Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο χωρισμός Διαμαντοπούλου – Λοβέρδου

Σήμερα, στο Εθνικό Συμβούλιο, επισημοποιήθηκε ο... χωρισμός της Άννας Διαμαντοπούλου από τον Ανδρέα Λοβέρδο και η μεταγραφή της στον
Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η υπουργός Παιδείας έδειξε σαφέστατα πως προτιμάει τον υπουργό Οικονομικών όταν είπε με έμφαση πως πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η στήριξη όλων προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις προσπάθειές του ως υπουργού Οικονομικών, όπως ο ίδιος ζήτησε κατά την ομιλία του Σαββάτου.

Επικερδής βιομηχανία άσκοπων καισαρικών

Παρά την κρίση, «η βιομηχανία των καισαρικών» εξακολουθεί να αναπτύσσεται, εξοβελίζοντας τον φυσιολογικό τοκετό και... πλουτίζοντας ορισμένους μαιευτήρες. Μια επίσημη και δημόσια αυτή τη φορά έρευνα
από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας στα μαιευτήρια της χώρας δείχνει ότι η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, κάθε χρόνο, βιώνουν ένα επώδυνο όσο και άσκοπο σοβαρό χειρουργείο για να γεννήσουν

Τι «μαρτυρά» το σώμα σας για την υγεία σας;


Ρυτίδες, «σκασμένα» χείλη, πρησμένα πόδια ή νύχια, έντονη τριχόπτωση ή νύχια με προβλήματα; Δείτε, τι μπορεί να «κρύβουν» τα φαινομενικά αθώα συμπτώματα και λάβετε τα μέτρα σας. 

Τροφές - όπλα κατά του καρκίνου του προστάτη


H σωστή διαιτητική θεραπεία έχει προταθεί ως μια οικονομική, αποδοτική και μη επεμβατική λύση για τη μείωση κινδύνου εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη (Prostate Cancer-PC), καθώς και της εξέλιξής του. Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος δημοσιευμένων μελετών που περιγράφουν το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη. Πολλά είναι δηλαδή τα τρόφιμα που είτε μόνα τους, είτε σε συνδυασμό μπορούν να παίξουν καθοριστικό ή βοηθητικό ρόλο στη διαδεδομένη αυτή νόσο

Άμεση εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Π. Ευθυμίου


Άμεση εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Π. Ευθυμίου

 
  

Τη λήψη απόφασης από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για άμεση εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα, ουσιαστικό πολιτικό απολογισμό και εκπόνηση πολιτικού προγράμματος για έξοδο από την κρίση με ταυτόχρονη διατήρηση των «χαρακτηριστικών του ΠΑΣΟΚ» πρότεινε ο Πέτρος Ευθυμίου.

Ο κ. Ευθυμίου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραδεχθεί πως έχει δημιουργηθεί ουσιώδες ρήγμα μεταξύ του κόμματος και του ελληνικού λαού

Σαλαγιάννης: «Νέα ηγεσία για ριζική ανασυγκρότηση της παράταξης»


Σαλαγιάννης: «Νέα ηγεσία για ριζική ανασυγκρότηση της παράταξης»
 
  

«Να πάμε με νέα ηγεσία για ριζική ανασυγκρότηση της παράταξης» πρότεινε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σαλαγιάννης, τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει για λόγους τάξεως.

Ο κ. Σαλαγιάννης επέκρινε το ΠΑΣΟΚ γενικά λέγοντας ότι «δεν φτιάξαμε στέρεους θεσμούς, ούτε ισχυρή παραγωγική βάση, ενώ χαλάσαμε και την κοινωνία» και πρόσθεσε ότι την τελευταία διετία η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο δικό της και γι' αυτό δεν μπόρεσε να διαπραγματευθεί.

Συνάντηση Διαμαντοπούλου - Μπακογιάννη

Συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης, Άννα Διαμαντοπούλου θα έχει αύριο, στις 11.00 το πρωί, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου

Συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε το απόγευμα σε χώρο του ξενοδοχείου όπου διεξάγεται το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, ο οποίος, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και του ζήτησε να συναντηθούν για να

Γιατί είσαι ακόμη μπακούρι;



Δεν φταις εσύ και είσαι και σίγουρος για αυτό..?
.

Για σκέψου το λίγο καλύτερα.

Φτύσε την καραμέλα ότι οι γκόμενες θέλουν φραγκάτους/ φουσκωτούς/ κωλόπαιδα/ αυτούς που δεν μπορούν να έχουν. Βεβαιώσου πρώτα πως δεν ανήκεις σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες...

Δείτε το δίπλωμα του Τσακ Νόρις!



Ο Τσακ Νόρις για πρώτη φορά δημοσιοποιεί το δίπλωμά του, κάνοντας όλους, όσο και καλοί οδηγοί να είναι να.. τρέμουν!

Δείτε τις κατηγορίες και το πότε έβγαλε την άδεια για την εκάστοτε κατηγορία σε σχέση με την ημερομηνία γένησσής του.....

Η κόκκινη λίμνη..


Η λίμνη Retba ή Lac Rose (όπως είναι ευρέως γνωστή) βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου Cap Vert στη Σενεγάλη, βορειοανατολικά του Ντακάρ. Οφείλει την ονομασία της στο παράδοξο κόκκινο χρώμα που έχουν τα νερά της, γεγονός που την καθιστά ως μία από τις πλέον »περίεργες» λίμνες του κόσμου.
Ο κόκκινος χρωματισμός οφείλεται στη μεγάλη περιεκτικότητα της Lac Rose σε κυανοβακτήρια, ενώ το χρώμα της γίνεται πιο έντονο σε περιόδους ανομβρίας, όταν τα νερά λιγοστεύουν και αναδεικνύεται το χρώμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Εφικτός ο υποθαλάσσιος αγωγός Κύπρου - Ελλάδας



H κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την Κύπρο προς την Ελλάδα, μέσω Κρήτης, είναι απολύτως εφικτή από τεχνική άποψη, τονίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Κύπρου ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Η επιστήμη των μυστικών. Τα άλματα της κρυπτογραφίας και το αχνό κβαντικό της μέλλον


Η επιστήμη των μυστικών
Γερμανική μηχανή κρυπτογραφίας Lorenz,
 του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

 
Χάρης Βάρβογλης
Η αποστολή μηνυμάτων σε «φίλους», με τη φροντίδα να μην τα διαβάσουν οι «εχθροί», είναι γνωστό ότι απασχολεί τους ανθρώπους από τα ιστορικά χρόνια. Στη σύγχρονη όμως εποχή αποτελεί πια στοιχείο της καθημερινής ζωής, από τη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων ως τη διενέργεια τραπεζικών πράξεων μέσω του Διαδικτύου. Πόσο άραγε έχει εξελιχθεί η επιστήμη της κρυπτογραφίας από τις πρώτες ιστορικές αναφορές και πόσο ασφαλή είναι τα συστήματα που χρησιμοποιούμε σήμερα για παρόμοιους σκοπούς;

Ιταλία: Ολοκληρώθηκε η διάσωση του τρίτου επιζώντα


Oι Ιταλοί πυροσβέστες και σπηλαιολόγοι ολοκλήρωσαν την επιχείρηση διάσωσης του Ιταλού ναυτικού Μαρίκο Ταμποϊετρόνι, υπεύθυνο των διοικητικών υπηρεσιών του πλοίου. Έχει τραυματισθεί στα πόδια και το σημείο στο οποίο βρισκόταν έχει καλυφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από το νερό. Μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της πόλης Γκροσσέτο. Είχε μείνει μέχρι τέλους κοντά στους επιβάτες.

Διάκριση για ελληνική εφαρμογή



Το Wall Street Journal, το Springwise και το The Next Web συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στηνaugmented reality εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η OgilvyOne για λογαριασμό τηςLacta. 

Η πρωτότυπη εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε android, λειτουργεί ως εξής: ο χρήστης της εφαρμογής στέλνει ένα προσωποποιημένο μήνυμα στον παραλήπτη, ο οποίος -κρατώντας μία σοκολάτα της συγκεκριμένης μάρκας- στα χέρια του μπορεί να διαβάσει μέσα από την οθόνη του κινητού και πάνω στο περιτύλιγμα της σοκολάτας (augmented reality) το συγκεκριμένο μήνυμα.

Κουλούρης:"Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα"



"Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι” λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του μέσω της οποίας στρέφεται εκ νέου κατά του Χρ. Παπουτσή αλλά και του Γ. Παπανδρέου.


“Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή", απαντά ο Κίμων Κουλούρης μέσω της εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Τρεις φορές το χρόνο πανελλήνιες


Δύο ακόμη ευκαιρίες και πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο θα έχουν οι υποψήφιοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να βελτιώσουν το βαθμό εισαγωγής τους, σύμφωνα με την πρόταση Μπαμπινιώτη για το νέο Λύκειο και η οποία αναμένει τη συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων για να ψηφιστεί.
Η επαναληπτική εξέταση δεν θα είναι ανώδυνη, σύμφωνα με τα στοιχεία για το νέο εξεταστικό σύστημα.

Βάσω Παπανδρέου: Ο Γιώργος ήξερε ότι δεν υπήρχαν λεφτά, αλλά θέλησε να κρύψει την πραγματικότητα!


Βάσω Παπανδρέου: Ο Γιώργος ήξερε ότι δεν υπήρχαν λεφτά, αλλά θέλησε να κρύψει την πραγματικότητα!

 
  
Ολομέτπη επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για την πρωθυπουργική του θητεία εξαπέλυσε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου η Βάσω Παπανδρέου, επιρρίπτοντάς του όλες τις ευθύνες για την κατάσταση στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ. Τάχθηκε υπέρ της εκλογής ηγεσίας του Κινήματος τώρα, ενώ αναφερόμενη στην περίπτωση διεξαγωγής εκλογών τον Απρίλιο τόνισε ότι "θα παραδώσουμε μια χώρα καθημαγμένη".

Σαν Σήμερα...


15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γεγονότα

588 π.Χ: Ο Ναβουχοδονόσορ ξεκινά την πολιορκία της Ιερουσαλήμ. Θα την καταλάβει στις 18 Ιουλίου 586 π.Χ. και θα την καταστρέψει.
1820: Ο Ιωάννης Καποδίστριας, εκτιμώντας ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στον Αγώνα από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών του Τσάρου και αμφιβάλλοντας για τις δυνατότητες της Φιλικής Εταιρείας, δεν αποδέχεται την πρόταση του Εμμανουήλ Ξάνθου να αναλάβει την ηγεσία της τελευταίας.

Σκανδαλίδης: «Να προχωρήσουμε τώρα σε αναδιάταξη δυνάμεων του κινήματος»


Σκανδαλίδης: «Να προχωρήσουμε τώρα σε αναδιάταξη δυνάμεων του κινήματος»

 
  

Το δικαίωμα του κ. Παπανδρέου να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, αν το επιθυμεί, αναγνώρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης. Επισήμανε, όμως, ότι αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε την αλλαγή της ηγεσίας, αυτό πρέπει να γίνει τώρα.

Αν είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες από την επομένη της παραίτησης του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, σήμερα οι διαδικασίες θα είχαν ολοκληρωθεί, τόνισε και πρόσθεσε ότι το

Η "σκοτεινή" πλευρά της γιόγκα


Η "σκοτεινή" πλευρά της γιόγκα

Μπορεί να είναι το μυστικό πίσω από καλογραμμωμένα και ευλύγιστα κορμιά, όπως αυτό του Μάθιου Μακ Κόναχι και της Νάταλι Πόρτμαν, ωστόσο η γιόγκα δεν είναι μια υπόθεση χωρίς παρενέργειες. Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η γιόγκα έχει και την σκοτεινή της πλευρά, που μπορεί να περιλαμβάνει από τραυματισμούς στη μέση μέχρι και εγκεφαλικά! 

Στο «Science of Yoga: The Risks and the Rewards», ο συγγραφέας Γουίλιαμ Τζ. Μπρόουντ συγκεντρώνει μια σειρά από ιατρικές μελέτες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι τη βλαβερή πλευρά της γιόγκα. Η πιο σοβαρή από τις περιπτώσεις που αναφέρονται είναι αυτή μιας 28χρονης γυναίκας που έπαθε σοβαρότατο εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ έκανε τη στάση «ρόδα». 

Το μεγαλύτερο στον κόσμο



Η Κίνα και η Ινδία κάνουν μαζί ένα τεράστιο βήμα για την επιστήμη της αστρονομίας, καθώς αποφάσισαν να συνεργαστούν για τη δημιουργία του μεγαλύτερου τηλεσκοπίου στη Χαβάη, το οποίο θα είναι έτοιμο σε δέκα χρόνια. Η επίσημη ονομασία του είναι TMT (Thirty Meter Telescope).

Οι δύο χώρες θα πληρώσουν από κοινού τα έξοδα για τη κατασκευή του τηλεσκοπίου, τα οποία ανέρχονται στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Επιπλέον, θα μοιραστούν και το χρόνο επίβλεψης των έργων, τα οποία θα λαμβάνουν χώρα στο κορυφή του ανενεργού ηφαιστείου Μάουνα Κέα.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν με 300 κιλά καλώδια χαλκού!


Κιλκίς: Συνελήφθησαν με 300 κιλά καλώδια χαλκού!

 
  

Τη λαϊκή ρήση «ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», επιβεβαιώνει χθεσινό συμβάν που έγινε στην περιοχή Χέρσο του Νομού Κιλκίς.

Σύμφωνα με την γενική αστυνομική διεύθυνση Νομού Θεσσαλονίκης σε τυχαίο έλεγχο που έγινε σε επιβατηγό αυτοκίνητο στο Χέρσο, το οποίο και οδηγούσε 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, βρέθηκαν 300 κιλά καλωδίων χαλκού, σε κομμάτια μήκους εξήντα εκατοστών και συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

«Φόρεσαν» το καλύτερο χαμόγελο τους για το φακό


«Φόρεσαν» το καλύτερο χαμόγελο τους για το φακό (4)
Τελικά ή «το’χεις» ή «δεν το’χεις» με την κάμερα. Κι αυτά τα καταπληκτικά ζώα στον Καναδά, βάλθηκαν να αποδείξουν ότι «το’χουν».
Ποζάροντας στο φακό στο Iles de la Madeleine, ένα σύμπλεγμα νησιών στη μέση του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου, φώκιες αλλά και πιγκουίνοι, «φόρεσαν» το καλύτερο χαμόγελο τους, αποπνέοντας, παρά τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, μια απίστευτη ζεστασιά.

Φορτιστής… νερού για γκάτζετ!


PowerTrekk
Ονομάζεται PowerTrekk και αποτελεί τη λύση για άμεση φόρτιση παντού και πάντα, της σουηδικής εταιρείας myFC η οποία αντλεί την ενέργειά της από ελάχιστο… νερό!
Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πρωτοποριακός «πράσινος» φορτιστής απευθύνεται σε χρήστες κινητών και άλλων συσκευών (φωτογραφικές μηχανές, GPS κ.ά.) που βρίσκονται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση. Το μόνο που χρειάζεται το PowerTrekk, ώστε να παραγάγει ενέργεια ικανή να «ζωντανέψει» ένα κινητό για δέκα ώρες, είναι μια κουταλιά νερό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

Πρόοδο στη δημοσιονομική προσαρμογή αλλά και προβλήματα που παραμένουν άλυτα διαπιστώνει για την Ελλάδα η Αγκελα Μέρκελ που συνιστά στη χώρα μας να επιμείνει στις διαρθρωτικές αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει στην ανάπτυξη καθ' όσον διάστημα ακολουθεί την επώδυνη λιτότητα. Οι δηλώσεις Μέρκελ έρχονται λίγες ώρες πριν από την «επίσκεψη ενθάρρυνσης» -όπως την έχουν βαφτίσει στο γερμανικό ΥΠΕΞ- του Γκίντο Βεστερβέλε στη χώρα

Τον ξαναπαντρεύτηκε αφού αυτός έγινε… γυναίκα!

O Μπάρυ και η Άννα θα μπορούσαν να είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι σαν όλα τα άλλα... Υπάρχει όμως κάτι μια μικρή λεπτομέρεια, κάτι, που το κάνει ξεχωριστό
Ο Μπάρυ είχε καταλάβει από μικρός, ότι προτιμούσε να ντύνεται με τα ρούχα της μητέρας του παρά με τα δικά του... Παρ΄ όλα αυτά είχε μια δυο σχέσεις με γυναίκες και τελικά παντρεύτηκε την μεγαλύτερή του Άννα , την οποία γνώρισε μέσα από μια στήλη για μοναχικούς

Υπέρ άμεσης εκλογής προέδρου η Σ. Ράπτη

Υπέρ της άμεσης εκλογής νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ διαφωνώντας με την εισήγηση της πλειοψηφίας του Πολιτικού Συμβουλίου, τάχθηκε στην παρέμβασή της στο Εθνικό Συμβούλιο η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη.

Επικαλούμενη τις έκτακτες πολιτικές συνθήκες, η κ. Ράπτη τόνισε ότι «έπρεπε χθες να εκλέγαμε αρχηγό γιατί οι έκτακτες συνθήκες δεν αφήνουν άλλα περιθώρια».

«Ή θα τα παρατήσουμε ή θα πάμε μέχρι τέλους»

Να υπάρξει οριστική απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο που θα δεσμεύει όλους για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ ζήτησε σήμερα, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας ζήτησε να πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με νέα ηγεσία, να υπάρξουν σαφή χρονοδιαγράμματα για την επιλογή νέου προέδρου και σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος, η επιλογή της νέας ηγεσίας να γίνει από την Κοινοβουλευτική

Απάντηση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη στην ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη με θέμα: «Ρύθμιση των δανείων των γεωργοκτηνοτρόφων.»

Η Υπηρεσία μας είναι αρμόδια για ζητήματα που άπτονται της παροχής εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου σε δάνεια ή πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων δανείων-πιστώσεων που χορηγούνται σε γεωργοκτηνοτρόφους και άλλες κατηγορίες αγροτών.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε εκδώσει αποφάσεις παροχής της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς ρύθμιση οφειλών αγροτών και τη χορήγηση νέων κεφαλαίων κίνησης με ευνοϊκούς όρους, ως κάτωθι:

Κατσέλη: Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ


Κατσέλη: Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ

 
  

Το στρατηγικό διακύβευμα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η με κάθε τρόπο ενότητα, αλλά η σφυρηλάτηση μιας συνολικής προοδευτικής συναντίληψης, τόνισε η Λούκα Κατσέλη στην χθεσινοβραδινή ομιλία της στο Εθνικό Συμβούλιο, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική σε πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και ιδιαιτέρως της οικονομικής πολιτικής.

Οι άνδρες δεν σκέφτονται μόνο το σεξ, υπάρχει το φαγητό και ο ύπνος!

Το γνωμικό που θέλει τους άντρες να σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες είναι αληθινό – και αμερικανοί ερευνητές το επιβεβαίωσαν ζητώντας από νέους και νέες να καταγράφουν καθημερινά και επί μία εβδομάδα ό,τι σκέφονται.

Όμως τα ευρήματα της μελέτης τους προκαλούν έκπληξη, διότι ναι μεν οι άντρες σκέφονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν... 8.000 φορές λιγότερο απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.

Παναγιωτακόπουλος: «Παραδώσαμε στην χλεύη το μεγαλύτερο σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης»



 
  
Παναγιωτακόπουλος: «Παραδώσαμε στην χλεύη το μεγαλύτερο σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης»

Αυστηρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τις κυβερνητικές επιλογές και την πολιτική που επιβάλλει το Μνημόνιο άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

"Χάσαμε χρόνο και ξοδέψαμε την εντολή του λαού τον Οκτώβριο του 2009 και κάναμε τα πάντα για να προκαλέσουμε την οργή και την απογοήτευση των ανθρώπων που μας ψήφισαν", είπε και πρόσθεσε πως "παραδώσαμε στην χλεύη το μεγαλύτερο σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης".