Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Αμήχανη απάντηση Μητσοτάκη για την πιθανή αποχώρηση της Frontex: "Δεν μου έχει τεθεί υπόψη"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εμφανώς αμήχανος όταν ρωτήθηκε στις Βρυξέλλες όταν ρωτήθηκε για την πιθανή αποχώρηση της Frontex από την Ελλάδα.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκίνησε η κούρσα της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος.

Εκλογές 2023: «Καραμπόλες» μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης – Το ΚΚΕ κερδίζει μια έδρα, χάνει μία ο ΣΥΡΙΖΑ

«Καραμπόλες» βουλευτών και ανατροπή στις έδρες των κομμάτων που πέτυχαν την είσοδό τους στην Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής, που εδρεύει στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ρήγας για καβγά με Τζανακόπουλο: «Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση, με έπιασε από τον λαιμό…»

Τον άγριο καβγά στην Κουμουνδούρου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου, επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στη «Δημοκρατία».

Πώς διαβάζει η κυβέρνηση την παραίτηση Τσίπρα

Ως απρόσμενο «δώρο» αντιμετωπίζουν τα κυβερνητικά στελέχη την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως λένε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπει το επόμενο χρονικό διάστημα σε μία μακριά περίοδο εσωστρέφειας.

Βάσεις 2023: Οι εκτιμήσεις μετά τους βαθμούς - Χιλιάδες εκτός Πανεπιστημίων

Από τα στατιστικά στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2023 η γενική εικόνα

Νίκος Μαραντζίδης : Στο επανιδείν Γενναίε Μεγάλε!

Ο Νίκος Μαραντζίδης  καταθέτοντας τη μαρτυρία του για τα όσα έζησε ως συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα στη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.