Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Έκτακτη σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα για την τουρκική NAVTEX

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη,

Σε πλήρη επιφυλακή η Αθήνα από Έβρο έως Γαύδο- Τα SOS για το Καστελόριζο και Κρήτη, όλος ο στόλος στο Αιγαίο

Ανακαλούνται οι έφεδροι στις βάσειςΚαι τώρα το ερώτημα είναι πού ακριβώς θα πάει το τουρκικό πλοίο. Εφαρμογή στην πράξη του τουρκολιβυκού μνημονίου από τον Ερντογάν, την επομένη του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ, με την πρωτοβουλία διαλόγου του Βερολίνου εν εξελίξει και με τον Γερμανό ΥΠΕΞ στην Αθήνα!

Θανάσης Χειμωνάς: Προανήγγειλε νέο κόμμα

Θανάσης Χειμωνάς: Προανήγγειλε νέο κόμμαΈνα νέο κίνημα - κόμμα, που θα απευθύνεται στον ευρύτερο μεσαίο χώρο, με νέα πολιτικά πρόσωπα, προανήγγειλε ο συγγραφέας και πρώην στέλεχος του Ποταμιού, Θανάσης Χειμωνάς, μιλώντας στο Radio North 98 και την εκπομπή

Τουρκία: NAVTEX για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Τουρκία: NAVTEX για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδαΝAVTEX με την οποία ορίζει ότι το Oruc Reis θα πραγματοποιήσει σεισμογραφικές έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας εξέδωσε η Τουρκία

Του Μάρκου Μπόλαρη : « Είναι ηλίου φαεινότερο ότι νέοι κύκλοι πρέπει να ανοίξουν!»

Σάλος με τις όμορφες υπάρξεις στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη ...Δημοκρατία σημαίνει θέσπιση των κοινών της Πόλεως πραγμάτων, ώστε να υλοποιείται με την λειτουργία των Θεσμών η βούληση του κυρίαρχου Λαού.

Αλ. Τσίπρας: Βολές στον πρωθυπουργό για τη στάση του στη Σύνοδο Κορυφής

Αλ. Τσίπρας: Βολές στον πρωθυπουργό για τη στάση του στη Σύνοδο ΚορυφήςΤην άποψη ότι το ποσόν των επιχορηγήσεων που αποφασίστηκε για το Ταμείο Ανάκαμψης δεν είναι αρκετό για μια «βιώσιμη ανάπτυξη» και ότι συνοδεύεται από «μνημονιακές μεταρρυθμίσεις», εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του δήλωση, μέσω Facebook.

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο Κεραμέως για την ιδιωτική εκπαίδευση

Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο Κεραμέως για την ιδιωτική εκπαίδευση, το περιεχόμενο του οποίου βρίσκει αντίθετη την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών και την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη δημόσια διαβούλευση που προηγήθηκε.

Ηλεκτρικά ΙΧ: Μπόνους έως 5.500 ευρώ για αγορά - Πότε θα αρχίσουν οι αιτήσεις για επιδότηση

Στις 10 Αυγούστου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για όσους θέλουν να διεκδικήσουν επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δικύκλων. 

Φ. Γεννηματά: Παρά τα παζάρια και τους συμβιβασμούς, η Ευρώπη έκανε ένα βήμα μπροστά

Φ. Γεννηματά: Παρά τα παζάρια και τους συμβιβασμούς, η Ευρώπη έκανε ένα βήμα μπροστά«Ως σημαντική ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο, όραμα και ουσιαστικό διάλογο των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων», εκτίμησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τις αποφάσεις που έλαβε η Σύνοδος Κορυφής μετά τις τετραήμερες σκληρές διαπραγματεύσεις των Ευρωπαίων ηγετών.

Συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ : Η δημοκρατία - δικαιοσύνη σε κλοιό πολιορκίας



«Είμαστε μάρτυρες θεσμικής εκτροπής» -Συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κιλκίς πλέον, Θ. Βαφειάδης και Ν. Γιαρήμαγας


ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κιλκίς ...Με την παρούσα δηλώνω ότι από τη στιγμή αυτή καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από το δημοτικό Συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης ΚΙΛΚΙΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη.

Κυπριακή ΑΟΖ: Ραγδαίες εξελίξεις στο κοίτασμα "Αφροδίτη"

Εξελίξεις στο κοίτασμα "Αφροδίτη" στην Κύπρο (φωτογραφία αρχείου)Στην εξαγορά της Noble Energy, μέλους της κοινοπραξίας των εταιρειών που κατέχουν 'Αδεια Εκμετάλλευσης για το κοίτασμα "Αφροδίτη", προχώρησε η Chevron.

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Οι δικαιούχοι του προγράμματος - Πώς υποβάλλονται οι ενστάσεις

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων-ωφελουμένων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και αποκλειομένων του προγράμματοςκοινωνικού τουρισμού 2020-2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ):

Θέμα χρόνου η αύξηση της θητείας στο στρατό ξηράς στους 12 μήνες

Μόνο στο iEidiseis: Θέμα χρόνου η αύξηση της θητείας στο στρατό ξηράς στους 12 μήνεςΣε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα συζητηθεί επίσης η εθελοντική στράτευση των γυναικών και η μείωση των στρατοπέδων. Επισημοποιείται η πρόσληψη 5.695 ΕΠΟΠ για επταετή στράτευση.

Σύνοδος Κορυφής: Όλη η συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης - Πώς θα μοιραστούν τα 750 δισ. ευρώ

Σύνοδος Κορυφής για Ταμείο Ανάκαμψης: Συμβιβαστική πρόταση με 390 ...Το συνολικό ποσό του Ταμείου Ανάκαμψης παραμένει παρά τις ενστάσεις στα 750 δισ. ευρώ. Όλο το κείμενο της συμφωνίας της συνόδου κορυφής και η κατανομή του ποσού ανά τομέα.