Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Χίος - Λέσβος: Ατακτη υποχώρηση των ΜΑΤ-Πήραν τα όπλα οι κάτοικοι στα νησιά

Αποτέλεσμα εικόνας για Χίος - Λέσβος: Ατακτη υποχώρηση των ΜΑΤ-Πήραν τα όπλα οι κάτοικοι στα νησιά
Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από Λέσβο και Χίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι θα αποκλιμακώσει την κατάσταση στο στρατόπεδο Κυριαζή, όπου κάτοικοι της Λέσβου βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν καραμπίνες και

Μυτιλήνη: Επεισόδια στο στρατόπεδο Κυριαζή όπου βρίσκονται οι άνδρες των ΜΑΤ

undefined
Μεγάλος αριθμός πολιτών της Μυτιλήνης περικύκλωσε το στρατόπεδο Κυριαζή, στην είσοδο της πόλης, όπου βρίσκονται οι άνδρες των ΜΑΤ μετά τη επιστροφή τους από την περιοχή της Καράβας.Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πολίτες έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου, άναψαν φωτιές και σημειώνονται επεισόδια.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

ΚΙΝΑΛ: Το πρόγραμμα και οι ενότητες της Συνδιάσκεψης -Στις 14 και 15 Μαρτίου

Η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία στο ΚΙΝΑΛ
Η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και Κυριακή 14-15 Μαρτίου στο ΣΕΦ.Ακολουθούν οι ενότητες και οι εισηγητές της Συνδιάσκεψης:

Χαρίτσης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαρίτσης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθείΤην παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζητεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος».

Γεννηματά: "Πρόθυμη, άφωνη και αδύναμη η κυβέρνηση στην Ευρώπη"

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεννηματά:
Ευθύνες προς την κυβέρνηση για την έκρυθμη κατάσταση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, επιρρίπτει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μέσω δήλωσής της, ενώ, παράλληλα, ζητά την αποσυμφόρηση των νησιών.

Ολόκληρη η δήλωσή της:

Τσίπρας: Δεν μπορείς να ζητάς αλληλεγγύη από την ΕΕ και να μη δείχνεις στα νησιά μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας: Δεν μπορείς να ζητάς αλληλεγγύη από την ΕΕ και να μη δείχνεις στα νησιά μαςΈκκληση για την "απόσυρση των ΜΑΤ από τα νησιά" και την "αναστολή των εργασιών για τη δημιουργία φυλακών" απευθύνει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για "αδιέξοδη επιλογή αυταρχισμού και βίας". 

Κορονοϊός: Οι κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμε

Αποτέλεσμα εικόνας για Κορονοϊός: Οι κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμεΤο πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε σήμερα. Πρόκειται για μία 38χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι καλά στην υγεία της και παρακολουθείται από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών της.

ΟΑΕΔ: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα για την απασχόληση 6.000 ανέργων ηλικίας έως 39 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΕΔ: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα για την απασχόληση 6.000 ανέργων ηλικίας έως 39 ετώνΣτη διεύρυνση, ενίσχυση και απλούστευση του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση έξι χιλιάδων (6.000) ανέργων ηλικίας έως 39 ετών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης (Research and Innovation Strategies for Smart Specialization-RIS3) και παραγωγικής δραστηριότητας» προχώρησε η διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Τσοβόλας: Επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η δίωξη Παπαγγελόπουλου είναι σαφώς πολιτική

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσοβόλας: Επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η δίωξη Παπαγγελόπουλου είναι σαφώς πολιτική«Η προκαταρκτική Επιτροπή με τις αυθαίρετες, αποπροσανατολιστικές και παράνομες μεθοδεύσεις των υπευθύνων και με τις απαράδεκτες και παράνομες διαρροές περικοπών καταθέσεων μαρτύρων, επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η δίωξη κατά Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είναι σαφώς πολιτική» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

Ιταλία: Αυξάνονται οι νεκροί από τον κορονοϊό - Κλείνουν τα σχολεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιταλία: Αυξάνονται οι νεκροί από τον κορονοϊό - Κλείνουν τα σχολείαΈνας 69χρονος άνδρας που είχε μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό υπέκυψε σήμερα το μεσημέρι στην Ιταλία, ανεβάζοντας το αριθμό των νεκρών στους δώδεκα. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει φτάσει τα 374, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Άντζελο Μπορέλι.

Επεισόδια στη Λέσβο: Τραυματίστηκαν 43 αστυνομικοί και 10 πολίτες


Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια στη Λέσβο: Τραυματίστηκαν 43 αστυνομικοί και 10 πολίτες
Δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στις περιοχές Καράβα και Διαβολόρεμα της Λέσβου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το

Κορωνοϊός: Σχεδιάστρια μόδας η 38χρονη που διαγνώστηκε θετική -Υποψήφια σύμβουλος, επέστρεψε από Μιλάνο


Αποτέλεσμα εικόνας για αχεπα
Η 38χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό επέστρεψε αεροπορικώς από το Μιλάνο της Ιταλίας, το βράδυ της Κυριακής Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη είναι επιχειρηματίας και συγκεκριμένα σχεδιάστρια μόδας, η οποία μάλιστα ασχολείται και με τα κοινά και είχε βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με μεγάλο συνδυασμό