Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Νάσος Ηλιόπουλος: To επιτελικό κράτος Μητσοτάκη απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα


Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας οτι κατα την ομιλία του στην σύσκεψη με τους λοιμωξιολόγους "περιορίστηκε σε ευχολόγια".

Κορονοϊός: 339 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 71 στις ΜΕΘ


Σήμερα ανακοινώνουμε 339 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14738, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.

Πέθανε ο Βαγγέλης Μπούτας


Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην Βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

Αντικειμενικές αξίες: Αναπροσαρμόστηκαν σε 16 περιοχές - Σε ποιες μειώνονται και σε ποιες αυξάνονται


Στην αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών σε 16 περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα προχώρησε το υπουργείο μετά τις εισηγήσεις των εκτιμητών και σε συμμόρφωση με σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τέλος ο Ένινγκ από τον ΑΡΗ


Μετά το τέλος της σύσεψης Αγγελου Χαριστέα - Θόδωρου Καρυπίδη ο Μίχαελ Ένινγκ αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Η κυβέρνηση της ΝΔ θεσμοθετεί την απλήρωτη εργασία


Για "θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας" κατηγορεί την κυβέρνηση η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σε σημερινή της δήλωση.

Βουλή: Στο «ψυγείο» βάζει η ΝΔ τη συζήτηση των συμφωνιών με Β. Μακεδονία


Υπό τον φόβο αντιδράσεων και διαρροών η συζήτηση για την Βόρεια Μακεδονία πάει... πίσω. Στο απώτερο μέλλον παρέπεμψε η συμπολίτευση την κοινοβουλευτική συζήτηση για τις τρεις διακρατικές συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία που προκαλούν «πυρετό» στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.