΚΟ του κόμματος. Συγκεκριμένα ο Ε. Βενιζέλος σε δήλωσή του αναφέρει: «Εφόσον ο κ. Λοβέρδος αποχωρεί από το ΠαΣοΚ και

"ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ"

Ρεπορτάζ : Βούλα Κεχαγιά
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Προσωπικές προσκλήσεις και παρακάλια, τέλος! Αυτό το μήνυμα στέλνει πλέον προς τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Κινήματος ο Βαγγέλης Βενιζέλος, επισημαίνοντας ουσιαστικά
ότι θα προχωρήσει μόνο με όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ο κ. Βενιζέλος κατέστησε σαφές ότι θα προχωρήσει με νέα ηγετική ομάδα, η οποία όπως την περιέγραψε θα αποτελείται από βουλευτές και στελέχη ικανά να παρακολουθήσουν το κυβερνητικό έργο και να διατυπώσουν πολιτικό λόγο.

Απίστευτο βίντεο-Δίδυμα «καβγαδίζουν» μέσα στην μήτρα [βίντεο]


Απίστευτο βίντεο-Δίδυμα «καβγαδίζουν» μέσα στην μήτρα [βίντεο]
Χώρο στην μήτρα της μητέρας τους διεκδικούν τα δυο δίδυμα σε ένα σετ από εντυπωσιακές εικόνες που αποθανάτισαν -μέσω μαγνητικού τομογράφου- οι γιατροί του εμβρυολογικού τμήματος του Imperial College London.
Το να παρακολουθείς ένα «καβγά» μεταξύ αδελφών είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη της Ριζοσπαστική Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας




Την ίδρυση πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας), κοινοποιεί μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Οργισμένος ο Τσίπρας



Ο λόγος είναι η απόφαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη να κατέβει η τάση του, το Αριστερό Ρεύμα, με ξεχωριστή λίστα στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Πολλοί πλέον στην Κουμουνδούρου «βλέπουν» ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συγκροτήσει ένα «κόμμα μέσα στο κόμμα» και να δημιουργήσει έναν διακριτό πόλο «εξ αριστερών» αντιπολίτευσης -αν, βέβαια, υποθέσουμε ότι η

Είπε το "ναι" ο Αλκαράθ μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και αφού χρειάστηκαν δυο ραντεβού,ένα το πρωί και ένα το απόγευμα στα οποία μετείχαν..
εκ μέρους της διοίκησης ο Αντώνης Ζαμπέτας με τον Αλέκο Κατσιαούνη (μόνο το πρωί) και από την ΚΜΑ οι Ναούμ και Αλεξανδρίδης, ο Λούκας Αλκαράθ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΑΡΗ και από σήμερα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός

Πρόστιμα σε 8 εισπρακτικές εταιρείες μετά από καταγγελίες καταναλωτών

Η Γ.Γ Καταναλωτή προέβη στην επιβολή προστίμων ύψους 390.000 ευρώ σε έξι εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών
σε έναν δανειστή και μια εταιρεία μη εγγεγραμμένη στο Μητρώο των Εταιρειών Ενημέρωσης.
O λόγος; Ο σημαντικός αριθμός καταγγελιών και διαμαρτυριών σε βάρος των εταιρειών. Οαρμόδιος υφυπουργός ενημερώνει τη Βουλή ότι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προέβη ήδη στην επιβολή προστίμων ύψους 390.000 ευρώ σε έξι εταιρείες

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Την κατηγορηματική διάψευση του διευθυντή σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκου Λέκκα, προκάλεσαν δημοσιεύματα τα οποία τον έφεραν, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, να. κατονομάζει την Μαργαρίτα Παπανδρέου ως καταθέτη μεγάλου ποσού που αποτυπώνεται στη λίστα Λαγκάρντ. Με δήλωσή του ο κ. Λέκκας όχι μόνο διαψεύδει ότι έχει κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο ως αναμεμειγμένο στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει το

"ΡΙΚΣΥ", Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ...

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Την ίδρυση της νέας πολιτικής κίνησης που είχε προαναγγείλει θα ανακοινώσει σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρά το ότι όλες οι μετρήσεις που έχει στα χέρια δείχνουν ότι εάν ιδρύσει νέο κόμμα, αυτό δεν θα ξεπεράσει το 0,5%! Είναι προφανές ότι μετά την

Κατασχέθηκαν 100 κιλά ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα


Κεντρική Μακεδονία Κατασχέθηκαν 100 κιλά ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα
Στην κατάσχεση 100 κιλών ψαριών, που δεν είχαν το προβλεπόμενο -βάσει νόμου- μέγεθος, προχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας, οι λιμενικές αρχές στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη. Τα αλιεύματα -κολιοί, σαφρίδες και μουσμούλια- που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης από φορτηγό όχημα-ψυγείο, θα διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Συνελήφθησαν χρυσοθήρες στις Σέρρες


Κεντρική Μακεδονία Συνελήφθησαν χρυσοθήρες στις Σέρρες
Για παράνομη ανασκαφή συνελήφθησαν έξι άτομα στις Σέρρες. 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες πέντε Έλληνες, 45 έως 71 ετών και ένας 32χρονος από την Αλβανία έσκαβαν προκειμένου να βρούνε τον κρυμμένο θησαυρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι της περιοχής. 

Τρόφιμα σε Απόρους από το Ολύμπιο Βήμα


Κεντρική Μακεδονία Τρόφιμα σε Απόρους από το Ολύμπιο Βήμα
Το «Ολύμπιο Βήμα» και ο «Olympos FM 101.5» φέτος τα Χριστούγεννα συλλέγουν προϊόντα και τρόφιμα για συντοπίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πολίτες, επιχειρήσεις και αρχές που επιθυμούν να βοηθήσουν οικογένειες του νομού μας, μπορούν από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 να προσκομίσουν τα προϊόντα στα γραφεία του Ολυμπίου Βήματος.

Χωρίς αιμοκάθαρση 500 νεφροπαθείς στη Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Χωρίς αιμοκάθαρση 500 νεφροπαθείς στη Θεσσαλονίκη
«Καθημερινά οι νεφροπαθείς ζουν με το άγχος για το αν θα υπάρχουν υλικά στις μονάδες τεχνητού νεφρού για να μπορέσουν να κάνουν αιμοκάθαρση. Επιπλέον, η πολιτεία μάς αναγκάζει να πληρώνουμε από την τσέπη μας τουλάχιστον 200-300 ευρώ μηνιαίως για τα αναγκαία φάρμακα, ενώ μειώνει δραστικά και τα χρήματα που μας κάλυπτε για έξοδα μετακίνησης προς τις μονάδες. Είμαστε σε απόγνωση…».

Σέρρες: Ελεύθερες οι ανήλικες που κατακρεούργησαν 80χρονο


Κεντρική Μακεδονία Σέρρες: Ελεύθερες οι ανήλικες που κατακρεούργησαν 80χρονο
Με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου Σερρών, αφέθηκαν ελεύθερες σήμερα οι δύο ανήλικες μαθήτριες που τον Ιούνιο του 2010, κατακρεούργησαν με 15 μαχαιριές έναν 80χρονο από την Κερκίνη, αποσπώντας του 10 ευρώ.

Ο τύπος της Δευτέρας 3/12/2012


Ποια θέματα κυριαρχούν: Ξεκινά σήμερα η επαναγορά των ομολόγων των ιδιωτών, το υπουργείο Οικονομικών παρουσιάζει νέα κλίμακα και νέο τρόπο φορολόγησης των μισθωτών και των συνταξιούχων, ψηφίστηκε η Διακήρυξη και η Πολιτική Απόφαση του νέου κόμματος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στη δημοκρατία των μελών και στο στόχαστρο της εφορίας για ξαφνικό πλουτισμό 1.747 ονόματα.

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ η Χρυσή Αυγή.Εκστρατεία κατά του φασισμού και της ξενοφοβίας


Προτάσεις για τη θωράκιση της Πολιτείας και της Δημοκρατίας έναντι του φασιστικού κινδύνου θα καταθέσει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τις θέσεις του για τη συγκρότηση ενός ενιαίου αντιφασιστικού μετώπου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
 

Η νέα ανθρωπογραφία στο ΣΥΡΙΖΑ.Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της Εθνικής Συνδιάσκεψης


Η νέα ανθρωπογραφία στο ΣΥΡΙΖΑ
Έληξαν αργά χθες το βράδυ με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το τριήμερο αυτό τέθηκαν οι βάσεις για την μετεξέλιξή του σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα χωρίς όμως η ηγεσία του να καταφέρει, όπως επιδίωκε, να εκπέμψει και μια ενιαία φωνή. 

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την ομιλία Τσίπρα


«Αυθεντικό εκπρόσωπο του χάους» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει πως «ενώ ο κ. Τσίπρας διαπιστώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορευτεί συντονισμένα, βιάζεται να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία.

Προς ανεξαρτητοποίηση ο Λοβέρδος


Την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, πιθανόν και αύριο, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνομιλίες που είχε με λεγόμενα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.


Η ανεξαρτητοποίηση του πρώην υπουργού θα επιφέρει νέο πλήγμα στο ΠΑΣΟΚ, που οδεύει πλέον προς το Συνέδριό του, κυρίως, όμως θα σηματοδοτεί τη διάσπαση του χώρου, καθώς όλοι κατανοούν πως μια τέτοια κίνηση θα εντάσσεται σε στρατηγική ίδρυσης νέου κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ενός κόμματος που ανεξαρτήτως τι ποσοστά θα συγκεντρώσει, θα διεμβολίζει και θα απαξιώνει περαιτέρω το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του.

Τα διλήμματα του Μαξίμου για τη Χρυσή Αυγή


Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως προς τις κινήσεις Βενιζέλου σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει σειρά δράσεων που οδηγούν στην προσπάθεια να αποδειχθεί ότι το συγκεκριμένο κόμμα κινείται στα όρια ή ακόμη και εκτός του συντάγματος ενώ το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει επί του παρόντος να αντιδρά ιδιαιτέρως επιφυλακτικά – εάν όχι αρνητικά – απέναντι σε αυτές τις πρωτοβουλίες. 

Επίδομα σε νέους από 20-29 χρόνων ! Δείτε τι δικαιολογητικά χρειάζονται !


Καταβάλλεται στους νέους και νέες ηλικίας από 20 - 29 ετών, εφ’ όσον είναι άνεργοι και παραμείνουν γραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο... Το επίδομα ανέρχεται σε 73,37 ΕΥΡΩ τον μήνα και καταβάλλεται για πέντε μήνες. 


Ποιες θα είναι οι μειώσεις στο εφάπαξ; Αναλυτικός πίνακας


Ποιες είναι οι μειώσεις στο εφάπαξ των στρατιωτικών οι οποίες συζητούνται, διαρρέουν και ήταν η αφορμή που οδήγησε τον Α/ΓΕΝ να μιλήσει δημοσίως και να πει ότι δεν πάει άλλο με τις περικοπές στις ΕΔ και στο προσωπικό τους.

Οι μειώσεις δυστυχώς πρέπει να θεωρούνται βέβαιες και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πόσο μεγάλες θα είναι .

Εφοριακοί "φυγάδευσαν" εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού


Εντεκα ελεγκτές εφοριακοί και οι σύζυγοί τους φέρονται να έχουν βγάλει στο εξωτερικά ποσά άνω των 2,2 εκατ. ευρώ χωρίς να τα έχουν δηλώσει, κατά τη διετία 2009-2010. Αυτό αποκαλύπτουν "ΤΑ ΝΕΑ", τα οποία σημειώνουν πως η πλειοψηφία των εμβασμάτων έγινε σε τράπεζες της Κύπρου.

Στη δημοσιότητα η έρευνα ανάγνωσης του Δίσκου της Φαιστού


Τα αποτελέσματα της έρευνας που έχουν πραγματοποιηθεί για την ανάγνωση του Δίσκου της Φαιστού.

Aπό την ερευνητική ομάδα του δρα Γκάρεθ Όουενς, και του Τζον Κόουλμαν, καθηγητή Φωνητικής στη Σχολή Γλωσσολογίας, Φιλολογίας και Φωνητικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναρτήθηκαν στο δικτυακό ιστότοπο του TEI Κρήτηςhttp://www.teicrete.gr/daidalika/  και είναι ελεύθερα για μελέτη και ανάγνωση. 

Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου -ΜΕΡΟΣ Α΄


Συνέντευξη στον εκδότη του γερμανικού ΝΕΧUS, Τhomas Kirschner 

Το κείμενο του παρόντος ενθέτου μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις συγκλονιστικότερες
αποκαλύψεις σχετικά με τη σύγχρονη Ιστορία ολόκληρου του πλανήτη.
Κι αυτό διότι ανατρέπει όλα όσα γράφουν τα βιβλία Ιστορίας διεθνώς σχετικά
με τα πραγματικά γεγονότα και, κυρίως, την πραγματική έκβαση
του μεγαλύτερου Πολέμου που έζησε η Ανθρωπότητα.