Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Αλλαγή ηγεσίας ζητά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: Η Φώφη προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί

Aλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής ζητά ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η διέξοδος για το Κίνημα Αλλαγής» στο «Βήμα», υπογραμμίζοντας ότι «Η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί».

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία στην Κυψέλη μετά την επιχείρηση καταστολής


Περίπου 1.500-2.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα (βράδυ Σαββάτου) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον των κατοίκων που βρίσκονταν εκεί, η οποία έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Γιάννης Μανιάτης : ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΟΧΗ

Άλλα θα ανατραπούν πλήρως, άλλα θα επιταχυνθούν, πολλά θα τα καταπιεί η ανυπαρξία. Τα δεδομένα στα οποία λειτούργησε μέχρι σήμερα ο πλανήτης, κολυμπούν σε αχαρτογράφητα ταραγμένα νερά, με άγνωστες κατευθύνσεις πυξίδας για ασφαλή λιμάνια. Δεν ξέρουμε ούτε τι δεν ξέρουμε. 

Ο Γιάννης Στουρνάρας στον Κύκλο Ιδεών του Βενιζέλου

Ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με θέμα:
«Οι επιπτώσεις της απόφασης του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ»
Συζητούν:

Συντάξεις Ιουνίου 2020: Οι νέες ημερομηνίες καταβολής τους ανά ταμείο

Tις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων για τον Ιούνιο του 2020 ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Νέα σενάρια για ανασχηματισμό: Οι εκπλήξεις και οι δεύτερες σκέψεις - Όλο το παρασκήνιο

Διορθωτικές κινήσεις αναμένεται να επεξεργαστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς οδεύει προς τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης. Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι το σχέδιο εξόδου από την υγειονομική κρίση ως τα τέλη Ιουνίου και η διαχείριση των επιπτώσεων στην

Καρυπίδης: Θα δικαιωθούμε στο CAS και θα βγούμε πιο δυνατοί

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε για την απόφαση της FIFA που επέβαλλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη για ένα χρόνο, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν νικητές από αυτή τη μάχη.

Το «προεδρικό μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ και η «Προοδευτική Συμμαχία» συνεδρίασαν μέσω του κορονοϊού



Η επιστροφή στην -σχετική έστω- κανονικότητα, ενεργοποίησε και τις εσωκομματικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου.Όπως αποκαλύπτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», την περασμένη Κυριακή πάνω από 250 στελέχη από όλη τη χώρα, μέσω τηλεδιάσκεψης, συζήτησαν την πολιτική κατάσταση, αλλά και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παράνοια συνεχίζεται: 400.000 λιγότερους ανέργους από τον ΟΑΕΔ μετρά η ΕΛΣΤΑΤ!

Πρόκειται πραγματικά για μια παράνοια! ΕΛΣΤΑΤ και ΟΑΕΔ παρουσιάζουν διαφορετικά στοιχεία για τον αριθμό των ανέργων στη χώρα μας.Η διαφορά, μάλιστα, των δυο αρμόδιων οργανισμών ανέρχεται ούτε λίγο ούτε πολύ σε 400.000!

Έρχεται το e-χωράφι - Πώς θα λειτουργήσει - Ψηφιακή «βιτρίνα» στην οποία θα προβάλλουν τα προϊόντα τους

Ψηφιακή «βιτρίνα» στην οποία θα προβάλλουν τα προϊόντα τους, κλείνοντας, χωρίς μεσάζοντες, συμφωνίες για τη διάθεσή τους τόσο με τις εμπορικές επιχειρήσεις όσο και απευθείας με τους καταναλωτές, αποκτούν οι Έλληνες παραγωγοί.

Σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο η κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό».Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17:00 το απόγευμα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκκλησία θα επιτραπεί να βρίσκονται ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Αλέξης Τσίπρας: «Καταδικάζω απερίφραστα τη βία, αλλά και την υποκρισία του κ. Μητσοτάκη»

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της Marfin και επιτέθηκε στην Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για υποκρισία.
«Τιμούμε και σήμερα όπως και κάθε χρονιά, εδώ και δέκα χρόνια, τη μνήμη των συμπολιτών μας, που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin.