Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν

Από τη Σπάρτη ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που είχε γεμίσει, όχι μόνο το χώρο της αίθουσας και το λόμπι του ξενοδοχείου, αλλά έως έξω από το κτίριο, το δρόμο.

Αυτή είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Παπανδρέου

Δόδηθε στη δημοσιότητα η Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, του νέου πολιτικού φορέα που ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, στο Μουσείο Μπενάκη. Αναλυτικά...
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ

«Οχι» Λαφαζάνη σε υποψηφιότητες Τζάκρη - Μπόλαρη

Για τη μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικών που είχαν στο παρελθόν υπουργικές θέσεις στις μνημονιακές κυβερνήσεις (άρα, την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Μάρκο Μπόλαρη) συνεχίζει να πιέζει η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, χωρίς να είναι ακόμη σαφές αν θα

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Το μέλος της 17Ν, σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη στην Αττική και δεν προέβαλε αντίσταση.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει

"Κλείνουν" τα πρώτα ονόματα για το Ποτάμι στη Θεσσαλονίκη

Τα πρώτα 200 ονόματα που προτείνει για να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια του το Ποτάμι γνωστοποίησε η συντονιστική επιτροπή του κόμματος, στον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και ονόματα που αναμένεται να είναι

Φ. Κουβέλης: Αυτόνομη κάθοδος της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές

Την αυτόνομη εκλογική κάθοδο της ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία με οικολογικές κινήσεις, των οποίων η οριστική απάντηση αναμένεται εντός των προσεχών ωρών, εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του

Βενιζέλος: Προσωπικό και ατομικό το κόμμα Γιώργου

Θλιβερό συμβάν χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα, το οποίο χαρακτήρισε «προσωπικό» και «ατομικό», σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.
Σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως

Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ε: Η Λούκα Κατσέλη έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ως προσπάθεια να σταθεί εμπόδιο στην αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το κόμμα Παπανδρέου ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για την Λ.Κατσέλη. Παράλληλα έστειλε αυστηρό μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση αναγνωρίζοντας ως αχίλλειο πτέρνα τα φαινόμενα πολυγλωσσία.

«Κίνημα Δημοκρατών Σοσιλιαστών» θα ονομάζεται το νέο κόμμα Παπανδρέου

«Κίνημα Δημοκρατών Σοσιλιαστών». Έτσι θα ονομάζεται το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει το απόγευμα, στο Μουσείο Μπενάκη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, ενώ εμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Ημέρα προεκλογικών αποφάσεων για τη ΔΗΜΑΡ

Την αυτόνομη κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, μετά το «ναυάγιο» της σχεδιαζόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να επικυρώσουν η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος που συνεδριάζουν σήμερα, Σάββατο. 
Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο

ΚΕ και Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών

Η πολιτική συμμαχιών και η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, τα οποία δεν πρόκειται να κλείσουν, αλλά στόχος είναι να γίνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Πολιτικός στόχος είναι από την προσεχή Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ να

Ν. Ανδρουλάκης: «Ο Παπανδρέου διαπράττει ιστορικό έγκλημα έναντι του κόμματος»

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», τονίζοντας πως «ο Παπανδρέου κλείνει τα αυτιά στο αίτημα στελεχών μελών και φίλων για ενότητα και μετά τις εκλογές σε ένα δημοκρατικό συνέδριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει για τους συνεργαζόμενους στα ψηφοδέλτια

Ποιοι θεωρούνται πιθανοί υποψήφιοι, οι εκπλήξεις και τα αουτσάιντερ. Οι προϋποθέσεις και ο κώδικας δεοντολογίας που δεσμεύει τους υποψήφιους.Πολιτική συμμαχιών και η παρουσία των συνεργαζόμενων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μονοπωλήσουν τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, που αρχίζουν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του