Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Σκανδαλώδη η ρύθμιση για τα δάνεια της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του καρφώνει τη ΝΔ, για τις παραμέτρους της ρύθμισης δανείου που έλαβε.

Η ανακοίνωση: 

Τι λέει το υπουργείο Παιδείας για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ

Νέες διευκρινίσεις σχετικά με τη χορήγηση του στεγαστικού φοιτητικού επιδόματος των 1000 ευρώ δίνει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωση του, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" που

Δεσμεύτηκαν 150 εκατ. ευρώ για την προστασία της α' κατοικίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεσμεύτηκαν 150 εκατ. ευρώ για την προστασία της α' κατοικίαςΑπόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» δεσμεύει 150 εκατ. ευρώ για την προστασία της α' κατοικίας.

Αποκάλυψη Αποστολάκη για την προοπτική αγοράς F-35 από την Ελλάδα

Ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του Πενταγώνου, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που θέλει να πουληθούν F-35.

Eurogroup: «Ναι» στη δόση του 1 δισ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Eurogroup: «Ναι» στη δόση του 1 δισ. ευρώ«Πράσινο φως» από το Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώαπό την ενεργοποίηση των μέτρων για το χρέος.

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Εγκρίθηκε η α’ δόση χρηματοδότησης για το πρόγραμμα

Αποτέλεσμα εικόνας για «Βοήθεια στο Σπίτι»: Εγκρίθηκε η α’ δόση χρηματοδότησης για το πρόγραμμα«Βοήθεια στο σπίτι»: Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 2.250.000 ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και

Ερντογάν: Συνεχίζουμε τις πληρωμές για τους S-400

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Φωτογραφία: Shutterstock)Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει πως η Άγκυρα συνεχίζει τις πληρωμές για τους S-400 και επικρίνει τη στάση της Ουάσινγκτον.

Χημικά και φωτιές στα Διαβατά: Συγκρούσεις προσφύγων με τα ΜΑΤ

Πρόσφυγες στα Διαβατά -Στο βάθος σύννεφα από τα χημικά Νέα επεισόδια ξέσπασαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης ανάμεσα στους συγκεντρωμένους πρόσφυγες και τους αστυνομικούς.

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined
Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Star: Τι δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές

Δημοσκόπηση της MRB για τις ευρωεκλογές του Μαΐου, αλλά και για τις εθνικές εκλογές, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, το βράδυ της Πέμπτης.