Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Έφη Αχτσιόγλου : Η εργασιακή δυστοπία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή - Θα τη νικήσουμε με το πολιτικό μας σχέδιο

Έφη Αχτσιόγλου :  Η εργασιακή δυστοπία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή - Θα τη

ΠαΣοΚ: Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης θα παραθέσει αύριο ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ αναμένεται να συνεχίσει στους υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στην κυβέρνηση - Αιχμές από τον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο για την εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διευρύνεται το επιτελείο του Κασσελάκη – Ποιοι ήταν στη βραδινή σύσκεψη της Τρίτης

Μόλις ξεκινούσε ο Στέφανος Κασσελάκης την πορεία του προς τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λογικό να μην έχει κάποιο πολυπληθές κομματικό επιτελείο. Ο ίδιος άλλωστε είχε ελάχιστους δεσμούς με τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λέει ο Τσίπρας για τη μάχη Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στον δεύτερο γύρο

Το όνομα του Αλέξη Τσίπρα μπήκε ξανά στο προσκήνιο με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και δη αυτές του δεύτερου γύρου, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

24ωρη πανελλαδική απεργία για το νέο εργασιακό: Ποιοι απεργούν

Σε απεργιακούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί η χώρα αύριο, Πέμπτη (21/9), καθώς τα συνδικάτα των εργαζομένων προκήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σχολεία χωρίς δασκάλους - Λείπουν 300 εκπαιδευτικοί στις Κυκλάδες

Σοβαρές καταγγελίες για μεγάλες ελλείψεις καθηγητών στα νησιά των Κυκλάδων κάνουν οι εκπαιδευτικοί και ζητούν από το υπουργείο Παιδείας κάλυψη όλων των κενών και των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών τους.