Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τα χημικά της αστυνομίας

Για την ένταση που προκλήθηκε στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο οποίο κάλεσαν ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου τοποθετήθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Φώφη Γεννηματά: Αν αλλάξουμε πορεία στο ΚΙΝΑΛ, θα οδηγηθούμε σε διάσπαση

Τον κίνδυνο διάσπασης του Κινήματος Αλλαγής, εάν δεν διατηρήσει την αυτόνομη πορεία του και λοξοδρομήσει κοιτάζοντας είτε δεξιά είτε αριστερά επέσεισε η Φώφη Γεννηματά.

Geometry EX3: Το κινεζικό ηλεκτρικό των 8 χιλιάδων ευρώ

Ο «εκδημοκρατισμός» της ηλεκτροκίνησης προχωρά -όπως όλα- στην Κίνα με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς το ΕΧ3 της εταιρείας Geometry ξεκινά από τα 59.700 γουάν - ήτοι 8.000 Ευρώ.

ΚΙΝΑΛ: Την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή η «πιστολιά» εκκίνησης στην κούρσα εκλογής αρχηγού

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη ηγεσίας μπαίνει το Κίνημα Αλλαγής. Την Κυριακή η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» για τις εσωκομματικές εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου και μια εβδομάδα αργότερα για τον β’ γύρο.

Οι τιμές φυσικού αερίου βάζουν φωτιά στα νοικοκυριά - Το θέμα στο Eurogroup

Η εκτόξευση των τιμών φυσικού αερίου σε ιστορικά υψηλά τροφοδοτεί το ανοδικό σπιράλ στις τιμές ρεύματος ενώ προσθέτει άλλη μια νάρκη στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς εν όψει χειμώνα.

Δύο διορθώσεις ζητά ο Αλέξης Τσίπρας για να ψηφίσει o ΣΥΡΙΖΑ την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία

Δύο σοβαρές ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στην απόφαση για καταψήφιση της Αμυντικής Συμφωνίας με τη Γαλλία. Η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Παγώνει την ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών η παύση στην κινεζική παραγωγή πάνελ

Στον αέρα βρίσκονται τα επενδυτικά σχέδια για φωτοβολταϊκά πάρκα στη χώρα μας, καθώς οι εταιρείες εισαγωγής πάνελ δεν μπορούν να δεσμευθούν ούτε για το χρόνο παράδοσης, ούτε για τις τιμές.

Σκοτώθηκε 20χρονη σε τροχαίο στο δρόμο Κιλκίς - Καμπάνη

Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2021) το πρωί, στο 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, μεταξύ του Κιλκίς και του οικισμού Καμπάνη,