Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οπως αναφέρει το Thrakitoday οι δράστες πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα αλλά και τους τοίχους των γραφείων, καθώς και χαρτάκια με συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της πολιτικής που εφαρμόζει.
Τα γραφεία βρίσκονται στον 3ο όροφο οικοδομής στην Στοά Νούση, στο κέντρο της Ξάνθης και εκεί στεγάζεται τόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή

Τη δική του "Ευρωπαϊκή Συμμαχία" σχεδιάζει ο Βαρουφάκης

Νέο λάδι στη φωτιά της φημολογίας ότι σχεδιάζει δικό του πολιτικό κόμμα ρίχνει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Με συνέντευξή του στην έντυπη έκδοση του Spiegel, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότισχεδιάσει να ιδρύσει την "Ευρωπαϊκή Συμμαχία", η οποία, όπως εξηγεί, δε θα είναι κόμμα, αλλά μια υπερκομματική κίνηση που θα

Καταγγελία Σταύρου Θεοδωράκη : Κάποιοι πλήρωσαν για να πάμε στη δραχμή

Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει τελειώσει εκτιμά ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον στόχο της εξόδου από το ευρώ υπηρετούν όχι μόνον ο Σόιμπλε αλλά και εγχώρια

Guardian: Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας

Τις πρώτες ημέρες της ελληνικής κρίσης, δύο Γερμανοί πολιτικοί σκέφτηκαν μία ριζοσπαστική λύση: η Ελλάδα θα έπρεπε να πουλήσει μερικά από τα ακατοίκητα νησιά της και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να ξεπληρώσει τους δανειστές. «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Ελληνες! Πουλήστε

ΠΑΣΟΚ: Να σταματήσει η ακατάσχετη φλυαρία και εκλογολογία

Το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για την «παρέλαση κυβερνητικών στελεχών στα ΜΜΕ με ακατάσχετη φλυαρία και εκλογολογία» και καλεί τα μέλη της «να σοβαρευτούν επιτέλους».
«Την ίδια ώρα οι διαπραγματεύσεις για την νέα Σύμβαση δεν έχουν ξεκινήσει, γιατί συνεχίζουν το κρυφτούλι με την τρόικα στα ξενοδοχεία!!!

Παπαδημούλης: Ο κανιβαλισμός δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη; Παπαδημούλης με ανάρτηση του στο twitter σχολιάζει τις διρροές στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στις τριες τελευταίες ψηφοφορίες της Βουλής.
«Οι διαφορές στο κόμμα μας είναι μεγάλες» έγραψε ο

FT: Τι δείχνει το πλάνο Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο -Αδίστακτη αποφασιστικότητα και έλλειψη γνώσεων

«Σύλληψη του κεντρικού τραπεζίτη. Αδειασμα των θησαυροφυλακίων. Στροφή στη Μόσχα για βοήθεια», έτσι κωδικοποιούν οι Financial Times το λεγόμενο σχέδιο Λαφαζάνη, για έφοδο στο Νομισματοκοπείο και δέσμευση των 22 δισ. ευρώ που υποτίθεται ότι βρίσκονται εκεί.

Μητρόπουλος: Δεν χρειάζονται εκλογές, αλλά πολιτική συναίνεση

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κι αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, σημείωσε ότι οι εκλογές δεν χρειάζονται και ότι μετατίθενται για το απώτερο μέλλον.
«Εκλογές δεν χρειάζονται, αλλά πολιτικές συναινέσεις. Οι εκλογές δεν

Ολη η επιστολή Τσακαλώτου στην Λαγκάρντ – Ζητάμε νέο δάνειο από το ΔΝΤ

Λίγο πριν τις 21:00 ώρα Ελλάδος (14:00 ώρα ΗΠΑ) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έστειλε την επιστολή που ζητούσε το ΔΝΤ με την οποία ζητεί νέο δάνειο από το Ταμείο.
Οπως αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος υπογράφει την επιστολή, η Ελλάδα ζητά νέο δάνειο από το ΔΝΤ και δηλώνει ότι

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ - Φαρμάκι έσταξε η Ζωή για το «εμπάργκο» στην εκδήλωση – Βολές κατά Τσίπρα-Παυλόπουλου

Φαίνεται ότι το «εμπάργκο» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενόχλησε ιδιαίτερα την πρόεδρο της Βουλής.