Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τουρκία: Τα 2/3 των πολιτών δεν βλέπουν τους Έλληνες ως εχθρούς

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, οι Τούρκοι δεν πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός είναι εχθρός του. Τα ευρήματα δημοσκόπησης το αποδεικνύουν.

Νίκος Ανδρουλάκης: Ομιλία στη ΔΕΘ με "όπλο" τις υποκλοπές

Στο επίκεντρο της ομιλίας του Ν. Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ αναμένεται να βρεθεί η υπόθεση των υποκλοπών, ενώ πιθανότατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να απαντήσει στον πρωθυπουργό για τα περί "πολιτικής τερατογέννεσης".

Η κυβέρνηση σχεδιάζει πλαφόν σε καυσόξυλα και πέλετ

"Σίγουρη" παρέμβαση στην τιμή των καυσόξυλων και πέλετ προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στον καπιταλισμό απέδωσε τα "πήγαινε-έλα" σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Μπακογιάννη για Μητσοτάκη: Ευτυχώς καταφέραμε να διασώσουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι υπήρξαν συγκρούσεις με φόντο την πολιτική με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις κατά καιρούς σχετικές φήμες.

Μάιος ο πιθανότερος χρόνος των εκλογών εφόσον δεν υπάρξει αιφνιδιασμός!

Η ανακοίνωση του χρόνου των πανελληνίων εξετάσεων (2-9 Ιουνίου 2023) πριν καλά - καλά ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά συνδέθηκε από τους πολιτικούς παρατηρητές με το χρόνο των εκλογών.

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παπά

Ο ελληνικός καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί τον χαμό της εμβληματικής ηθοποιού Ειρήνης Παπά, η οποία πέθανε σήμερα σε ηλικία 96 ετών.

Κώστας Καζάκος - Τζένη Καρέζη: Τώρα θα παίζουν τάβλι στο παράδεισο

Ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογράφου και του θεάτρου. Οι δυο τους κράτησαν τη ζωή τους διακριτικά στην άκρη και κατάφεραν να πετύχουν αυτό που μπόρεσαν λίγοι. Να είναι ευτυχισμένοι πάνω και πίσω από το σανίδι.

Μητσοτάκης: H Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει τη Βόρεια Μακεδονία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς

Τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.