Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

«Δύσκολο κλίμα», αλλά και «απόφαση αντεπίθεσης» από τον ΣΥΡΙΖΑ- Το παρασκήνιο του Πολιτικού Συμβουλίου

«Να διευκολύνει την κατάσταση» ζήτησαν από τον Νίκο Παππά οι Τσακαλώτος και Φίλης. Η δευτερολογία του πρώην υπουργού, που φέρεται να ανέλαβε ευθύνες και επί της ουσίας.

Στον... τζόγο επενδύθηκαν τα τρισ. κατά της πανδημίας

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διαπιστώνει αποσύνδεση των αγορών από την πραγματική οικονομία και χτυπάει καμπανάκι νέας πτώσης που θα επηρεάσει την ανάκαμψη.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 17,5 εκατ. ευρώ σε 9.913 δικαιούχους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 17,5 εκατ. ευρώ σε 9.913 δικαιούχουςΣε 17,5 εκατ. ευρώ ανέρχεται η πληρωμή του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: "Πως θα αποζημιωθεί η Ελλάδα από την Novartis"


Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: "Πως θα αποζημιωθεί η Ελλάδα από την

Τσοβόλας: Ο Παπαγγελόπουλος δικαιώνεται μέσα από τη συμφωνία ΗΠΑ-Novartis

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δικαιώνεται μέσα από τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι αμερικανικές Αρχές με τη Novartis, σημειώνει ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρης Τσοβόλας.

Τέλος επιτηδεύματος: Ποιοι αγρότες απαλλάσσονται για το φορολογικό έτος 2019

Αναστέλλεται για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες η εφαρμογή του μέτρου της επιβολής του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2019, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν - Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας του

Γιάννης Μαγκριώτης : Νοβάρτις, όλοι δικαιωμένοι πάλι, οι πολίτες;

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Νοβάρτις για παράνομες δραστηριότητες της φαρμακευτικής εταιρείας σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Νότιο Κορέα και το Βιετνάμ.

Απόφαση Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ: "Περήφανοι για το κυβερνητικό μας έργο"

H απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ - Aftodioikisi.grΤι τονίζεται στην ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιείται η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Πέμπτη.Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε και σε απόφαση.

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση-κόλαφος των αμερικανικών αρχών ισοπεδώνει τη θεωρία περί σκευωρίας

Για απόφαση κόλαφο των αμερικανικών αρχών "που ισοπεδώνει όλη την προπαγάνδα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis", κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί



Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: