Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί είναι οι 95 της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Περιφερειάρχες, δήμαρχοι και πρόεδροι νομαρχιακών οργανώσεων από όλη την επικράτεια βρίσκονται στη λίστα υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά του περιφερειάρχη Ηπείροι, Αλέξανδρου Καχριμάνη, περιφερειάρχη Νοτίου

Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσεις

Ενώ περιμέναμε την Απόφαση για τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλέτες που χρωστάνε πάνω από 70.000 ευρώ, αυτό που δημοσιοποιήθηκε ήταν η εγκύκλιος για το πώς θα κατάσχονται από χαμηλότερα επίπεδα οι μισθοί και οι συντάξεις!
Οι οδηγίες της ΓΓΔΕ «πατάνε» πάνω στον τελευταίο μνημονιακό νόμο, που προβλέπει

Ο Τζιτζικώστας ζητάει να μη πουληθεί το λιμάνι της Θεσσαλονικής

Θέση κατά της πώλησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και υπέρ της παρουσίας στρατηγικού επενδυτή σε τομείς όπου τα ιδιωτικά κεφάλαια μπορούν να φέρουν ανάπτυξη, πήρε ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας και επικεφαλής της παράταξης «Αλληλεγγύη», Απόστολος Τζιτζικώστας, επισκεπτόμενος σήμερα τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος (ΟΛΘ), οι οποίοι έκαναν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την

Ο Κώστας Ζαχαριάδης νέος διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδηςορίστηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ο 30χρονος Κώστας Ζαχαριάδης, σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκλήρωσε το Master:

Τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου έρχονται σε διεθνή έκθεση για μεταπτυχιακά στη Θεσσαλονίκη

Στην έκθεση πανεπιστημίων της QS World Grad School Tour που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να ενημερωθείτε για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σε 60 διαφορετικές ειδικότητες. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ:

Γράφει ο Δημήτρης Καδιανάκης : Φιλελεύθερη Αριστερά ή Φιλελεύθερος Σοσιαλισμός

Από τις απαρχές του σοσιαλισμού, στα μέσα του 19ου αιώνα, βλέπουμε να εμφανίζεται μια αριστερά των ελευθεριών που έχει πολλές κοινές πεποιθήσεις με τον φιλελευθερισμό ήτοι άρνηση της συλλογικής ιδιοκτησίας, υποστήριξη των δημόσιων ελευθεριών και του ρεφορμισμού, φροντίδα για το άτομο, αναγνώριση της

Ανατροπή στις φορολογικές δηλώσεις -Το Φεβρουάριο η υποβολή τους

Μια ακόμη ανατροπή, ως προς το διαδικαστικό, που όμως θα έχει αντίκτυπο και στο πώς θα καταβληθούν οι φόροι, ετοιμάζει το ΥΠΟΙΚ. 
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει η διαδικασία υποβολής των φορολογικών

Βαρουφάκης: Το δημοτικό συμβούλιο της Δρέσδης έχει περισσότερη εξουσία από τον Αλέξη

Το «μικρόβιο» με τις συνεντεύξεις αλλά και η «αντιπάθεια» κατά του Αλέξη Τσίπρα και της τρόικα, φαίνεται πως δεν έχουν εγκαταλείψει τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Σε νέα του συνέντευξη στην ιστοσελία της εφημερίδας Der Spiegel, ο πάλαι ποτέ «τσάρος» της Οικονομίας και συνεργάτης του Πρωθυπουργού,

Τη χορήγηση επιδόματος στους στρατιωτικούς υποσχέθηκε ο Α.Τσίπρας

Την χορήγηση άμεσα επιδόματος παραμεθορίου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων κατά την παρουσία του στην τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015».
Υποσχέθηκε επίσης ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να καταβληθούν στο ορατό μέλλον τα χρήματα που προκύπτουν από την δικαίωση των

Αυτή είναι η νέα Σαλονικιώτικη μπύρα "Άλη" - Έγινε η παρουσίαση

«Ένας χρόνος περιηγήσεων πέρασε. Ένας χρόνος «Μπύρα τις άγκυρες» και επιστρέφουμε στο λιμάνι μας, στη Θεσσαλονίκη», είπε η Δέσποινα Μαυρομμάτη του ΖΥΘΟΥ προλογίζοντας αυτή τη φορά την παρουσίαση μιας Αλή-τισσας Σαλονικιώτικης μπύρας.
Γι' ακόμη μία φορά, το μπιρόφυλο κοινό της

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΌ ΒΡΑΔΥ

Γυρίζοντας στο σπίτι λίγο πριν τα μεσάνυχτα , με την Φθινοπωρινή βροχή να πέφτει νωχελικα στην πόλη ,άκουγα στο ραδιόφωνο τον Δραγασακη, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ,να μιλάει στην βουλή, παρουσιαζοντας τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση ,που συμφώνησε η κυβέρνηση του Συριζα με τους εταίρους και δανειστές.
Ήταν σίγουρος και αρκετά πειστικός, ήταν όμως σαν να άκουγα τους

Συνέδριο τον Φεβρουάριο θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή, που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο, να διεξαχθεί το συνέδριο μέσα στον