Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων-Μενεμένης : Mε Φώφη Γεννηματά


Αιχμές για Τσίπρα και ΔΤ από την Άννα

Μπορεί ο κ.Τσίπρας να εξήγησε πως δεν μπορούσε να είναι «παρών» στο χθεσινό ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έριξε την μπάλα στην εξέδρα, ζητώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να καλέσουν τους κ.κ. Γιούνκερ και Σουλτς να μετέχουν στο ντιμπέιτ που διοργανώνει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Ελλάδα, δεν έπεισε όμως τους πάντες.

Ούτε νέο πρόγραμμα ούτε νέο μνημόνιο, τονίζει ο Βενιζέλος

Τη διαβεβαίωση ότι «η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο δάνειο, ούτε νέο πρόγραμμα, ούτε νέο μνημόνιο και φυσικά ούτε νέα μέτρα λιτότητας», έδωσε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνάντηση του «Κύκλου των Πρέσβεων» -μια συνάντηση οικονομικής ενημέρωσης όλων των πρεσβευτών που υπηρετούν στην Αθήνα, η οποία οργανώθηκε από τον γγ Διεθνών

Ελιά Θεσσαλονίκης ; Ευρωεκλογές 2014, με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση»







Σας προσκαλούμε στην προεκλογική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές,
την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 11:30 πμ,
στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής», (διεύθυνση Χηλής 12),
με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση»
και ομιλητές τους

Κουκουλόπουλος: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα

«Από όλη την κοινωνία υπάρχει μία ενιαία φωνή που θυμίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι "τα στερνά τιμούν τα πρώτα"» (MEGA) Αυτό ήταν το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου με αφορμή την κοινή παρουσία Παπανδρέου- Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ

Την Παρασκευή 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή συντάξεων στους δικαιούχους του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ, στις 2 Μαΐου, οι συντάξεις των 708.706 δικαιούχων θα δοθούν είτε μέσω πίστωσης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή στους λογαριασμούς

Τι είπαν οι υποψήφιοι για την Κομισιόν στο πρώτο ευρω-ντιμπέιτ

Η ανεργία, η ενέργεια, η μετανάστευση, η κρίση στην Ουκρανία, αλλά και η άνοδος των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων ήταν τα θέματα, τα οποία κυριάρχησαν στο πρώτο πανευρωπαϊκό ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε χθες από το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, ενώπιον 700 φοιτητών.
«Θέλω να ξαναενώσω την Ευρώπη και να δημιουργήσω νέες θέσεις

Από κόσκινο οι πληρωμές των ασφαλισμένων -Θα ελεγχθούν όλοι για ληξιπρόθεσμες οφειλές στα Ταμεία

Πρώτα θα περνούν από την κρισάρα του υπουργείου Εργασίας (συγκεκριμένα της ΗΔΙΚΑ) και μετά θα καταλήγουν στις τσέπες των δικαιούχων οι όποιες πληρωμές, επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις ή αποζημιώσεις από τους φορείς του Δημοσίου, καθώς όπως προβλέπει η Απόφαση του Γιάννη Βρούτση, εφεξής ουδείς θα πληρώνεται εάν πρώτα δεν ελέγχεται για ληξιπρόθεσμες οφειλές από ασφαλιστικές εισφορές.

''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ''...

Δεν υπάρχει πλαίσιο "στοιχειώδους συναίνεσης για συνταγματικές αλλαγές", τονίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα, που μιλούσαν  για συνεννόηση Σαμαρά – Βενιζέλου, για αναθεώρηση του Συντάγματος.
Αφήνει αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, που "άνοιξε" το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης, σημειώνοντας πως "τέτοια

Αγιασμός εκλογικού κέντρου Π. Τονικίδη Yπ. Δημάρχου στο Κιλκίς

Σε μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Κιλκίς- Δήμος ΑΞΙΩΝ». Στον αγιασμό χοροστάτησε ο πατήρ Γεώργιος από τον Μητροπολιτικό ναό του Κιλκίς.

Καταδικάστηκε ο άνθρωπος που προσπάθησε να εμπλέξει τον Καρχιμάκη

Την καταδίκη του πρώην διευθυντή κατασκοπείας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη για κατασκοπεία σε βαθμό πλημμελήματος αποφάσισε πρωτόδικα το δικαστήριο σήμερα Δευτέρα.
Ο Αγγελάκης καταδικάστηκε ομόφωνα σε 22 μήνες φυλάκιση γιατί θεωρήθηκε ένοχος καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του περίπου 4.000 διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ, μεταξύ των οποίων και το

Λοβέρδος: Ο Παπανδρέου θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ

Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει έως αύριο, δήλωση στήριξης τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος. μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή SUCCESS STORY με τους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιώργο Κουβαρά. Σχολιάζοντας την παρουσία
του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της

Σπ. Λυκούδης: «Ανησυχώ για την εικόνα της ΔΗΜΑΡ»

Για τη δική του προσπάθεια στον προεκλογικό αγώνα της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε ο βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στον 9,84.
Ο κ. Λυκούδης υποβαθμίζει επίσης και την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου στη παρουσία βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. Συγκεκριμένα, ο κ. Λυκούδης ανέφερε στην συνέντευξή του:

Τι απαντά ο Βενιζέλος για τον Παπανδρέου

Συνεχίζονται τα… κύματα από την εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στη βιβλιοπαρουσίαση της Μαριλένας Κοππά το πρωί της Δευτέρας, με τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Κάραβελ εν όψει των ευρωεκλογών πως «δεν με ενοχλεί τίποτα» ότι κοιτάμε το έθνος, τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες και πως γι” αυτά