Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Βήμα -βήμα πως να υποβάλετε ηλεκτρονική δήλωση ένταξης στο κτηματολόγιο

Βήμα -βήμα πως να υποβάλετε ηλεκτρονική δήλωση ένταξης στο κτηματολόγιοΑπό την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η έναρξη της υποβολής δηλώσεων ένταξης στο κτηματολόγιο για 12 νέες περιοχές της χώρας.

"Καίγεται" το Παρίσι - Οι αστυνομικοί ρίχνουν πλαστικές σφαίρες στα "κίτρινα γιλέκα"

&quot?Καίγεται&quot? το Παρίσι - Οι αστυνομικοί ρίχνουν πλαστικές σφαίρες στα &quot?κίτρινα γιλέκα&quot? - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟΓια τέταρτη φορά κατεβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού τα «κίτρινα γιλέκα» και η Πόλη του Φωτός θυμίζει «εμπόλεμη ζώνη».

Μετ' εμποδίων οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα - Εκτός λειτουργίας η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετ' εμποδίων οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα - Εκτός λειτουργίας η ηλεκτρονική πλατφόρμαΠροβλήματα παρουσιάζει εδώ και αρκετές ώρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα 2018. Η πλατφόρμα άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής

Πώς να κάνετε την αίτηση εγγραφής στην εφαρμογή για τον οικογενειακό γιατρό

Σας αφορά: Πώς να κάνετε την αίτηση εγγραφής στην εφαρμογή για τον οικογενειακό Î³Î¹Î±Ï„ÏÏŒΗ διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα για τον οικογενειακό γιατρό γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι ηλεκτρονικά. Μπαίνετε στο πληροφοριακό σύστημα rdv.ehealthnet.gr. Επιλέγετε την είσοδο στην εφαρμογή με Taxisnet. 

Με την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ η υποψηφιότητα Βούρου και ακόμη τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛΤην απόφαση υποστήριξης άλλων πέντε υποψηφίων δημάρχων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη έλαβε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην