Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑ


Σε κινητοποιήσεις, ακόμη και σε παραιτήσεις, προσανατολίζονται οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επιπλέον περικοπές στους πόρους της
Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Άρη

Τη νέα του φανέλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο παρουσιάζει αυτή τη στιγμή στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης. Οι κίτρινοι θα έχουν τις εξής τρεις εμφανίσεις:

Σάν Σήμερα 21 Αυγουστου


Γεγονότα
1716: Οι Οθωμανοί Τούρκοι αποτυγχάνουν να καταλάβουν την Κέρκυρα.
1866: Σε γενική συνέλευση των Κρητών στα Σφακιά αποφασίζεται η ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα.
1911: Ένας ιταλός σερβιτόρος αφαιρεί από το μουσείο του Λούβρου τον διάσημο πίνακα Μόνα Λίζατου Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Θα βρεθεί δύο χρόνια αργότερα.

Οι τροφές της ευτυχίας



Αν τρώγοντας ένα σοκολατάκι γίνεστε ευτυχείς και βλέπετε τον κόσμο με μεγαλύτερη αισιοδοξία δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές ούτε να κατηγορείτε τον εαυτό σας ως κοιλιόδουλο.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι ορισμένες τροφές – μεταξύ των οποίων η σοκολάτα, τα βατόμουρα, οι φράουλες και το τσάι – περιέχουν ουσίες που έχουν παρόμοια χημική σύσταση με ένα γνωστό αντικαταθλιπτικό και άρα ενδέχεται να επενεργούν στον εγκέφαλο βελτιώνοντας τη διάθεση.

Apple: Η μεγαλύτερη σε αξία εταιρεία όλων των εποχών Τη Δευτέρα ενδοσυνεδριακά η τιμή της μετοχής της Apple έφθασε και τα 664,74 δολάρια



Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής υπολογιστών, έξυπνων τηλεφώνων και προγραμμάτων Apple, βρίσκεται στην "κορυφή του Ολύμπου" των εταιρειών - κολοσσών από τη Δευτέρα, όντας η μεγαλύτερη σε χρηματιστηριακή αξία εταιρεία όλων των εποχών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, χάρη στη ραγδαία (64%) άνοδο της μετοχής της το τρέχον έτος, η αξία της Apple αποτιμάται πλέον σε περισσότερα από 620 δισ. δολάρια. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε με 619 δισ. δολάρια η Microsoft, το 1999 (αν και με βάση τη σημερινή αξία του δολαρίου τα 619 δισ. δολάρια της Microsoft το 1999 θα ήταν σήμερα 850 δισ. δολάρια).

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κόλιμον

Από το μεσημέρι βρίσκεται
στη Θεσσαλονίκη ο Κλιφ Κόλιμον. Τον 23χρονο Αμερικανό υποδέχθηκε μέλος της ΚΑΕ στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και όπως είναι επόμενο αύριο θα βρίσκεται στην "πρώτη" για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Με την άφιξη του Κόλιμον έγινε η αρχή των αφίξεων των

To Facebook ξεκινάει τη διαγραφή των ανεπιθύμητων φωτογραφιών


Το Facebook, ανακοίνωσε οτι οι διαγραμμένες φωτογραφίες των χρηστών θα ξεκινήσουν να διαγράφονται αφού πλέον το πρόβλημα που υπήρχε διορθώθηκε.

Σύμφωνα με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο το πρόβλημα που είχε αναφερθεί από τους χρήστες το 2009, λύθηκε και μέσα σε 30 μέρες θα διαγραφούν οριστικά όλες οι φωτογραφίες που έχουν σβήσει οι χρήστες από τους λογαριασμούς τους. 

Ελληνας γιατρός θεραπεύει τη φαλάκρα


Ελληνας γιατρός θεραπεύει τη φαλάκρα

Ενας Ελληνας επιστήμονας κρύβεται πίσω από την πρώτη ριζική θεραπεία για τη φαλάκρα. Ο δρ Γεώργιος Κωτσαρέλης, που τα τελευταία χρόνια διευθύνει το τμήμα δερματολογίας του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνιας, υπόσχεται να χαρίσει πυκνή κώμη σε όσους τη στερούνται. Μάλιστα, η θεραπεία του αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου η θεραπεία να διατεθεί το συντομότερο δυνατόν στην αγορά, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες σε ό,τι αφορά το ενεργό συστατικό της.

Δεν τρώτε αλλά παχαίνετε, τι φταίει;

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν
να προσθέσουν κιλά: κακή διατροφή, έλλειψη κίνησης και άσκησης, παθολογικά αίτια. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τους βάζει ο νους σας.

Η παχυσαρκία θεωρείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας νόσος πια και θα αποτελέσει τη μάστιγα του 21ου αιώνα. Στην καθημερινή πράξη λίγοι συνειδητοποιούν ότι τα παραπάνω κιλά επιβαρύνουν παθολογικά τον οργανισμό. Οι περισσότεροι κάνουν δίαιτα για λόγους κυρίως αισθητικούς. Και είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι

Η παχυσαρκία βλάπτει τον εγκέφαλο Τα παραπανίσια κιλά επιβαρύνουν τις νοητικές επιδόσεις σύμφωνα με μελέτη


Η παχυσαρκία βλάπτει τον εγκέφαλο
Τα παραπανίσια κιλά δεν επιβαρύνουν μόνο τη σιλουέτα και την καρδιά αλλά φαίνονται επίσης να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία του εγκεφάλου. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μεγάλη μελέτη που έγινε στη Βρετανία και διαπίστωσε μια πιο γρήγορη «πτώση» των νοητικών επιδόσεων στα άτομα που είναι παχύσαρκα και εμφανίζουν μεταβολικές δυσλειτουργίες.

450 € το βοήθημα για τους άνεργους



Η ισπανική κυβέρνηση πρόκειται να αυξήσει από 400 σε 450 ευρώ το βοήθημα στους ανέργους που χορηγείται σε όσους έχουν ξεπεράσει το διετές δικαίωμα σε επίδομα ανεργίας και έχουν υπό την μέριμνά τους τουλάχιστον δύο μέλη της οικογένειάς τους--μέτρο που αναμένεται να μετριάσει ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα, δεδομένου ότι το ένα τέταρτο του ενεργού πληθυσμού είναι άνεργο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας.
Το μέτρο αυτό θα εγκριθεί την ερχόμενη Παρασκευή από το

ΣΤΗ ΝΕΤ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ...

Ο Αιμίλιος Λιάτσος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΝΕΤ μετά την πρόταση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου,  αφού εξασφάλισε την ελευθερία κινήσεων που απαιτούνται  προκειμένου να γίνουν οι ριζικές αλλαγές που είναι απαραίτητες, ώστε να επιστρέψει η

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία. Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού..


Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν... τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016!
Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη

Υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ o Φίλιππος Ταυρής


Υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ o Φίλιππος Ταυρής
Tην πρόθεσή του να καταθέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο συνδικαλιστής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Φίλιππος Ταυρής μιλώντας στο ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84».

ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ?

Το πολιτικό περιβάλλον και γενικότερα η πολιτική ατμοσφαιρα ζοφερή.Προβλήματα ουσιαστικά επιχειρείται να επιλυθούν στο πλαίσιο ενός μονόδρομου επιπονων και αναγκαίων λύσεων για την χώρα.Γι αυτό και δεν χωρούν πουθενά ρομαντισμοι και αστειότητες όπως αυτή που λέγεται ότι επιχειρείται να πράξουν οι Χρυσοχοίδης και Λοβέρδος.

«Έφυγε» ο Μιχάλης Μενιδιάτης!



Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Μιχάλης Μενιδιάτης.
Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε μέσω Twitter ο γιος του

TO 1,9% ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΠΗΡΕ Ο ΣΟΡΟΣ!

Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια εγγραφή και την εισαγωγή της Manchester United στη Wall Street, ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος απέκτησε το 1,9% των μετοχών της. Η αγορά έγινε μέσω του Soros Fund Management, το οποίο συγκέντρωσε τις μετοχές με μέσο κόστος αρκετά χαμηλότερο από την τιμή της δημόσιας εγγραφής, καθώς η τιμή της μετοχής έχει υποχωρήσει.

Παναγιωτακόπουλος: «Όχι στα μέτρα της κοινωνικής καταστροφής»

Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόικας, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στον ελληνικό λαό.
Το οικονομικό επιτελείο, πιστοί υπηρέτες των μεγάλων αφεντικών τους, στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης «σωτηρίας», που πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε σαν δικαιολογία για αντιλαϊκές επιλογές, ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο, βυθίζοντας μια ολόκληρη χώρα στη φτώχεια, την ανεργία, την ύφεση και την απόγνωση.
11,5 δις σήμερα, ακόμη περισσότερα αύριο σε έναν

Επιστρετεύει την ΕΥΠ ο Δένδιας για τις πυρκαγιές.Στόχος ο εντοπισμός των εμπρηστών


Επιστρετεύει την ΕΥΠ ο Δένδιας για τις πυρκαγιές

Τη βοήθεια της ΕΥΠ για τον εντοπισμό εμπρηστών ζήτησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμούς και για αυτό θα αναλάβει δράση η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εκδηλωθεί συνολικά 589 πυρκαγιές και ακόμα 16 σήμερα Τρίτη, γεγονός που οδηγεί το πυροσβεστικό σώμα στην απαραίτητη λήψη δραστικότερων μέτρων.

Αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως μινωϊκή έπαυλη από το 1.400 π. Χ. (Vid)



Ένα σημαντικό μινωικό κτίριο που χρονολογείται ανάμεσα στα 1.600 – 1.400 π.Χ. έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στη θέση Γαϊδουροφάς στην Ανατολή Ιεράπετρας και σε υψόμετρο 900 μέτρων.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις πρόκειται για ένα σημαντικό κτίριο το οποίο με τα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά που προκύπτουν από την ανασκαφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έπαυλη.

Εθελοντές από τη Σάμο φθάνουν στην φλεγόμενη Χίο για να βοηθήσουν!Δεκάδες τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα



Στις περιοχές Προβατά και Σιδηρούντα εντοπίζονται τα κύρια μέτωπα της μεγάλης πυρκαγιάς που συνεχίζει για τέταρτη μέρα το καταστροφικό της έργο στη Χίο. Πάντως, στη διάρκεια της ενημέρωσης του Πυροσβεστικού Σώματος, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εικόνα σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερη. Ο ίδιος ανέφερε, επίσης, ότι το τελευταίο τριήμερο εκδηλώθηκαν 282 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. 

Η καταστροφή στο νησί της Χίου είναι πολύ μεγάλη καθώς στάχτη έχουν γίνει πάνω από 120.000 στρέμματα δασικής έκτασης και καλλιεργειών και οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμό.. 

Πόσα ακόμη θα βγάλουν οι Γερμανοί από την κατάρρευση του ευρωπαϊκού Νότου; Η κρίση έχει νικητή: Τη Γερμανία!



Η Ελλάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πληρώνει το ομόλογο ύψους 3,2 δισ. ευρώ που έληξε προ ημερών και έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ, προσθέτοντας νέα κέρδη σε αυτά που έχει ήδη αποκομίσει από την παρατεταμένη κρίση στην ευρωζώνη η Γερμανία, αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, όταν η ΕΚΤ επιστρέψει τα κέρδη της στις ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία θα λάβει το μεγαλύτερο μερίδιο καθώς διατηρεί τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτήν.
 

«Υπόψη και των 300 βουλευτών» Πρόταση σύστασης Εξεταστικής για το Μνημόνιο και το ΔΝΤ καταθέτει στη Βουλή ο Π.Καμμένος


O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος
Πρόταση σύστασης Εξεταστικής για το Μνημόνιο και το ΔΝΤ καταθέτουν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος.

Ο ίδιος είπε ότι η πρόταση θα τεθεί υπόψη και των «300» της Βουλής, ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές.

Διευκρίνισε ότι η Επιτροπή θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο μνημόνιο, αλλά και την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ανακινεί ο Καμμένος - "Θα τολμήσει ο Σαμαράς;"


Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ανακινεί ο Καμμένος - "Θα τολμήσει ο Σαμαράς;" Ερώτηση του Νότη Μαριά στον Υπουργό Οικονομικών
Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών, εν όψει και της συνάντησης του πρωθυπουργού με τη καγκελάριο Μέρκελ, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη διεκδίκηση των 162 δισ. ευρώ που, όπως επισημαίνει, οφείλει η Γερμανία στη χώρα μας λόγω των πολεμικών επανορθώσεων που επιδικάστηκαν στη πατρίδα μας από τη Διεθνή Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946, αλλά και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Βέροια: Σύλληψη 60χρονης για ναρκωτικά


Για κατοχή, πώληση και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 60χρονη στη Βέροια.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα τις κινήσεις της, θεωρώντας ότι διακινεί ποσότητες ναρκωτικών.

Επισκόπηση γερμανικού Tύπου.Κανείς δεν παλεύει σαν τους Έλληνες



Καταιγισμός δημοσιευμάτων στον τύπο σήμερα για την Ελλάδα με αφορμή την επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στο Βερολίνο καθώς και την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού.

«Μελέτη: Κανείς δεν κάνει τόσο σκληρές περικοπές όσο η Ελλάδα» είναι ο τίτλος που επιγράφει ρεπορτάζ της η Frankfurter Allgemeine Zeitung. To άρθρο αναφέρεται σε μελέτη της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας.

Βέροια: 16χρονος αναζητείται για κλοπή παγκαριού από ιερό ναό


Ανήλικος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές διότι μαζί με δύο 19χρονες κι έναν συνομήλικό τους αλλοδαπό, που συνελήφθησαν, άρπαξαν το μεταλλικό παγκάρι από τον ιερό ναό του Αγίου Στεφάνου στη Βέροια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 16χρονος αφαίρεσε το παγκάρι από τον ιερό ναό, που περιείχε 80 ευρώ, την ίδια ώρα που οι τρεις συνεργοί του λειτουργούσαν ως «τσιλιαδόροι», εποπτεύοντας την περιοχή. Στη συνέχεια, οι δράστες, αφού φόρτωσαν το παγκάρι σε δίκυκλο όχημα, το μετέφεραν στο σπίτι μίας εκ των δύο 19χρονων.

Τρόπους αποστασιοποίησης από το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. αναζητά ο Ε. Βενιζέλος



ΣΥΝΟΛΙΚΟ σχέδιο εξόδου από την κρίση ζητούν από τον πρωθυπουργό οι κυβερνητικοί εταίροι Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, ενώ παράλληλα η Ιπποκράτους φαίνεται να επιμένει στη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών πριν από την αναχώρηση του κ. Σαμαρά για Βερολίνο και Παρίσι. 

Φ. Κουβέλης κατά της εφεδρείας στο Δημόσιο



ΤΗΝ αντίθεσή του στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντησή του χθες με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη. 
Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι «η εργασιακή εφεδρεία δεν πρέπει να υπάρξει» και πρόσθεσε πως «η εργασιακή εφεδρεία όταν στο πρόσφατο παρελθόν εφαρμόστηκε, αποδείχθηκε ότι δεν επέφερε δημοσιονομικό όφελος, δημιούργησε προβλήματα στελέχωσης και ορθά καταγράφηκε ως φιάσκο».

Σε δόσεις θα γίνει η ψήφιση των νέων μέτρων Ανοικτό το ενδεχόμενο κάποια μέτρα να περιληφθούν και στον προϋπολογισμό του 2014


Ο κ. Στουρνάρας παρέδωσε τον πρωθυπουργό το αρχικό πακέτο μέτρων
Σε δόσεις θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να ψηφιστούν τα επώδυνα μέτρα των 11,6 δισ. ευρώ ώστε να περιοριστούν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου εξετάζει την πιθανότητα κάποια από τα μέτρα να περιληφθούν στον προϋπολογισμό, ορισμένα δε ακόμα και στον προϋπολογισμό του 2014.

ΠΑΣΟΚ χωρίς ΠΑΣΚΕ(;)


Φαίνεται να ισχυροποιείται η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδικαλιστικό τομέα
«Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι παράταξη ενός κόμματος, είναι η συνδικαλιστική έκφραση της ευρύτερης σοσιαλιστικής και δημοκρατικής αριστεράς», δηλώνει ο Γιάννης Παναγόπουλος, αποκαλύπτοντας τις ευρύτατες-και υπόγειες προς το παρόν- διεργασίες στην Ιπποκράτους. 

Μολίς 225 οι νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


«Πάνω από 10.000 θέσεις θα μείνουν κενές» λένε οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη προγραμματίσει διαμαρτυρίες
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνονται μόλις 225 εκπαιδευτικοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αντί των 1.065 που υπολόγιζε αρχικά.

 Ο αριθμός αυτός είναι ο μικρότερος που έχει ανακοινωθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς οι φετινές προσλήψεις είναι λιγότερες από τις μισές ακόμα και σε σύγκριση με πέρυσι που είχαν γίνει 546 προσλήψεις συνολικά και ήταν ήδη οι λιγότερες εδώ και δεκαετίες. 

Φήμες για Λαλιώτη...



Στην Ιπποκράτους όλο και φουντώνει η συζήτηση για τις πραγματικές προθέσεις του Κώστα Λαλιώτη Άλλοι ψιθυρίζουν για επικοινωνία με το ΣΥΡΙΖΑ (τον είχαν χρίσει μάλιστα και
επικοινωνιακό συμβουλάτορα του κ. Τσίπρα προεκλογικά) και άλλοι ότι καλοβλέπει την ιδέα νέου κόμματος στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ. Τι λέει ο ίδιος; Διαψεύδει φυσικά και θεωρεί ότι τα σενάρια προέρχονται από καλοθελητές. Ο ίδιος μάζεψε τα μπογαλάκια του και έφυγε για νησί του Ιόνιου ώστε να

Πήρε την ενημερότητα ο Άρης

Το πολυπόθητο χαρτί πήρε σήμερα ο Άρης και απαλλάχτηκε επιτέλους από αυτόν τον βραχνά. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής, αλλά
και ενέργειες του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, κατάφερε να εκταμιεύσει από τον ΟΠΑΠ 520.000, τα οποία έδωσε απευθείας στην εφορία ούτως ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος που υπήρχε.

Γ. Στουρνάρας: Μιλάμε για νέου τύπου εφεδρεία

Επιμένει το οικονομικό επιτελείο στην εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας παρά
τις αντιρρήσεις των κυβερνητικών εταίρων. Αυτό άφησε να διαφανεί στις δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.
«Μιλάμε για άλλου τύπου εφεδρεία, όχι για την εφεδρεία που είχε εφαρμοστεί πριν», απάντησε χαρακτηριστικά

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΔ...

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία της σημαίας της '' Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης '' που έχει αναρτήσει  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ερχάν Ιμάμογλου
Συγκεκριμένα, ο πολιτευτής στο Νομό Ροδόπης, έχει αναρτήσει μαι φωτογραφία με λευκά τριαντάφυλλα και στην οποία εύχεται καλό Ραμαζάνι στους Μουσουλμάνους. Στο κάτω, όμως, μέρος της

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ


Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ Β’ 2317/10.08.2012 και αφορούν
φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Ειδικότερα, εκδόθηκε η απόφαση «Αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς λόγω κάλυψης των στόχων που έχουν τεθεί με την απόφαση Α.Υ./Φ1/οικ.19598/01.10.2010 του υπουργού Π.Ε.Κ.Α.», σύμφωνα με την οποία