Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η ΝΔ διαψεύδει συνάντηση Σαμαρά – Παπανδρέου

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου Άννας Ασημακοπούλου διέψευσε όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας περί συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. «Ποτέ δεν έγινε καμία τέτοια

Μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Νέα δημοσκόπηση της e-voice για την εφημερίδα «Παρασκήνιο» παρουσιάζει προβάδισμα 1,4% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22,5% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων και ο ΣΥΡΙΖΑ

Τριαντάφυλλος: Υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας αν κατακρημνιστεί το ΠΑΣΟΚ

«Ζητάμε εντολή συνέχισης της προσπάθειας δε βάζουμε σε ρίσκο τη σταθερότητα, πρέπει από την κάλπη να βγει μήνυμα σταθερότητας» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του στο BHMA FM.
«Μέσα από αυτήν την κάλπη, εάν κατακρημνιστεί το ΠΑΣΟΚ, προφανώς υπάρχει ζήτημα πολιτικής σταθερότητας» σημείωσε, στη

Νίκος Τσιτιρίδης : Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς με το Παύλο Τονικίδη


Μίκης Θεοδωράκης: Δεν στηρίζω κανένα κόμμα στις επερχόμενες εκλογές

Διαψεύδει, με ανακοίνωσή του, τα περί συνάντησής του με πολιτικό αρχηγό, ο Μίκης Θεοδωράκης, και υπογραμμίζει ότι δεν στηρίζει κανένα κόμμα.
Η ανακοίνωση του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:
«Πληροφορούμαι ότι έχει κατακλύσει το διαδίκτυο "είδηση" για δήθεν συνάντησή μου με αρχηγό πολιτικού κόμματος και για δήλωση στήριξης εκ μέρους μου του κόμματος αυτού.

Παπαρήγα: O Τσίπρας θα σηκώσει τα φουστάνια της Μέρκελ

Αποκρουστική μορφή έχει πάρει για την Αλέκα Παπαρήγα η αντιπαράθεση συγκυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που δεν μπορεί -όπως είπε- να λέει ότι είναι αριστερό.
«Αν δεν είχαμε εκλογές, πολλά πράγματα θα λεγόταν διαφορετικά και κανείς θα μπορούσε να γελάει με αυτά», ανέφερε η επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ. Υποστήριξε ότι μπορεί συγκυβέρνηση και

Αθανάσιος Τσαυτάρης : Ελλάδα αναλαμβάνει το συντονισμό του Δικτύου των χωρών για τη Μεσογειακή Διατροφή


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατάφερε μετά από διαπραγματευτικές συναντήσεις, ώστε η Ελλάδα να αναλάβει από 1 Μαΐου 2014 έως 30 Απριλίου 2015, το συντονιστικό ρόλο του Δικτύου των επτά χωρών, που ενέγραψαν τη Μεσογειακή Διατροφή στον αντιπροσωπευτικό κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της

Νιόβη Παυλίδου: Οφείλουμε να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, στη Πέλλα



Η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια αποτελεί έναν από τους άμεσους στόχους του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» καθώς συμβάλει στην εξωστρέφεια και διασφαλίζει την ύπαρξη θέσεων απασχόλησης. Τη θέση αυτή διατύπωσε η υποψήφια Περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου κατά τη σημερινή της επίσκεψη στην Πέλλα.

Οι βασιλιάδες της φοροδιαφυγής: Διαφημιστές, εργολάβοι και γιατροί

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της πάταξης του οικονομικού εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και της αποκάλυψης αδήλωτων εσόδων, διενήργησε κατά τον μήνα Απρίλιο 2014 έρευνες σε όλη τη χώρα.
Ενδεικτικό είναι πως επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 142.017.669,00 ευρώ, σε επιχειρηματίες που εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά

Κωνσταντινόπουλος: Απάντηση μέσω twitter για το «Ειδικό δικαστήριο»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο κ Κατσέλη, Κουρουμπλή, Βουδούρη, Μιχελογιαννάκη, Τζάκρη, Παραστατίδη που ψήφισαν τα μνημόνια;;» τιτίβισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας

Κώστας Αριστείδου (Μπάκας) : Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης


Σαμαράς και Καραμανλής στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ

Όλες οι «φυλές» της κεντροδεξιάς έδωσαν το «παρών» στο 16ο μνημόσυνο το ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, που τελέστηκε στο ίδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στεκόταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στα φωτοβολταϊκά

Στη δεύτερη θέση διεθνώς, σε ότι αφορά στη συμβολή των φωτοβολταϊκών στη συνολική κατανάλωση ενέργειας, βρέθηκε η Ελλάδα το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών.Συγκεκριμένα, τα φωτοβολταϊκά κάλυψαν το 6,7% της εγχώριας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
Το 2013, επίσης σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα βρέθηκε

Συνελήφθη «μαϊμού» εφοριακός στη Θεσσαλονίκη

Την εφοριακό παρίστανε μια 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενη ότι εισέπραξε παράνομα χρήματα ως υποτιθέμενο πρόστιμο για μη έκδοση απόδειξης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η 35χρονη μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών, όπου,

Νέο βιβλίο απο τον Κ. Σημίτη

Ο Σημίτης περιγράφει το δράμα της ελληνικής κρίσης στο νέο του βιβλίο. Θα το παρουσιάσει ο ίδιος στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Νέο βιβλίο με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή κρίση χρέους»(The European debt crisis) θα κυκλοφορήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους» στις

Επίθεση Κουβέλη σε ΣΥΡΙΖΑ και συγκυβέρνηση

Επίθεση σε συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Φώτης Κουβέλης, ζητώντας ενόψει των διπλών εκλογών του Μαΐου τη στήριξη των πολιτών ώστε να αποκτήσει η ΔΗΜΑΡ «δύναμη για να συμβάλλει σε προοδευτικές λύσεις για τη χώρα, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».
Στην ομιλία του επί του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος ο Φ. Κουβέλης ανέφερε πως «η πολιτική δεν ασκείται

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ

Σαφές μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου έστειλε ο Ευ. Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο ΚΟ του κόμματος,  υπογραμμίζοντας ότι κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει.
«Δεν μπορεί να υπάρχει κυβέρνηση που χειρίζεται την ολοκλήρωση αυτής της εθνικής στρατηγικής, που χειρίζεται θεμελιώδη θέματα για τη χώρα, αμφισβητούμενη από την αντιπολίτευση και κυρίως στο εσωτερικό της» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας επίσης «αστείο» το

Σήμερα μοιράζεται το κοινωνικό μέρισμα

Σήμερα Παρασκευή 09/05 πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας, οι λογαριασμοί που θα πιστωθούν είναι 205.912, και αφορούν νοικοκυριά που υπέβαλαν αιτήσεις έως το

Συνάντηση Μιχάλη Καρχιμάκη με τον κ. Τσαυτάρη για θέματα που αφορούν τον νομό Λασιθίου

Συναντήθηκαν στις 7/5 ο ΜΙΧ.Καρχιμακης με τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης κ.Αθ.Τσαυταρη .
Αντικείμενο της συνάντησης η συνεργασία και η ενημέρωση για την δρομολόγηση και την πορεία των εκκρεμοτήτων που αφορούν τον νομό Λασιθίου .
Ο υπουργός και ό π.υφυπουργός αγροτικής αναπτυξης συνεργάστηκαν και συζήτησαν

ΔΕΙΤΕ ΤΙ AΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ...

Αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και στον τρόπο χορήγησης των διπλωμάτων και στον τρόπο επιλογής των εξεταστών προανήγγειλε την Πέμπτη ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του Άτυπου Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη

Το Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 8 Μαϊου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑΣ» Kυριάκος Πιερρακάκης στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν