Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία - Ρωσία: Ευθεία επίθεση της Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας

Για προσπάθεια δυσφήμισης της Ρωσίας από την Ελλάδα και επιχείρηση συνηγορίας "στο εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου" έκανε λόγο η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Στα 9.213 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 51 νεκροί και 376 διασωληνωμένοι

Τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Κυριακής.

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο Φανάρι. 

Φόβοι για την προμήθεια και τις τιμές σιταριού στην Ελλάδα – Οι εναλλακτικές λύσεις

Διαταραχές στον εφοδιασμό και της ελληνικής αγοράς με σιτάρι προέλευσης Ρωσίας και Ουκρανίας, γεγονός, που, με τη σειρά του, θα επηρεάσει το κόστος παραγωγής αλεύρου, προκαλούν οι συνεχιζόμενες εχθροπραξίες μεταξύ των δύο χωρών.

Εγνατία Οδός: Καραμπόλα με 50 αυτοκίνητα κοντά στον Πολύμυλο Κοζάνης

Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην Εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον Πολύμυλο Κοζάνης. Πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένους οδηγούς.

Άρθρο Ευάγγελου Βενιζέλου : Ένας ασύμμετρος πόλεμος που μας αφορά

«Αν η ιστορία είναι οδηγός, γνωρίζουμε ότι το 1940 και στις αρχές του 1941 η Σοβιετική Ένωση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει τον πόλεμο ή τουλάχιστον να καθυστερήσει την έναρξή του.