Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Mιχάλης Καρχιμάκης : Για να ανακτηθεί ,η εμπιστοσύνη και η σιγουριά του απλού κόσμου προς τους θεσμούς ,θέλει πολυ νερό ο μύλος .

Για να ανακτηθεί ,η εμπιστοσύνη και η σιγουριά του απλού κόσμου προς τους θεσμούς ,θέλει πολυ νερό ο μύλος .
Μα πάνω απ όλα θέλει μια διαρκή και με καθε νόμιμο μέσο πεισματική σύγκρουση και διαπόμπευση ,
όλων των εμφανών και αφανών συντελεστών της διαιωνισης ,της

ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ευρωβουλευτής της "Ελιάς", Κυριάκος Πιερρακάκης

Στην έναρξη του τριήμερου Φιλανθρωπικού Bazaar που πραγματοποιείται σε κεντρικό κατάστημα του Πειραιά παρευρέθησαν χθες, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της "Ελιάς", Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά,

Αλλαγές στη φορολογία των αυτοκίνητων

Αλλαγές στη φορολογία των αυτοκίνητων σε δύο δόσεις σχεδιάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Σε πρώτη φάση, θα προωθηθούν ρυθμίσεις που θα παρέχουν τη δυνατότητα σε όσους πολίτες έχουν δηλώσει ακινησία και έχουν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους να τα επανακυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα καταβάλλοντας τα τέλη

Ο Βενιζέλος για την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ

Δηλώσεις σχετικά με την επικείμενη άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με το πέρας της άτυπης συνόδου κορυφής των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ζάππειο.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «η άφιξη της κ. Μέρκελ σηματοδοτεί

«Κλειδώνει» το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

Σε εξέλιξη είναι το πρωί το Σαββάτου η συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ στην οποία θα φιξαριστούν τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές τις 25ης Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται να συμπεριληφθούν, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Μαριλένα Κοππά, Πάνος Μπεγλίτης,

Ο Οδυσσέας Κορακίδης υποψήφιος στον Άλιμο με τον Θάνο Ορφανό

Νέος αλλά με διαδρομή και πορεία ο 30χρονος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου Οδυσσέας Κορακίδης ξανά υποψήφιος τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Θάνου Ορφανού. Με έντονη πολιτική δράση απο τα νεαρά του χρόνια ο Οδυσσέας κατάφερε μέσα σε μια 4ετία να βάλει τη σφραγίδα του στον Δήμο Αλίμου, κυρίως μέσα από τον εξορθολογισμό της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και την

Κυριάκος Πιερρακάκης : Για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για τη χώρα μας.

Συζητάμε συχνά για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για τη χώρα μας. Το 2010, μίλησα στο TEDx Athens για 7+3 πολιτικές που λείπουν από την Ελλάδα. Αρκετές παραμένουν επίκαιρες.

Παπανδρέου: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω»

Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο πρώην Pρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνέδριο της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS με θέμα «Μετράει η Ευρώπη;» («Does Εurope Matter?»)
Κληθείς να σχολιάσει την εσωτερική κατάσταση στην Ελλάδας και συγκεκριμένα αν η χώρα αντέχει μια ακόμη πολιτική κρίση και αν έχει χρόνο για έναν άλλο εκλογικό κύκλο, ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε τα εξής: