Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γεννηματά: Πρόταση του ΠΑΣΟΚ η ρύθμιση για τους ομολογιούχους

Γεννηματά: Πρόταση του ΠΑΣΟΚ η ρύθμιση για τους ομολογιούχους Ικανοποίηση για τη δέσμευση της ΝΔ να αποκαταστήσει τις ζημιές που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι από το PSI, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ωστόσο πως η Λ. Συγγρού θα έπρεπε να έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί ότι υιοθετεί την πρόταση που είχε διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη στον Παράδεισό της...

Η Ελένη Μενεγάκη δεν χάνει ευκαιρία να δραπετεύει στον αγαπημένο της προορισμό, τα Άχλα της Άνδρου.
Τα τελευταία Σαββατοκύριακα, που η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, η Ελένη πηγαίνει συνέχεια εκεί, άλλοτε μαζί με τα παιδιά της και άλλοτε μόνη της.
Στην αγαπημένη της παραλία την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "HELLO!" να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Μαζί της ήταν και ο

Σχόλιο Γεννηματά για Σαμαρά



"Ο κ.Σαμαράς αφού εγκαινίασε το «γήπεδο των αντιμνημονιακών», το παρέδωσε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, στον κ. Καμμένο και στη «Χρυσή Αυγή»", έγραψε πριν από λίγο στο Twitter η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά

Μήνυση της Δημάρχου Βέροιας κατά Δημότη


Κεντρική Μακεδονία Μήνυση της Δημάρχου Βέροιας κατά Δημότη

Θυμηδία και έντονο σκεπτικισμό προκαλεί το τελευταίο κωμικοτραγικό κι ανεκδιήγητο «ανδραγάθημα» της Δημάρχου Βεροίας, κυρίας Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, να πειθαναγκάσει μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να εισηγηθούν και να ψηφίσουν υπέρ υποβολής μήνυσης κατά του δημότη Χατζηευστρατίου Νικολάου, για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών στις Σέρρες


Κεντρική Μακεδονία Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών  στις Σέρρες

300.000 ευρώ εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη για τη δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12-6-2012 ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ .Αρβανίτη Σταυρούλα ανακοίνωσε την έγκριση 300.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η έγκριση αφορά τη δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».

25.000.000 ευρώ σε έργα αποχέτευσης στην Πιερία!


Κεντρική Μακεδονία 25.000.000 ευρώ σε έργα αποχέτευσης στην Πιερία!

Η χρηματοδότηση τριών σημαντικών περιβαλλοντικών έργων, ανακοινώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Κεντρικής Μακεδονίας, αφού υπογράφτηκαν από τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη.

Δίον, Πλατανάκια, Άγιος Σπυρίδωνας Κονταριώτισσα και Νέα Έφεσος (από τον Δήμο Δίου Ολύμπου) Νέα Αγαθούπολη, Μεθώνη και Παλαιό Ελευθεροχώρι (από το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού), αναμένεται να αποκτήσουν αποχετευτικό σύστημα, αφού εγκρίθηκε η χρηματοδότησή τριών σημαντικών έργων τα οποία ξεπερνούν σε σύνολο τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

«Μεθυσμένο καράβι ο ΣΥΡΙΖΑ»



«Ας πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η πιθανότητα ακυβερνησίας είναι πιθανό σενάριο» είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεθυσμένο καράβι, όταν έχεις

Έκλεψαν φωτοβολταϊκά πάνελ



Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού πάρκου στο Στρυμονοχώρι Σερρών, όταν επισκεπτόμενος την μονάδα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, αντίκρισε τη γη γυμνή, τα τσιμεντένια πέλματα ξερά και τα φωτοβολταϊκά πάνελ να έχουν κάνει

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην Αξιούπολη


Την προγραμματισμένη του επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης πραγματοποίησε σήμερα  Τετάρτη 13/06 κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ Νομού Κιλκίς, στα πλαίσια του προεκλογικού Αγώνα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Συνάντηση Βενιζέλου - Μαραβέγια



Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ν. Μαραβέγια, συναντήθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον υπουργό για τα θέματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενόψει της Συνόδου της ΕΕ στις

Η νέα γυμνή φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου! (φωτό)


Η νέα γυμνή φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου! (φωτό)
H Mαρία Κορινθίου είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, με μεσογειακή εμφάνιση που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο πέρασμα της.

Επιτέθηκαν με νεράτζια στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κακλαμάνη


Επιτέθηκαν με νεράτζια στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κακλαμάνη
Επίθεση με νεράντζια και υβριστικά συνθήματα δέχθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο Απόστολος Κακλαμάνης, από νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί, το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Σμύρνη.

Ευρώ ή δραχμή;


Στην Ευρώπη συνεχίζονται τα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή. Πληθαίνουν όμως παράλληλα και οι δηλώσεις συμπαράστασης προς την Ελλάδα.
Τελευταίο δείγμα, η διακήρυξη υπέρ της Ελλάδας που παρουσίασαν την Τρίτη στο Στρασβούργο ευρωβουλευτές της ομάδας των «Σοσιαλιστών και Δημοκρατών», οι περισσότεροι από την Ιταλία. Οι πρώτες υπογραφές ανήκουν στον πρώτο αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Τζιάνι Πιτέλλα, καθώς και στον ευρωβουλευτή, πρώην υπουργό και πρύτανη του πανεπιστημίου της Σιένα Λουίτζι Μπερλίγκουερ, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα ήταν σαν ένα μωρό χωρίς πιστοποιητικό γέννησης».

Υπογραφή Τσίπρα για το Μνημόνιο θα απαιτήσει η Τρόικα


Υπογραφή Τσίπρα για το Μνημόνιο θα απαιτήσει η Τρόικα

Από την επομένη των εκλογών, στις 18 Ιουνίου, η τρόικα ακονίζει τα ... δόντια της κι επανέρχεται δυναμικά, ζητώντας χωρίς αναβολή τις υπογραφές όλων των πολιτικών αρχηγών και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα, ανεξαρτήτως του αν θα βρίσκονται στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, με αντάλλαγμα την αποδέσμευση των επόμενων δόσεων της δανειακής σύμβασης.

Την είδηση δημοσιεύει σήμερα «Το Έθνος» και, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κίνηση αυτή θα στοχεύει φυσικά στον Αλέξη Τσίπρα που είναι ο μόνος από τους «αντι-μνημονιακούς» διεκδικητές της εξουσίας.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: "Τι ξέρει ο Τσίπρας από θυσίες;"


Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: "Τι ξέρει ο Τσίπρας από θυσίες;"
Ο τόπος έχει ανάγκη από τη συγκρότηση μιας ισχυρής κυβέρνησης τετραετίας, αποτελούμενης από φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πρώτο κόμμα η ΝΔ με αρχηγό τρίτο πρόσωπο

«Η Ελλάδα έχει επείγουσα ανάγκη από κυβερνητική σταθερότητα και είναι απαραίτητη μία κυβέρνηση φιλοευρωπαικών δυνάμεων τύπου Μόντι ή Παπαδήμου με τη συμμετοχή πολιτικών και τεχνοκρατών» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δήλωσε πως πρώτο κόμμα πρέπει να είναι η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό, όμως, ένα τρίτο πρόσωπο.

Αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί



Κρίσιμη συνεδρίαση στις 2:30 το μεσημέρι των διοικητικών συμβουλίων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο πρόεδρος του πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θόδωρος Αμπατζόγλου θα εισηγηθεί την αναστολή των κινητοποιήσεων, σε αντίθεση με το προεδρείο του φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής το οποίο έχει ήδη αποφασίσει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι να καταβληθούν από τον ΕΟΠΥΥ οι οφειλές του προς τους φαρμακοποιούς του 2011.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εφαρμοστεί όλα όσα προβλέπονται FT: Υπάρχει περιθώριο για επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος



Για πρόθεση της ευρωζώνης να «χαλαρώσει» το ελληνικό πρόγραμμα γράφουν σήμερα οι γερμανικοί Financial Times (FTD). Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως η Ευρώπη θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στο κοινό νόμισμα και γι’ αυτό οι παραχωρήσεις απέναντί της είναι πιθανές, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έως τώρα δεν έχει εφαρμοστεί. Παράλληλα όμως αναφέρεται πως στους κύκλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) εκφράζονται φόβοι ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ενδεχομένως να εγκαταλείψει εάν αυξηθούν οι ανάγκες χρηματοδότησης. 

Ως 800 εκατομμύρια ευρώ “σηκώνουν” οι Έλληνες κάθε μέρα



Οι καθημερινές αναλήψεις ειδικά στις μεγάλες τράπεζες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα αναφέρει το πρακτορείο Reuters που μιλάει για έντονη ανησυχία των Ελλήνων ενόψει και των εκλογών


Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις υψηλόβαθμων στελεχών τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο οι συνολικές εκροές στις μεγάλες τράπεζες είναι από 500 ως και 800 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στις μικρότερες και στις μεσαίες οι εκροές είναι της τάξης των 10-30 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα.

Λεφτά υπάρχουν ως 20 Ιουλίου – Κίνδυνος για μισθούς συντάξεις – Απαιτούν να τηρηθεί το μνημόνιο για να δώσουν χρήματα οι εταίροι



Μόλις 2 δισεκατομμύρια τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου - Μαύρη τρύπα 666 εκατομμύρια ευρώ και “στάση πληρωμών” από το Δημόσιο - Ψάχνουν έκτακτα μέτρα για τις πληρωμές μετά τις 15 Ιουλίου


Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή κανείς δεν πληρώνεται από το Δημόσιο, παρά μόνο μισθωτοί και συνταξιούχοι. Το κράτος έχει κηρύξει επί της ουσίας στάση πληρωμών σε προμηθευτές, κατασκευαστές, επιχειρήσεις, ακόμη και σε φορολογούμενους που έχουν να λάβουν είτε ΦΠΑ, είτε την επιστροφή.

«Χωρίς κυβέρνηση συνευθύνης θα οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές»



«Χωρίς κυβέρνηση συνευθύνης θα οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές»
Όσο διαρκεί η ακυβερνησία χάνουμε χρόνο τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, για να Για να συμπληρώσει λέγοντας ότι δίχως κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, η χώρα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές.